reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Karola wspolczuje bolu, i rozumiem,ze to traumatyczne przezycie... :-( pogadaj z Rabbit ona moze Ci doradzi jak to przetrwac bo wiem,ze ja tez bardzo bolalo i mowila ze never again cc:zawstydzona/y: bidulki, teraz juz moze byc tylko lepiej... oczywiscie znow sie nie wyspisz ale to juz uroki macierzynstwa. buziaaaaaaaaaaaki!! ciocia Milena czeka na foty Tosinki i Stasiunia :tak:

reklama
Cześć...

Karola super że już wróciłaś do nas :-)
ja nie wiem jeszcze jak będę rodziła..nie wyobrażam sobie sn..a o cesarce słyszałam różne opinie... ale w sumie więcej pozytywów..
Obecnie nie mam wskazań do cc i 3 listopada mam się konsultować z lekarzem co do tego czy będzie cesara czy nie...

ja póki co się czuję dziś dobrze..brzuch mam już coraz bardziej ,,wywalony'' :-) ale nawet nie chce mi się mierzyć a na plusie mam już 18 kg :-) ale jakoś mnie to nie przeraża, najważniejsze żeby dzieci były ciężkie i duże :-) a ja się rozprawię z tłuszczem i wałkami po porodzie ...

Karola jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!! Nareszcie zostałaś uwolniona ;-) Co do cesarki to ja właśnie nasłuchałam się samych negatywów od moich kuzynek i bardzo bym chciała SN ale raczej nie mam na to szans przy ciąży jednokosmówkowej.

Palinka nie denerwuj się, a pani dr mogłaby sobie darować takie gadanie, bo sama ciąża bliźniacza i tak jest już dla kobiety wystarczającym stresem:no: Mi teściowa wciąż powtarza, że na wigilię będziemy w komplecie....no poprostu babsko mi źle życzy bo termin mam na 22 lutego :dry:

Agatko super że już jesteś w domu!!! Oszczędzaj się kochana i daj znać co i jak:tak:

Ja muszę z małą do lekarza znowu jechać, bo od nowa ma kaszel i straszny katar, a dopiero w piątek skończyła po prawie 2 tyg antybiotyk i niby oskrzela były czyste. Kuźwa nie wyrabiam już. Chyba zrezygnujemy z przedszkola ale mała jak usłyszała rozmowę na ten temat to wyła wczoraj pół dnia :-(

Karola is back, huuuuuuuuuuura :-):-)
Kochana my tu juz nie mozemy doczekać się zdjęć Twoich dzieciuff:-D:-D

Jak Franio ??? Dajesz radę z 3 ??? Pewnie wszyscy lataja koło Ciebie.

Dawaj tu jak najwięcej szczegółów na temat cc, to może się z niej wyleczę. Jak narazie to ja sobie nie mogę wyobraić sn.

Ostatnia edycja:
słyszałam różne opinie na temat cc...i wychodzę z założenia że każda z nas inaczej przechodzi czy to cc czy sn - po prostu subiektywna ocena...
ja nastawiam się pozytywnie że będzie wszystko ok itp że ból będzie do zniesienia...

karolcia, ale to tak jak nieraz gadałyśmy że ciąża ciąży nierówna tak samo z porodami...fakt że po sn nie masz cięcia itp...ale przy sn może się też wiele wydarzyć i mogłabyś jeszcze bardziej cierpieć...

współczuje ci jak diabli !!!

Karola Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nareszcie się wyspałam.W szpitalu budzili nas o 6.Waga,ciśnionko,temperatura.
Ważę 51 więc 6 na plusie.
Dzidzie zdrowe.Na początku 15-stego tyg miały po 9 cm i 8cm i 7 mm.

reklama
Do góry