reklama
walawenderki
Fanka BB :)
Tossa, czy Ty dziś nie masz wizyty u doktorka ???? Wydaje mi się, że to miednica daje się we znaki.
Uciekam pichcić obiad i rozpocząć akcje pranie
Uciekam pichcić obiad i rozpocząć akcje pranie
trochę nie umiem się odnaleźć na tym FB ...
Ja tez nie mogłam na początku, a teraz ciezko bez niego by było.
walawanderki a kiedy masz usg??Czas najwyzszy na poznanie płci..ja by nie wytrzymała tak długo i juz bym poleciała do jakiegos gina.
Ja kupiłam rożki, jakos w tych spiworkach rączki bedą odkryte i mnie to nie przekonuje..
walawenderki
Ja tez nie mogłam na początku, a teraz ciezko bez niego by było.
walawanderki a kiedy masz usg??Czas najwyzszy na poznanie płci..ja by nie wytrzymała tak długo i juz bym poleciała do jakiegos gina.
Ja kupiłam rożki, jakos w tych spiworkach rączki bedą odkryte i mnie to nie przekonuje..
Ewciu - u nas najpierw powiedzieli, że 2 dziewczynki, ze względu , że nie mogli zrobić jednego pomiaru, bo mała sie chowała. Poprosili nas o powrót za 40 min. Na kolejnym scanie, postanowiłam zapytać raz jeszcze o płeć , bo moja intuicja podpowiadała mi , że będzie jeden siusiak

Ewciu - u nas najpierw powiedzieli, że 2 dziewczynki, ze względu , że nie mogli zrobić jednego pomiaru, bo mała sie chowała. Poprosili nas o powrót za 40 min. Na kolejnym scanie, postanowiłam zapytać raz jeszcze o płeć , bo moja intuicja podpowiadała mi , że będzie jeden siusiaki okazało się , że parka. Ale sama nie wiem, więc czekam do kolejnego wtorku na rochwianie wątpliwości . W sumie to bezznaczenia dla Nas, ale miło by wiedzieć.
No pewnie, ze milo wiedzieć!No to niech maluchy rozłożą nóżki dla mamusi!U mnie bezwstydnice non stop na wierzchu interesy mają :-).
Tossa kciuki za wizyte, cieawe ile ważą Twoje klopsiki.
Milena23uk
Ewcia - dzieki kochana, napewno zajrzę do Tesco. Muszę dokupić przedewszystkim ciuszki . Tylko wciąż czekam na potwierdzenie płci ;-), więc wstrzymuję się.
Milenka, Ewcia -lepiej kupić rożki , czy sleeping bags ???
Tossa - nie świruj,teraz to juz nie uwierzę jak będziesz narzekać. Zdjęcie rewelacja ;-)
ja wogole nie uzywam rozkow, tylko pierwsze kilka dni ale maluszka bylo w nich za cieplo i dostawaly potowki, wiec ja uzywam spiworkow i pod spiworek zakladam tylko bodziaka z dl rekawem jak sleeping bag jest bez rekawkow, a z krotkim jak sleeping bag ma dlugi
nigdy maluszki nie zmarzly
ja wogole nie uzywam rozkow, tylko pierwsze kilka dni ale maluszka bylo w nich za cieplo i dostawaly potowki, wiec ja uzywam spiworkow i pod spiworek zakladam tylko bodziaka z dl rekawem jak sleeping bag jest bez rekawkow, a z krotkim jak sleeping bag ma dlugi![]()
nigdy maluszki nie zmarzly![]()
no tak tyle ze moje urodza sie zimą, poza tym w domu mamy strasznie zimno..wiec skoro mi jest zimno obawiam sie, ze dzieciom tez bedzie

reniag
cześć dziewczyny, brzucholki macie śliczne i cieszcie się nimi bo później to będzie go trochę brakowało
Monia ściągałam pokarm do zeszłego tygodnia, ale już nie dawałam rady sutki mnie strasznie bolały, a i tak dla moich głodomorków mleczka było za mało, więc dostałam tabletki na zatrzymanie laktacji. suma sumarum wytrzymałam prawie 2 miesiące
A chłopcy rosną jak na drożdżach, tylko urodzili się z różnicą wagi 50g, a w chwili obecnej jest różnicy prawie kg
Filipek tak szybko przybiera a Kacper nie może nadążyć
hihihihihihi
Monia a ludźmi się nie przejmuj
My "podwójne mamy" jesteśmy wybrane i powinnyśmy sie cieszym pomimo wszystko i na złość wszystkim
heheheheheheh
Pozdrowienia dla Agatki a dla Was Kochane zdrówka i wtrwałośći
Tossa wysłałam Ci zaproszenie na FB - Renia Głowacka
Pozdrawiamy gorąco
Renia jak Twoi chłopcy? Widziałam fotki na FB ale szybko te szkraby rosną :-) A jak z karmieniem, nie masz problemu z pokarmem?
Monia ściągałam pokarm do zeszłego tygodnia, ale już nie dawałam rady sutki mnie strasznie bolały, a i tak dla moich głodomorków mleczka było za mało, więc dostałam tabletki na zatrzymanie laktacji. suma sumarum wytrzymałam prawie 2 miesiące
A chłopcy rosną jak na drożdżach, tylko urodzili się z różnicą wagi 50g, a w chwili obecnej jest różnicy prawie kg
Monia a ludźmi się nie przejmuj
Pozdrowienia dla Agatki a dla Was Kochane zdrówka i wtrwałośći
Tossa wysłałam Ci zaproszenie na FB - Renia Głowacka
Pozdrawiamy gorąco
reklama
madzia842
ja miałam rożki i bardzo sobie chwale. Jak maluchu drobniutkie to i nie ma obawy żeby złapać bo fajnie się trzyma w rożkach. później po rozłożeniu służyły jako przykrycia np. we wózku.
Podziel się: