reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

heeeeeeeeee lllllll oooooooooooooooo ooooooooooo łłłłłłł, zaciążone:-D ja juz laseczka pomykam w obcisłych dzinsach i szpilkach.......:szok:ŻARCIK OKRUTNIESMUTNY:baffled:
Od wczoraj jestesmy w domu, noc byla w miare ok, Franio przyją dzieci superowo i to dla mnie jest najwazniejsze.
Ja powoli dochodze do siebie ale cc jest dla mnie najg:crazy:orsza forma porodu!!!!!!!!!!!!!!! Osobiscie nie polecam, wiec jesli nie macie takich uwarunkowan to dziewczyny nie cisnijcie na sile gina....ja byłam zmasakrowana.
Dziekuje Wam za gratylacje, niejestem nawet w stanie Was nadrobic.

Ktora teraz w kolejce?

Ps; nie mam zgagi, nie zygam i nie spie tak jak nie spałam:-D:-D:-D:-D

reklama
karola - jak ja ci zazdroszcze braku zgagi !!!! okrutnico jedna !!! :-D chyba mi ją sprzedałaś wirtualnie !!!! :-)
czym cię zmasakrowali przy cc??? ja i tak nie zmienie formy porodu :-) a będę się wymądrzać jak przejdę swoją cesarkę :-)

Sama operacja zdaje sie byc krótka i kompletnie bezbolesna, nawet zastrzyk w kregosłup jest w zasadzie bezbolesny. Ja miałam super ekipe na sali operacyjnej i były nie złe jaja ale pozniej...o pani!!!!!! NEVER AGAIN!
Lezy sie na tzw POCIĘCIÓWCE, jestes podłączona do tony róznych urzadzen, na brzuchy masz 10kg lodów i zaczyna sie ...
Znieczulenie zaczyna puszczac, dostajesz fure kroplówek, masz deliry i zaczyna sie cholerny ból, ból rany na brzuchu i ten jeszcze gorszy-obkurczania sie macicy, to jest najwiekszy harde core na swiecie. Po osmiu godzinach siadasz co graniczy z cudem,a po 12h musisz wstac i jazda....
Trzeba pamietac ze my rodzimy bliznaiki i musimy z miejsca zajac sie 2 dzieci

Hej :) Po wczorajszej imprezce tylko ja kaca nie mam :O
Gratuluję Karola! Naprawdę ja też uważam,że cesarka jest najgorszą formą porodu! Mi jeszcze się okropny zespół trafił i tak mnie zszyli,że dostałam zakażenia i musiałam być w szpitalu ponad 3 tyg :/Dlatego tak się od cesarki bronię...
Karola wchodzisz w panel kontrolny, po lewej stronie są moje ustawienia, twój profil i są " podpunkty " i dajesz edytuj sygnaturę i masz suwaczki i tam zaznaczasz i usuwasz :)

Miłego dzionka lasecki :)

obkładali cię lodem ???
kurcze mi nic na ten temat nie wiadomo...a dzieciaczki od razu miałaś przy sobie ? bo ja tam gdzie będę cięta, dzieciaczki nie są przy matce tylko w osobnej sali i jak nie masz siły się nimi zajmować to zajmują się pielęgniarki i położne...a przeciwbólowego nic ci nie podawali ???

obkładali cię lodem ???
kurcze mi nic na ten temat nie wiadomo...a dzieciaczki od razu miałaś przy sobie ? bo ja tam gdzie będę cięta, dzieciaczki nie są przy matce tylko w osobnej sali i jak nie masz siły się nimi zajmować to zajmują się pielęgniarki i położne...a przeciwbólowego nic ci nie podawali ???

Mnie również obkładali lodem co zbytnio mi się nie podobało...no właśnie od razu miałaś przy sobie? Ja Kacpra zobaczyłam dopiero 5 godz. później :( Życzę wam żebyście nie trafiły nigdy na bandę kretynów,którzy nie umieją dobrze zszyć...

reklama
Karola skubańcu gratki wielkie!!!No i jestes po drugiej stronie mocy, a my tu nadal marudzimy ile wlezie...bleee!
Co do sn to powoli sie przekonuje..A jak maluchy?Słodkie są?Karmisz cycem?

Ja przez ta zgage nic nie jem wieczorami (i tak niewiele to daje by the way) a teraz umieram z głodu!Lece na mega śniadanko!

Ostatnia edycja:
Do góry