reklama
Ale sie nie wyspałam..pies na zmiane chrapał z Mkiem i dzis obydwoje robią wypad
!!Zimno sie zrobiło, ale wiecie jaki jest tego plus??ze juz coraz blizej
!!Tossa kurcze ja mam to samo z ta zgagą i ulewaniem,ja juz specjalnie nie jem po 17 zeby usnąć o ludzkiej godzinie, daj znać czy ten lek co dostałas bedzie działał.

Ostatnia edycja:
Palinka24
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki...
zapomniałam dodać że chłopaki ważą już po 1500 :-) więc nosze w brzucholu już prawie 3 kg..chłopcy wrócili do swojej dawnej pozycji czyli jeden główka w dół drugi w górę...
antybiotyk mam na bakterię ...:-(
Dziś się dobrze czuję gorzej było wczoraj po wizycie...
Tossa- ja też odlatuje na usg :-) masakra
Rozmawiałam właśnie z Agatką :-) wyszła ze szpitala i dziś wieczorem się do nas odezwie już :-)
zapomniałam dodać że chłopaki ważą już po 1500 :-) więc nosze w brzucholu już prawie 3 kg..chłopcy wrócili do swojej dawnej pozycji czyli jeden główka w dół drugi w górę...
antybiotyk mam na bakterię ...:-(
Dziś się dobrze czuję gorzej było wczoraj po wizycie...
Tossa- ja też odlatuje na usg :-) masakra
Rozmawiałam właśnie z Agatką :-) wyszła ze szpitala i dziś wieczorem się do nas odezwie już :-)
Ostatnia edycja:
Palinka24
ja pamiętam jak z Laurą miałam KTG... kurcze...też zaczęłam odlatywać nie wiedziałam co się dzieje..a mnie zostawiły pielęgniarki w pokoju i ledwo męża zawołałam z korytarza to z pretensją przyleciała i mówi po co robić panikę..nic się tu Pani nie stanie...:-(
oj kręgosłup znowu zaczyna mnie boleć... najgorzej jak siedzę... a dziś chyba miałam skurcza jednego tak myślę
bo taki ból na dole dziwny...
idę zjeść obiadek i poleżę troszkę!
oj kręgosłup znowu zaczyna mnie boleć... najgorzej jak siedzę... a dziś chyba miałam skurcza jednego tak myślę
idę zjeść obiadek i poleżę troszkę!
reklama
fantazjowa
Hej dziewczyny 
Wiecie co mój synek mimo skręconej nogi pragnął już dziś iść do przedszkola, a ja tymczasem udałam się na zakupy spożywcze i odzieżowe i muszę odebrać go przed 16.
Ja jak rodziłam Kacpra ( był strasznie duży ) to miałam zaniki tętna - chcieli zje.bani lekarze żebym rodziła naturalnie,ale miałam cesarkę :/ KTG nawet nie pamiętam :O
Kupiłam wózek! Kupiłam wózek!
Wiecie co mój synek mimo skręconej nogi pragnął już dziś iść do przedszkola, a ja tymczasem udałam się na zakupy spożywcze i odzieżowe i muszę odebrać go przed 16.
Ja jak rodziłam Kacpra ( był strasznie duży ) to miałam zaniki tętna - chcieli zje.bani lekarze żebym rodziła naturalnie,ale miałam cesarkę :/ KTG nawet nie pamiętam :O
Kupiłam wózek! Kupiłam wózek!
Podziel się: