reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hello! Chciałabym dołączyć do waszego bliźniaczego wątku :)
Może najpierw się przedstawię...Nazywam sie Milena i mam prawie 4 letniego synka i synek prosił o rodzeństwo,więc się postaraliśmy :) Mam nadzieję iż ciepło mnie przyjmiecie ;DDD

reklama
fantazjowa - witaj

laski - skończyłam w końcu dziergać pieluchy - sztuk 20 ...

pieluszki.jpg

musze pocerować skarpety :-)
a jak bardzo mi się zachce to mam jeszcze kilka lepszych tetrówek i kilka białych flanelek :-)
oprócz tego mam do ułożenia ubranka dla maluchów w szafkach i jakoś to sensownie muszę rozplanować
a jak piekielnie będzie mi się nudzić to znaczki w klaserach zacznę układać :-)

Tossa ciebie to nikt nie przebije :-)

Fantazjowa witaj w naszym wesołym gronie!!! Widzę, że jesteś na tym etapie co Agata. Pięknie się postaraliście o rodzeństwo dla synka ;-) Napisz jak się czujesz, jak przeżyliście informację o bliźniętach :-D

Tossa, Ty to masz powera kobieto Ślicznie :)

Fantazjowa, witamy, witamy. Ty dopiero na zaczynasz cieszyć się ciążą, a ja mam już dość :baffled::baffled: życzę braku jakichkolwiek dolegliwości :)

Agatka odpoczywa, z dziećmi wszystko w porządku, krwawienie ma już mniejsze - przesyła Buziaczki

Fantazjowa- witamy :-) ja mam czteroletnią córeczkę- więc pomiędzy naszymi dziećmi będzie taka sama różnica wieku.
walawenderki- wiadomość dla Agaty przekazana :-) dooobrze że nie tylko ja mam te szybki bicia serca i skurcze..uffff
ewaw1- współczuje, ja miałam od początku problemy z zaparciami...potem jak z powodu anemii musiałam brać żelazo...to się zaczął Meksyk.... Rabbit mi poleciła czopki glicerynowe i jakoś było lepiej...

Tossa- ja też mam ostatnio powera...ale kurcze potem zdycham... dziś sprzątałam, gotowałam robiłam ciasto...i teraz mnie skręca kręgosłup... :-(

reklama
Dobrze z u Agaty jest lepiej :-)
Palinka
ja od tygodnia jestem nakręcona i ciągle coś w domu robię a wieczorami czuje się 10 razy gorzej niż zwykle.
Dziewczyny coś mi się wydaje, że będę miała tragiczną skórę na brzuchu. Strasznie mnie swędzi, jest cały w czerwone kreski i do tego jak ogień goracy.:baffled:

Do góry