reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

fantazjowa zobaczysz jak wystrzeli ! :-)
Ja na tym etapie też miałam mały :-) nie wiem czy mi się wydaje ale chyba maluszki są poprzecznie ułożone bo dzielą brzuszek na pół :-)
zobacz jaki miałam w 16tc :-)
2.jpg

reklama
fantazjowa zobaczysz jak wystrzeli ! :-)
Ja na tym etapie też miałam mały :-) nie wiem czy mi się wydaje ale chyba maluszki są poprzecznie ułożone bo dzielą brzuszek na pół :-)
zobacz jaki miałam w 16tc :-)
Zobacz załącznik 399348

Wszystko jest możliwe :) Dziś jadę na USG,więc zobaczymy :)
Jak wystrzeli to pewnie będę się modliła żeby przestał rosnąć :p
Widzę, widzę :)

I będzie Ci się teraz tęskniło :)
Dobra ja lecę,bo zadzwoniła recepcjonistka od mojego ginekologa,że zwolniła się wizyta na godz. 13,więc idę się wymyć,ubrać i jeszcze zawieść małego do koleżanki na chwilkę i tak jest ze swoimi łobuzami w domu czyt. z 4 letnią i 5 miesięczną córeczką :)

Aloha laseczki Tossa brzusio imponujący, ja poprosze Mka, zeby mi dzis strzelil fotke..a tez wydaje mi sie ze poki co brzucho przystopował, ale Rabbit mówiła ze po 30tc ją wywaliło ostro..no juz niedługo sie przekonamy;-).fantazjowa mnie dopiero wysadziło po 20tc masz jeszcze czas i ciesz sie swobodą ruchów!

Monia mi sie wydaje, ze ludzie po prostu zazdroszczą bliźniaków,kurcze ale ja ani razu nie spotkałam sie z jakimis docinkami,wszyscy sie cieszą i mega gratulują i pytają jaki jest przepis na bliźniaki :-).

Palinka dzieki za wiesci od Agaty, a na ból kregosłupa nie wiem co poradzic..ja nie mam tej dolegliwosci (jeszcze..), moze niech M cie masuje, moze to ulge przyniesie, a jakies poduszki pod kregosłup nie pomagają?

Mienka nie wierze jak mozna tesknic do tej męczarni :no:..bleee

Aaaa Tossa dawaj swój adres na fb to my Cie odnajdziemy.

Ostatnia edycja:
hej babole kochane,

U nas weekend minął pod znakiem zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy. Moja ciąża wyleczy mnie z chodzenia po sklepach, wcześniej byłam uzależniona od zakupów, a teraz przez to,że się tak męcze mam alergie. Tyle jest wszystkiego, że nie mogę podjąć decyzji.
Pocieszam się , że już Was laski doganiam z wypawką :-):-)
Zresztą z dolegliwościami też :-) Ból w pachwinie i pleców to moi nowi przyjaciele i do tego jakieś "zimno" chce mi wyskoczyć - brrrrrrrrr. Mam nadzieje, że to nic groźnego.

Monia - nie przejmuj się kochana, najważniejsze, że Wy się cieszycie, a ludzie zawsze gadali i będą gadać i niestety nie mamy na to wpływu. My jesteśmy z Wami ;-)

Milenka - nowe zdjęcia gwiazdek na fb - bezcenne.

Tossa - brzuch rewelacja :-):-):-)

Fantazyjna - Ewcia ma racje ciesz się swobodą ruchu.

Paulinka - dzieki za wieści od Agatki, daj znać jak wrócisz z wizyty. Jestem ciekawa, co Ci zalecił na te nieszczęsne bóle. U mnie kazał chodzić na basen, a na dalszym etapie pas ciążowy.

Youstta - powodzenia na egzaminie

reklama
Do góry