reklama
hej babole kochane,
U nas weekend minął pod znakiem zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy. Moja ciąża wyleczy mnie z chodzenia po sklepach, wcześniej byłam uzależniona od zakupów, a teraz przez to,że się tak męcze mam alergie. Tyle jest wszystkiego, że nie mogę podjąć decyzji.
hehe mnie tez wyleczyła z tego ;-), ale mam tyle ciuchów i butów, ze przez trzy lata spokojnie mogłabym nie chodzic do żadnego sklepu hihi.Super z wyprawką!Czego jeszcze Ci brakuje??
Tossa ales ty sexi czarnulka!!
ewaw to zdjęcie z sprzed 4 latteraz włosy dłuższe tylko że nadal czarne bo farbowane ;-P
No to teraz z długimi herami na pewno super:-)!
walawanderki małe rozmiary sleepsuitów w Tesco są!Mniejsze niz w Mothercare i cena duuuzo niższa!
Milena23uk
Fanka BB :)
Tossa wyslane zaproszenie- Milena Longley 
walawenderki
Ewcia - dzieki kochana, napewno zajrzę do Tesco. Muszę dokupić przedewszystkim ciuszki . Tylko wciąż czekam na potwierdzenie płci ;-), więc wstrzymuję się.
Milenka, Ewcia -lepiej kupić rożki , czy sleeping bags ???
Tossa - nie świruj,teraz to juz nie uwierzę jak będziesz narzekać. Zdjęcie rewelacja ;-)
Milenka, Ewcia -lepiej kupić rożki , czy sleeping bags ???
Tossa - nie świruj,teraz to juz nie uwierzę jak będziesz narzekać. Zdjęcie rewelacja ;-)
walawenderki
walawenderki - zależy które ;-)
wszytskie ;-) Ja wciąz nie mam czasu na utworzenie galeri :-):-):-)
Zaproszenie na nk wysłane również, teraz to nie będziesz mieć problemu z odszyfrowaniem :-)
reklama
Podziel się: