reklama
fantazjowa
Fanka BB :)
http://www.3kropki.pl/p/9/9/0/baby_...edzisko_onyx_czarny.php?id=19912#product_rate
Wybrałam identyczny, identyczny kolor i ogólnie.
Bardzo mi się spodobał, poza tym czytałam o nim dużo w internecie i trafiłam na ostatni wózek za 50% ceny więcej taka okazja może się nie powtórzyć prawda?
Ma skrętne kółka, jest łatwy w obsłudze...
A co wy o nim myślicie?
Wybrałam identyczny, identyczny kolor i ogólnie.
Bardzo mi się spodobał, poza tym czytałam o nim dużo w internecie i trafiłam na ostatni wózek za 50% ceny więcej taka okazja może się nie powtórzyć prawda?
A co wy o nim myślicie?
fantazjowa
Też myślałam o nim, bardzo fajny i leciutki jak mówisz, tylko dla mnie jedna gondolka tak strasznie nisko była położona..Karola chyba ma taki sam.
Kochana mnie też to na początku przerażało! Tylko najważniejsze jest żeby wózek się sprawdzał w swojej roli, a u mnie musi się sprawdzać,bo zamieszkaliśmy na wiosce,więc będę chodzić z małymi na spacery i skrętne kółka muszą być obowiązkowo!
Milena23uk
dziewczyny ja polecam Britax d-dual mozna go dostac na promocji za 60 proc np kiddicare.com
ja jestem bardzo zadowolona, super skretny, latwo sie sklada, atrakcyjny i wogole same ohhh i ahhh
jak narazie nie znalazlam nic co by mnie denerwowalo...
ja jestem bardzo zadowolona, super skretny, latwo sie sklada, atrakcyjny i wogole same ohhh i ahhh

madzia842
dziewczyny ja polecam Britax d-dual mozna go dostac na promocji za 60 proc np kiddicare.com
![]()
wiadomo, że każdy ma swój gust ale dla mnie kiepska ta gondola niżej, ciągle wydawałoby mi się, że na nią zleci ta gondolka wyżej. Może się mylę, takie moje pierwsze odczucie. Ja polecam zooma, miałam i dla mnie super na początek ale fakt, że z czasem ciężko się prowadzi jak dzieci sa większe.
Milena23uk
zgadzam sie co do zooma, jak w skepie 'przymierzalam' rozne wozki blizniacze i wsadzilam do niego moja wtedy 2,5 letnia Julke (na przednie siedzenie ) to prawie nie moglam go uniesc
ciezko ...

Milena23uk
fantazjowa city select wypasiony, sama go bardzo chcialam, tylko jedn a rzecz mi nie trybi w nim... przez to ze pierwsze siedzisko jest wyzej , nie widac drugiego bobasa... ale mozna z tym zyc hihihi

reklama
zgadzam sie z Madzią, wózeczek i jednen i drugi super, ale u mnie uczucie klaustrofobii by mi życ nie dało :-).Ja tez mam zooma i zdaje sobie sprawe, ze ciezki i dla wiekszych dzieci sie nie nadaje..ale kto mówi, ze na jednym wózku trzeba skończyć.
Podziel się: