reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Aż mi ciary przeszły, ciekawe jak Karola?????

Mój M wczoraj wymyślił imie dla jednego chłopca, Oskar. Mówię więc do Oli, że w takim razie będzie Igor i Oskar a mała na to...."taaaa, a może Bert i Erni" :-D

madzia842 - a może jednak jednojajowe te Twoje chłopaki jeśli są bardzo podobne do siebie? :-) Przy dwukosm i dwuowodn. - przy tej samej płci pewność dają badania genetyczne. Ciekawe ile kosztuja takie badania.

O tu jest fajnie wszystko opisane..
Jedno- czy dwujajowe?

U mnie były niezłe jaja na początku z określenem rodzaju ciąży, lekarz jeden twierdził że mam jedną kosmówkę. Pewnośc że to dwujajowa dało dopiero stwierdzenie rożnej płci

karola79 - trzymam kciuki!!!!

oleniolek - karola jest na Madalińskieg, jakoś tak się to pisze

jakoś tak nie przyjmuje do wiadomości, że jednojajowi. Nie wiem czy o te badania chodzi ale miałam w ciąży genetyczne i tam też potwierdzili dwujajowość. Może jestem inna ale zawsze chciałam żeby byli różni. Inaczej ich też ubieram i dla mnie są podobni jak normalne rodzeństwo ale znajomi twierdzą różnie.

Karola kciuki dla Was!!!Nareszcie sie rozpakujesz lub zrzucisz ładunek jak to Tossa ujęła :-D.

Palinka no to jeszcze Cordoba, mamaMacka i następny rzut hehe.

Ja od trzech godzin meczyłam sie na kiblu i juz myslałam ze urodze predzej niz sie wy..próżnie.Pierońskie żelazo :wściekła/y:

Karola kciuki dla Was!!!Nareszcie sie rozpakujesz lub zrzucisz ładunek jak to Tossa ujęła :-D.

Palinka no to jeszcze Cordoba, mamaMacka i następny rzut hehe.

Ja od trzech godzin meczyłam sie na kiblu i juz myslałam ze urodze predzej niz sie wy..próżnie.Pierońskie żelazo :wściekła/y:

dobrze,ze mi przypomnialas bo zapomialam wziac dzis zelazo :-D

reklama
Do góry