reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hej babole kochane,

U nas weekend minął pod znakiem zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy. Moja ciąża wyleczy mnie z chodzenia po sklepach, wcześniej byłam uzależniona od zakupów, a teraz przez to,że się tak męcze mam alergie. Tyle jest wszystkiego, że nie mogę podjąć decyzji.

hehe mnie tez wyleczyła z tego ;-), ale mam tyle ciuchów i butów, ze przez trzy lata spokojnie mogłabym nie chodzic do żadnego sklepu hihi.Super z wyprawką!Czego jeszcze Ci brakuje??

Tossa ales ty sexi czarnulka!!

Ewcia - dzieki kochana, napewno zajrzę do Tesco. Muszę dokupić przedewszystkim ciuszki . Tylko wciąż czekam na potwierdzenie płci ;-), więc wstrzymuję się.

Milenka, Ewcia -lepiej kupić rożki , czy sleeping bags ???

Tossa - nie świruj,teraz to juz nie uwierzę jak będziesz narzekać. Zdjęcie rewelacja ;-)

reklama
trochę nie umiem się odnaleźć na tym FB ...

Domi - skojarzyłam Cie :-)

kurde mam ból w pachwinach i takie uczucie jakby mnie ktoś złapał z dwóch stron za biodra i ciągnął każdy w swoją stronę :-(

Do góry