reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hello! Chciałabym dołączyć do waszego bliźniaczego wątku :)
Może najpierw się przedstawię...Nazywam sie Milena i mam prawie 4 letniego synka i synek prosił o rodzeństwo,więc się postaraliśmy :) Mam nadzieję iż ciepło mnie przyjmiecie ;DDD

reklama
fantazjowa - witaj

laski - skończyłam w końcu dziergać pieluchy - sztuk 20 ...

pieluszki.jpg

musze pocerować skarpety :-)
a jak bardzo mi się zachce to mam jeszcze kilka lepszych tetrówek i kilka białych flanelek :-)
oprócz tego mam do ułożenia ubranka dla maluchów w szafkach i jakoś to sensownie muszę rozplanować
a jak piekielnie będzie mi się nudzić to znaczki w klaserach zacznę układać :-)

Tossa ciebie to nikt nie przebije :-)

Fantazjowa witaj w naszym wesołym gronie!!! Widzę, że jesteś na tym etapie co Agata. Pięknie się postaraliście o rodzeństwo dla synka ;-) Napisz jak się czujesz, jak przeżyliście informację o bliźniętach :-D

Tossa, Ty to masz powera kobieto Ślicznie :)

Fantazjowa, witamy, witamy. Ty dopiero na zaczynasz cieszyć się ciążą, a ja mam już dość :baffled::baffled: życzę braku jakichkolwiek dolegliwości :)

Agatka odpoczywa, z dziećmi wszystko w porządku, krwawienie ma już mniejsze - przesyła Buziaczki

Fantazjowa- witamy :-) ja mam czteroletnią córeczkę- więc pomiędzy naszymi dziećmi będzie taka sama różnica wieku.
walawenderki- wiadomość dla Agaty przekazana :-) dooobrze że nie tylko ja mam te szybki bicia serca i skurcze..uffff
ewaw1- współczuje, ja miałam od początku problemy z zaparciami...potem jak z powodu anemii musiałam brać żelazo...to się zaczął Meksyk.... Rabbit mi poleciła czopki glicerynowe i jakoś było lepiej...

Tossa- ja też mam ostatnio powera...ale kurcze potem zdycham... dziś sprzątałam, gotowałam robiłam ciasto...i teraz mnie skręca kręgosłup... :-(

reklama
Dobrze z u Agaty jest lepiej :-)
Palinka
ja od tygodnia jestem nakręcona i ciągle coś w domu robię a wieczorami czuje się 10 razy gorzej niż zwykle.
Dziewczyny coś mi się wydaje, że będę miała tragiczną skórę na brzuchu. Strasznie mnie swędzi, jest cały w czerwone kreski i do tego jak ogień goracy.:baffled:

Do góry