reklama
fantazjowa
Fanka BB :)
Cholernie zmęczona :/ Sprzątałam dom, wyczyściłam klatkę szynszyla, zrobiłam 2 sałatki, sos cząstkowy do pizzy, 5 ciast na pizzy, tylko muszę dodać wszystkie dodatki i zaraz idę z synkiem i psem na spacer... - całe szczęście syna odebrał mąż i pojechał jeszcze kupić to co mu kazałam czyli za 1h wróci,bo miał jechać jeszcze do swojej mamy. Uff, dumna jestem z siebie i zmęczona :O
Racja, żaden wózek nie jest idealny,ale i każda z nas ma własny gust.
Racja, żaden wózek nie jest idealny,ale i każda z nas ma własny gust.
AGATA777
Witajcie moje kochane.Wyszłam ze szpitala.Opieka,jedzenie,lekarze super.
Jutro się odezwę do Was,bo jestem zmęczona.
DZIĘKI ZA KCIUKI-BUZIACZKI.
Jutro się odezwę do Was,bo jestem zmęczona.
DZIĘKI ZA KCIUKI-BUZIACZKI.
Palinka24
ja dostałam kartę dość późno bo prawie w 13 tygodniu..ale to z przekonań mojej gin... bo ona twierdzi ze bez sensu jest dawać kartę cięży wcześniej przy zagrożonej ciąży...
ja dziś dochodzę do siebie po wczorajszej wizycie..ciągle słyszałam : spotkamy się 3 listopada jeśli Pani dotrwa, coś tam coś tam jeśli Pani dotrwa... i zrobiłam się chora po tej wizycie..teraz realnie patrząc kobitka mnie w schizę wpędziła...:-(
ja dziś dochodzę do siebie po wczorajszej wizycie..ciągle słyszałam : spotkamy się 3 listopada jeśli Pani dotrwa, coś tam coś tam jeśli Pani dotrwa... i zrobiłam się chora po tej wizycie..teraz realnie patrząc kobitka mnie w schizę wpędziła...:-(
walawenderki
Agatka - miło, że jesteś już w domu. Czekamy z niecierpliwością na jutrzejsze pogaduchy z Tobą. Mam nadzieje, że jesteś teraz spokojniesza.
Paulinka- nie mysl za dużo kochana o tym. Oszczędzaj się i będzie dobrze.;-)
Milenka - widzę ,że też korzystasz z kiddycare :-). Myśmy mieli okazje odwiedzić ich sklep. Zaopatrzenie i obługa super no i ceny... uff Naprawdę warto się wybrać. Cała nasza dotychczasowa wyprawka pochodzi od nich.
Paulinka- nie mysl za dużo kochana o tym. Oszczędzaj się i będzie dobrze.;-)
Milenka - widzę ,że też korzystasz z kiddycare :-). Myśmy mieli okazje odwiedzić ich sklep. Zaopatrzenie i obługa super no i ceny... uff Naprawdę warto się wybrać. Cała nasza dotychczasowa wyprawka pochodzi od nich.
reklama
Dziewczyny ja się tylko zamelduję..
jestem nieźle wkurw*** tyle nauki na nic. Jestem po egzaminie. Nawet jakbym się i miesiąc więcej uczyła to na nic by się to nie przydało. Chyba tylko Ci co je układali znali poprawne odpowiedzi...Pytania były z kosmosu. A byłam naprawdę przygotowana.. a tu mnie chyba nigdy żaden egzamin nie zaskoczył tak jak ten.
Dobra, nie stresuję się, w grudniu mam II podejście...
jutro napiszę więcej, jak ochłonę ;-)
jestem nieźle wkurw*** tyle nauki na nic. Jestem po egzaminie. Nawet jakbym się i miesiąc więcej uczyła to na nic by się to nie przydało. Chyba tylko Ci co je układali znali poprawne odpowiedzi...Pytania były z kosmosu. A byłam naprawdę przygotowana.. a tu mnie chyba nigdy żaden egzamin nie zaskoczył tak jak ten.
Dobra, nie stresuję się, w grudniu mam II podejście...

jutro napiszę więcej, jak ochłonę ;-)
Podziel się: