reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Też myślałam o nim, bardzo fajny i leciutki jak mówisz, tylko dla mnie jedna gondolka tak strasznie nisko była położona..Karola chyba ma taki sam.

Też myślałam o nim, bardzo fajny i leciutki jak mówisz, tylko dla mnie jedna gondolka tak strasznie nisko była położona..Karola chyba ma taki sam.

Kochana mnie też to na początku przerażało! Tylko najważniejsze jest żeby wózek się sprawdzał w swojej roli, a u mnie musi się sprawdzać,bo zamieszkaliśmy na wiosce,więc będę chodzić z małymi na spacery i skrętne kółka muszą być obowiązkowo!

dziewczyny ja polecam Britax d-dual mozna go dostac na promocji za 60 proc np kiddicare.com
ja jestem bardzo zadowolona, super skretny, latwo sie sklada, atrakcyjny i wogole same ohhh i ahhh :-D
jak narazie nie znalazlam nic co by mnie denerwowalo...
B-Dual in Purple Rain-500x500.jpg

dziewczyny ja polecam Britax d-dual mozna go dostac na promocji za 60 proc np kiddicare.com
ja jestem bardzo zadowolona, super skretny, latwo sie sklada, atrakcyjny i wogole same ohhh i ahhh :-D
jak narazie nie znalazlam nic co by mnie denerwowalo...
B-Dual in Purple Rain-500x500.jpg

wiadomo, że każdy ma swój gust ale dla mnie kiepska ta gondola niżej, ciągle wydawałoby mi się, że na nią zleci ta gondolka wyżej. Może się mylę, takie moje pierwsze odczucie. Ja polecam zooma, miałam i dla mnie super na początek ale fakt, że z czasem ciężko się prowadzi jak dzieci sa większe.

zgadzam sie co do zooma, jak w skepie 'przymierzalam' rozne wozki blizniacze i wsadzilam do niego moja wtedy 2,5 letnia Julke (na przednie siedzenie ) to prawie nie moglam go uniesc :szok: ciezko ...

fantazjowa city select wypasiony, sama go bardzo chcialam, tylko jedn a rzecz mi nie trybi w nim... przez to ze pierwsze siedzisko jest wyzej , nie widac drugiego bobasa... ale mozna z tym zyc hihihi:tak:

reklama
zgadzam sie z Madzią, wózeczek i jednen i drugi super, ale u mnie uczucie klaustrofobii by mi życ nie dało :-).Ja tez mam zooma i zdaje sobie sprawe, ze ciezki i dla wiekszych dzieci sie nie nadaje..ale kto mówi, ze na jednym wózku trzeba skończyć.

Do góry