reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

karola79 - na FB też milczy, pewnie jest zajęta bliźniakami ;-) a Agata z tego co pisała Palinka24 to miała albo jutro albo we wtorek wyjść ze szptala. Czekamy na wieści nowe :))

Palinka - mi jakieś szczawiany w 19tc wyszły, ale lekarz powiedział że może zmieniłam dietę i kazał powtórzyć za 2 tyg i już było git.

MoniaN - ja nie wiem dlaczego ludzie tak załamują ręce jak słyszą o bliźnakach.. Olej to, szkoda nerwów, niech spadają na drzewo.. Ja na początku mialam tak samo, padły nawet słowa: To jak Wy sobie to zaplanowaliście? A jak ktoś mi mówi że współczuję to ja odpowiadam że szczęścia się nie współczuje, tylko zazdrości.

fantazjowa - zdrówka dla malucha. Ale wykrakaliśmy Ci to L4 :baffled:

Ja wizytę mam dopiero 24.X..

reklama
Kurcze, ja też nie wiem, co kieruje ludźmi, którzy mówią takie przykre rzeczy, chyba zazdrość. Jak można kobiecie w ciąży mówić takie rzeczy, normalnie..... żal.... dzieci to największy skarb na świecie. U nas to będzie 3 i 4 dziecko i nikomu nie damy sobie wmówić, że jestesmy patologią itp.

Ale siem przeziębiłam, ble...

Miłego dzionka brzuchatki :*

Monia dziękuję bardzo. A wam synek każe przesłać " wirtualne " całusy ;)
youstta dokładnie wykrakałyście mi! Normalnie was chyba uduszę :p

Na 15:30 umówiłam się z ginekologiem na wizytę :) Będzie USG + pogawędka + wystawienie L4 ;)

Ja pierdziele wiecie co? W mojej wiosce wczoraj powiesiła się kobieta, miała 3 dzieci; 14, 12, 9 lat osobiście jej nie znałam,ale mój mąż jak wróciliśmy z imienin ok.19 poszedł ze znajomymi na piwo pod sklep i właśnie mówił mi specjalnie po to przyleciał :/ Była karetka, policja i karawan...Cholera nie chcę osądzać kobiety,ale jak można zostawić dzieci?W dodatku iż ojcec może wylecieć z pracy...

Cześć,

u Agatki zero plamień, pozdrawia was serdecznie :-)

Ja się czuję fatalnie..moja niedołężność mnie przerasta od soboty... ogromny ból kręgosłupa..a w nocy ciężko mi było w ogóle się przekręcać z boku na bok...

Cześć,

u Agatki zero plamień, pozdrawia was serdecznie :-)

Ja się czuję fatalnie..moja niedołężność mnie przerasta od soboty... ogromny ból kręgosłupa..a w nocy ciężko mi było w ogóle się przekręcać z boku na bok...

Również pozdrów Agatkę chociaż nie miałam okazji jej poznać gdyż zarejestrowałam się za późno :(
Ból kręgosłupa na pewno będzie dokuczał każdej z nas,bo nosimy w sobie dwa ciężarki a nie jeden :))
Palinka pomyśl sobie,że jeszcze kilka tygodni i będziesz miała swoje maleństwa i wynagrodzą wszystkie cierpienia związane z ciążą.

Ostatnia edycja:
jejku dziewczyny , nareszcie się wyspałam !!! szok !!! spałam bez pobudek 8 godzin !!! aż nie wierzę!!!

i się cieszę bo chyba brzuch mi przyhamował ze wzrostem !!! :) same zobaczcie !
por

reklama
Tak, tak są śliczne,ale mojego nie da się fotografować bez bluzki,bo okropnie wychodzi a w bluzce nawet,nawet.
PS. przepraszam za tło,ale laptop stoi w graciarni,która ma być pokojem dla gości jak przyjadą :O - tutaj tylko jest zasięg na razie muszę zadzwonić żeby przyjechali i podłączyli antenę,bo zmieniliśmy sieć co było złym pomysłem :/ Poza tym same zobaczcie na mój mały brzuchol :)

Załączniki

• PA160807.JPG
    PA160807.JPG
    15,3 KB · Wyświetleń: 56
Do góry