reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej ;) Jak u was dzień przebiega?
Wstałam o 10:30 zjadłam z synkiem śniadanko i on poszedł dalej spać - buszował od 5 rano,ale wiedziałam,że o 6 zacznie oglądać bajki i będzie oglądał je do 10,więc się nie martwiłam - zawsze tak robi. Znów dostał kolejny wysyp :/ W ogóle odkąd wstałam co trochę chodzę sikać takie mam odczucie a nie sikam :/

Teściom wczoraj powiedzieliśmy,że będą mieli przy jednym podejściu zamiast dwójki, trójkę wnuczek...Na początku uwierzyć nie chcieli dopiero jak zdjęcie z USG zobaczyli to uwierzyli :p
Moi rodzice się dowiedzą jak przyjadą, rodzeństwo nasze już wie - i wszyscy mają zapowiedziane morda na kłódkę jak ktoś powie moim rodzicom zanim przyjadą to sama obije :p

reklama
tossa: to rodzice beda mieli niespodzianke jak wroca :) pokaz ta swoja trojeczke tutaj noo :))

a u mnie nic sie nie zmienia bole brzucha dalej sa jakie byly.. najbardziej boli jak chodze.. nie chce nawet myslec co to bedzie pozniej ..:)

Ja byłam u lekarza ,mam brać Monural a potem urosept.Biegunki już nie mam.
Tossa buziaki w Twój cudny brzuszek.
Paula nie rozumiem dlaczego do innego przed?
Asia jeszcze troszkę i bóle ustaną.

Ja byłam u lekarza ,mam brać Monural a potem urosept.Biegunki już nie mam.
Tossa buziaki w Twój cudny brzuszek.
Paula nie rozumiem dlaczego do innego przed?
Asia jeszcze troszkę i bóle ustaną.

Witam was powiedzcie mi ile przytyłście przez całą ciąże bo się zastanawiam czy dużo ponad 100 mi wyjdzie i czy będe wyglądać jak monstrum czy jak dziewczyna w ciąży :-(

miki podjerzewam że ja dzisiaj na ważeniu przekrocze magiczne 100 kg :-)
startowałam z wagą 81kg ...
z 10kg doszło mi podczas leczenia bo co 2 tygodnie mogłam wymieniać garderobę w szafie...

reklama
Miki- ja startowałam z 65 kg..teraz jest 85 ale pewnie będzie jeszcze dużo więcej...
Agata- zdecydowałam się rodzić w Grójcu,ponieważ tam mamy znajomych i lekarzy i położne jednak nie mają sprzętu do wcześniaków i dlatego jak przekroczę magiczną datę 9 grudnia to mogę tam rodzić.

ja dziś znowu zaczełam wybierać wózek... są na allegro dwa zoomy ale ciągle się zastanawiam :-/

Tossa- piękny brzuszek....jeszcze pare tygodni i zostanie nam wpatrywanie się tylko w zdjęcia brzucholi i podziwianie brzucholów dziewczyn z bb :-)

Do góry