lolaa
Zaangażowana w BB
A ja juz jestem po badaniach, do szpitala na szczescie nie idde narazie. A moje maluchy oczywiscie kolosy waża 1490 i 1520. A jak wasze wazyly w 32 tyg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedź. Moja lista - na razie kartkowa - jest podobna, ale chciałam się upewnić. Mi coraz częściej się śnie niespakowana torba więc dla świętego spokoju muszę to zrobić.
Myślicie, że dwie paczki pieluch new bornów starczą?
kurde... to moje to już mega wielkie! Jedna waży 1 776g a druga 1841g !! :-)A ja juz jestem po badaniach, do szpitala na szczescie nie idde narazie. A moje maluchy oczywiscie kolosy waża 1490 i 1520. A jak wasze wazyly w 32 tyg?
Marta - a jak się miewają Twoi chłopcy? Widzisz czy już podrośli? Zmienili się coś od porodu?
kurde... to moje to już mega wielkie! Jedna waży 1 776g a druga 1841g !! :-)
i dlatego ta lekarka powiedziała że jej się wydaje że dużo wcześniej się urodzą dzieci bo moja macica nie wytrzyma takiego obciążenia! mój lekarz mówił o końcu stycznia natomiast wczoraj nam powiedziała ta babeczka od usg że jak do początku stycznia dotrwamy to będzie super!!!! ja jestem przerażona!! a mój mąż jeszcze bardziej!! aż z tego wszystkiego pojechaliśmy wczoraj po łóżeczka, które chcielismy kupić dopiero w styczniu... i chyba wózek też wcześniej zamówimy... noo i w przyszłym tygodniu chce mieć wszelkie zakupy porobione żeby spokojnie poprać itp!
ok... spadam się położyć... kręgosłup mnie boli buuuuuuu
Ja urodziłam w 33/34 tygodniu ciąży i moje maluchy miały 2160 i 2190A ja juz jestem po badaniach, do szpitala na szczescie nie idde narazie. A moje maluchy oczywiscie kolosy waża 1490 i 1520. A jak wasze wazyly w 32 tyg?