reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

a my dziś dzień spędziliśmy u moich rodziców
mama upiekła nam blachę karpatki, potem zrobiła placków ziemniaczanych,pojechaliśmy do portu łódź, i zrobiła pierogi z serem :-)

reklama
fantazjowa - a Kacper chodzi do przedszkola? jak zareagował na to że będzie miał aż 2 rodzeństwa?
biggrin.gif

Jak zareagował? Bardzo się ucieszył,bo marzył o rodzeństwie a jak się dowiedział,że będzie miał ich dwójkę to skakał z radości i na drugi dzień wszyscy w przedszkolu wiedzieli.
Tak, chodzi do przedszkola - zapisałam go do sióstr jak były zapisy,bo do publicznego to bym się nigdy nie doczekała a może bym nie chciała... Tossa,ale narobiłaś mi smaka na placki ziemniaczane :p

Teraz Kacper nie będzie chodził do przedszkola przez 2 tyg lub dłużej ponieważ jak wrócił z dziadkami parę minut po 17 poszedł do góry się przebrać i jak wracał to potknął się na schodach i sobie nóżkę skręcił :(
A w szpitalu trafiliśmy na lekarza,który nie nadaję się do tego co robi, nie ma podejścia i w ogóle,więc zapytałam się czy nie ma innego lekarza na dyżurze a on a dlaczego? ponieważ pan mi się nie podoba. ;) I na całe szczęście mógł zbadać małego inny lekarz. Czyli jak się domyślacie pójdę do ginekologa po zwolnienie L4 ;)

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ponieważ idę kończyć szykować kolację gdyż mąż będzie za 20 minut w domu :)

Karola gratulacje!!Duuuże maluchy,najlepszego dla całej piątki!!

Ja cicho wczoraj siedziałam, bo humor tylko do narzekania i marudzenia był..dzis nie duzo lepiej zresztą ;-).
Miłego dnia dla wszystkich!!

z ostatnich moich dolegliwości
krew z nosa
nadal ból krzyża
od kilku dni drętwienie i puchnięcie dłoni
oraz kołatanie serca i jest mi niedobrze , mdłości? - ogólnie mnie próbuje cofnąć do wc...
ból w pachwinach i ból głowy

i zemdlałabym dzisiaj, wiele nie brakowało...

jutro lekarz...

Witajcie...

ja wczoraj ryczałam tak mnie bolał kręgosłup...i podbrzusze...po prostu makabrraaaa.
Nie widziałam już co robić kąpiel,nospa, apap... dopiero sen pomógł...
dziś od rana nie mogę się wypróżnić... do tego był mega atak kołatania serducha..

Jutro o 13.30 wizytę mam gin, mam jakieś kryształki szczawianu wapnia w moczu- miała któraś z was takie cóś??

Tossa, Ewuś - Trzymajcie się Dziewczynki- tulaski!!!!!

reklama
hej dziewczynki!!!
Widzę , że u Was też kiepski weekend, Tossa i Palinka dobrze, że macie jutro wizyty u gin.

Palinka nie mam pojęcia co to za kryształki i o co z nimi chodzi, najlepiej ci to lekarz wytłumaczy. Odzywała się do Ciebie Agata? Ciekawe co u niej, czy krwawienia ustąpiły. Przekaż jej pozdrowienia i buziaczki :-)

Fantazjowa zdrówka dla synka!!!!

Renia jak Twoi chłopcy? Widziałam fotki na FB ale szybko te szkraby rosną :-) A jak z karmieniem, nie masz problemu z pokarmem?

Ewa ja wczoraj miałam niezły dzień a dziś pojechaliśmy na imieninowy obiad do teściowej :wściekła/y: Nie chciałam jechać ale w sumie dobrze się stało, bo dawno nie słyszałam...."ja nie wiem ale wy po prostu nie dacie sobie rady jak się urodzą bliźniaki" , "zjedz coś, przecież powinnaś jeść za troje, a taka chudzina jesteś" i tekst teściowej siostry M "Boże ludzie nie chcą mieć dzieci bo takie ciężkie czasy, a u was jedno małe i jeszcze ta dwójka w drodze....no ale może jakoś donosisz" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K.......a no tak żeby ich uszczęśliwić, powinnam zrobić jak to mi ktoś z tej durnej rodziny zasugerował cytuję "my to byśmy inaczej załatwili" czyt. usunęli ciążę. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem tak wściekła że nie da się tego opisać...nie już nawet nie wściekła tylko jest mi zaj....cie przykro, że ciągle słyszę takie słowa od ludzi, którzy powinni cieszyć się naszym szczęściem !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry