reklama
jak nie to jak karola tu wpadnie na forum to dopiero będą panie na literkę K fruwać :-)
niech ją tną i w końcu maluchy będą z nią ! :-) mam nadzieję że tak będzie :-)
Palinka - jakie niedługo ??? kobieto jeszcze tyle tygodni !!! ocipieję !
niech ją tną i w końcu maluchy będą z nią ! :-) mam nadzieję że tak będzie :-)
Palinka - jakie niedługo ??? kobieto jeszcze tyle tygodni !!! ocipieję !
Milena23uk
Fanka BB :)
Gwiazdy moje, mam juz kroploweczke, sexy lokalna koszuline i ok 12-13stej cc.
Do uslyszenia jak tylko odpale kompa.
Kocham Was, dugam sie jak ch..........j)))))))))))))))))))))))))
Karola jestem z Toba!! bede myslec o Tobie, o Was. mam nadzieje,ze wszytsko pojdzie zgodnie z planem. juz nie moge sie doczekac zobaczyc maluszki!! sorry za tego boeing na FB ale kochana w tym stanie to gdzie my do Cessny
oleniolek
karola!!! będzie dobrze!!! wszystkie trzymamy kciuki!!!
w którym szpitalu jesteś w wawie to może Cię odwiedzę a właściwie Was (!) odwiedzę
w którym szpitalu jesteś w wawie to może Cię odwiedzę a właściwie Was (!) odwiedzę
yenefer
Karola wreszcie wielki dzień - pamiętam jak dziś jak szłam na cc i jakie temu towarzyszą uczucia Oj mamusie - same ciekawe momenty przed wami!
A ja życze Karoli żeby dzieciaczki były tak grzeczne żeby mogła nas często odwiedzać na BB
A ja życze Karoli żeby dzieciaczki były tak grzeczne żeby mogła nas często odwiedzać na BB
Karola trzymam kciuki
dzięki dziewczyny za porady u mnie ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówjkowa to chyba dobrze tylko nie wiem czy jednojajowa czy dwujajowa ale zapytam lekarza na następnej wizycie to chyba mi powinien powiedzieć dziewczyny u mnie objawy zaczynają się nasliać mdli mnie i chyba zaczną się wymioty mam nadzieje że nie bo tego nie zniosę miłego dnia
dzięki dziewczyny za porady u mnie ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówjkowa to chyba dobrze tylko nie wiem czy jednojajowa czy dwujajowa ale zapytam lekarza na następnej wizycie to chyba mi powinien powiedzieć dziewczyny u mnie objawy zaczynają się nasliać mdli mnie i chyba zaczną się wymioty mam nadzieje że nie bo tego nie zniosę miłego dnia
reklama
miki to masz najbezpieczniejszą formę ciąży bliźniaczej :-) bo każde dziecię jest w swoim domku :-)
jak dwukosmówkowa to inaczej dwujajowa chyba że coś pokręciłam przez ciążowe rozmiękczenie mózgu :-)
ja mam dwuowodniową dwukosmówkową i jest to ciąża dwujajowa :-) akurat u nas jest parka :-)
jak dwukosmówkowa to inaczej dwujajowa chyba że coś pokręciłam przez ciążowe rozmiękczenie mózgu :-)
ja mam dwuowodniową dwukosmówkową i jest to ciąża dwujajowa :-) akurat u nas jest parka :-)
Podziel się: