reklama
fantazjowa
Fanka BB :)
fantazjowa zobaczysz jak wystrzeli ! :-)
Ja na tym etapie też miałam mały :-) nie wiem czy mi się wydaje ale chyba maluszki są poprzecznie ułożone bo dzielą brzuszek na pół :-)
zobacz jaki miałam w 16tc :-)
Zobacz załącznik 399348
Wszystko jest możliwe
Jak wystrzeli to pewnie będę się modliła żeby przestał rosnąć
Widzę, widzę
Milena23uk
dziewczyny sliczne brzuszki!!! ahhh wspomnienia... teskni mi sie za brzucholkiem 

fantazjowa
I będzie Ci się teraz tęskniło 
Dobra ja lecę,bo zadzwoniła recepcjonistka od mojego ginekologa,że zwolniła się wizyta na godz. 13,więc idę się wymyć,ubrać i jeszcze zawieść małego do koleżanki na chwilkę i tak jest ze swoimi łobuzami w domu czyt. z 4 letnią i 5 miesięczną córeczką
Dobra ja lecę,bo zadzwoniła recepcjonistka od mojego ginekologa,że zwolniła się wizyta na godz. 13,więc idę się wymyć,ubrać i jeszcze zawieść małego do koleżanki na chwilkę i tak jest ze swoimi łobuzami w domu czyt. z 4 letnią i 5 miesięczną córeczką
Aloha laseczki Tossa brzusio imponujący, ja poprosze Mka, zeby mi dzis strzelil fotke..a tez wydaje mi sie ze poki co brzucho przystopował, ale Rabbit mówiła ze po 30tc ją wywaliło ostro..no juz niedługo sie przekonamy;-).fantazjowa mnie dopiero wysadziło po 20tc masz jeszcze czas i ciesz sie swobodą ruchów!
Monia mi sie wydaje, ze ludzie po prostu zazdroszczą bliźniaków,kurcze ale ja ani razu nie spotkałam sie z jakimis docinkami,wszyscy sie cieszą i mega gratulują i pytają jaki jest przepis na bliźniaki :-).
Palinka dzieki za wiesci od Agaty, a na ból kregosłupa nie wiem co poradzic..ja nie mam tej dolegliwosci (jeszcze..), moze niech M cie masuje, moze to ulge przyniesie, a jakies poduszki pod kregosłup nie pomagają?
Mienka nie wierze jak mozna tesknic do tej męczarni
..bleee
Aaaa Tossa dawaj swój adres na fb to my Cie odnajdziemy.
Monia mi sie wydaje, ze ludzie po prostu zazdroszczą bliźniaków,kurcze ale ja ani razu nie spotkałam sie z jakimis docinkami,wszyscy sie cieszą i mega gratulują i pytają jaki jest przepis na bliźniaki :-).
Palinka dzieki za wiesci od Agaty, a na ból kregosłupa nie wiem co poradzic..ja nie mam tej dolegliwosci (jeszcze..), moze niech M cie masuje, moze to ulge przyniesie, a jakies poduszki pod kregosłup nie pomagają?
Mienka nie wierze jak mozna tesknic do tej męczarni

Aaaa Tossa dawaj swój adres na fb to my Cie odnajdziemy.
Ostatnia edycja:
na razie nie mam tam żadnych zdjęć
Katarzyna Zientara | Facebook
nie wiem która z Was teraz się odezwała na FB :-) Nie kojarzę z nicka :-(
Ostatnia edycja:
walawenderki
hej babole kochane,
U nas weekend minął pod znakiem zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy. Moja ciąża wyleczy mnie z chodzenia po sklepach, wcześniej byłam uzależniona od zakupów, a teraz przez to,że się tak męcze mam alergie. Tyle jest wszystkiego, że nie mogę podjąć decyzji.
Pocieszam się , że już Was laski doganiam z wypawką :-):-)
Zresztą z dolegliwościami też :-) Ból w pachwinie i pleców to moi nowi przyjaciele i do tego jakieś "zimno" chce mi wyskoczyć - brrrrrrrrr. Mam nadzieje, że to nic groźnego.
Monia - nie przejmuj się kochana, najważniejsze, że Wy się cieszycie, a ludzie zawsze gadali i będą gadać i niestety nie mamy na to wpływu. My jesteśmy z Wami ;-)
Milenka - nowe zdjęcia gwiazdek na fb - bezcenne.
Tossa - brzuch rewelacja :-):-):-)
Fantazyjna - Ewcia ma racje ciesz się swobodą ruchu.
Paulinka - dzieki za wieści od Agatki, daj znać jak wrócisz z wizyty. Jestem ciekawa, co Ci zalecił na te nieszczęsne bóle. U mnie kazał chodzić na basen, a na dalszym etapie pas ciążowy.
Youstta - powodzenia na egzaminie
U nas weekend minął pod znakiem zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy. Moja ciąża wyleczy mnie z chodzenia po sklepach, wcześniej byłam uzależniona od zakupów, a teraz przez to,że się tak męcze mam alergie. Tyle jest wszystkiego, że nie mogę podjąć decyzji.
Pocieszam się , że już Was laski doganiam z wypawką :-):-)
Zresztą z dolegliwościami też :-) Ból w pachwinie i pleców to moi nowi przyjaciele i do tego jakieś "zimno" chce mi wyskoczyć - brrrrrrrrr. Mam nadzieje, że to nic groźnego.
Monia - nie przejmuj się kochana, najważniejsze, że Wy się cieszycie, a ludzie zawsze gadali i będą gadać i niestety nie mamy na to wpływu. My jesteśmy z Wami ;-)
Milenka - nowe zdjęcia gwiazdek na fb - bezcenne.
Tossa - brzuch rewelacja :-):-):-)
Fantazyjna - Ewcia ma racje ciesz się swobodą ruchu.
Paulinka - dzieki za wieści od Agatki, daj znać jak wrócisz z wizyty. Jestem ciekawa, co Ci zalecił na te nieszczęsne bóle. U mnie kazał chodzić na basen, a na dalszym etapie pas ciążowy.
Youstta - powodzenia na egzaminie
walawenderki
na razie nie mam tam żadnych zdjęć
To my walawenderki, tylko jeszcze na panieńskim lecę ;-)
reklama
walawenderki
Tossa - duzo masz ciuszków? Ja jak narazie tylko całe 3 szt :-):-):-)
Zakup ciuszków next weekend. To już powinno pójść z górki;-)
Zakup ciuszków next weekend. To już powinno pójść z górki;-)
Podziel się: