reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
trochę nie umiem się odnaleźć na tym FB ...

Ja tez nie mogłam na początku, a teraz ciezko bez niego by było.

walawanderki a kiedy masz usg??Czas najwyzszy na poznanie płci..ja by nie wytrzymała tak długo i juz bym poleciała do jakiegos gina.
Ja kupiłam rożki, jakos w tych spiworkach rączki bedą odkryte i mnie to nie przekonuje..

Ja tez nie mogłam na początku, a teraz ciezko bez niego by było.

walawanderki a kiedy masz usg??Czas najwyzszy na poznanie płci..ja by nie wytrzymała tak długo i juz bym poleciała do jakiegos gina.
Ja kupiłam rożki, jakos w tych spiworkach rączki bedą odkryte i mnie to nie przekonuje..

Ewciu - u nas najpierw powiedzieli, że 2 dziewczynki, ze względu , że nie mogli zrobić jednego pomiaru, bo mała sie chowała. Poprosili nas o powrót za 40 min. Na kolejnym scanie, postanowiłam zapytać raz jeszcze o płeć , bo moja intuicja podpowiadała mi , że będzie jeden siusiak :-D i okazało się , że parka. Ale sama nie wiem, więc czekam do kolejnego wtorku na rochwianie wątpliwości . W sumie to bezznaczenia dla Nas, ale miło by wiedzieć.

Ewciu - u nas najpierw powiedzieli, że 2 dziewczynki, ze względu , że nie mogli zrobić jednego pomiaru, bo mała sie chowała. Poprosili nas o powrót za 40 min. Na kolejnym scanie, postanowiłam zapytać raz jeszcze o płeć , bo moja intuicja podpowiadała mi , że będzie jeden siusiak :-D i okazało się , że parka. Ale sama nie wiem, więc czekam do kolejnego wtorku na rochwianie wątpliwości . W sumie to bezznaczenia dla Nas, ale miło by wiedzieć.

No pewnie, ze milo wiedzieć!No to niech maluchy rozłożą nóżki dla mamusi!U mnie bezwstydnice non stop na wierzchu interesy mają :-).

Tossa kciuki za wizyte, cieawe ile ważą Twoje klopsiki.

Ewcia - dzieki kochana, napewno zajrzę do Tesco. Muszę dokupić przedewszystkim ciuszki . Tylko wciąż czekam na potwierdzenie płci ;-), więc wstrzymuję się.

Milenka, Ewcia -lepiej kupić rożki , czy sleeping bags ???

Tossa - nie świruj,teraz to juz nie uwierzę jak będziesz narzekać. Zdjęcie rewelacja ;-)

ja wogole nie uzywam rozkow, tylko pierwsze kilka dni ale maluszka bylo w nich za cieplo i dostawaly potowki, wiec ja uzywam spiworkow i pod spiworek zakladam tylko bodziaka z dl rekawem jak sleeping bag jest bez rekawkow, a z krotkim jak sleeping bag ma dlugi ;)
nigdy maluszki nie zmarzly ;)

ja wogole nie uzywam rozkow, tylko pierwsze kilka dni ale maluszka bylo w nich za cieplo i dostawaly potowki, wiec ja uzywam spiworkow i pod spiworek zakladam tylko bodziaka z dl rekawem jak sleeping bag jest bez rekawkow, a z krotkim jak sleeping bag ma dlugi ;)
nigdy maluszki nie zmarzly ;)

no tak tyle ze moje urodza sie zimą, poza tym w domu mamy strasznie zimno..wiec skoro mi jest zimno obawiam sie, ze dzieciom tez bedzie:sorry: .Ale oczywiscie w praktyce moze okazać sie inaczej ;-)

cześć dziewczyny, brzucholki macie śliczne i cieszcie się nimi bo później to będzie go trochę brakowało:)

Renia jak Twoi chłopcy? Widziałam fotki na FB ale szybko te szkraby rosną :-) A jak z karmieniem, nie masz problemu z pokarmem?

Monia ściągałam pokarm do zeszłego tygodnia, ale już nie dawałam rady sutki mnie strasznie bolały, a i tak dla moich głodomorków mleczka było za mało, więc dostałam tabletki na zatrzymanie laktacji. suma sumarum wytrzymałam prawie 2 miesiące:)
A chłopcy rosną jak na drożdżach, tylko urodzili się z różnicą wagi 50g, a w chwili obecnej jest różnicy prawie kg:) Filipek tak szybko przybiera a Kacper nie może nadążyć:) hihihihihihi

Monia a ludźmi się nie przejmuj :) My "podwójne mamy" jesteśmy wybrane i powinnyśmy sie cieszym pomimo wszystko i na złość wszystkim:p heheheheheheh

Pozdrowienia dla Agatki a dla Was Kochane zdrówka i wtrwałośći:)

Tossa wysłałam Ci zaproszenie na FB - Renia Głowacka:)

Pozdrawiamy gorąco:)

reklama
Do góry