reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
jak nie to jak karola tu wpadnie na forum to dopiero będą panie na literkę K fruwać :-)
niech ją tną i w końcu maluchy będą z nią ! :-) mam nadzieję że tak będzie :-)

Palinka - jakie niedługo ??? kobieto jeszcze tyle tygodni !!! ocipieję !

Tossa... no nie długo :-) widać to na suwaczkach:-) z tygodnia na tydzień jesteśmy coraz bliżej .....hihihi

Jejku, tak się cieszę że Karola będzie tuliła już dziś Tosię i Stasia :-) hihi

Gwiazdy moje, mam juz kroploweczke, sexy lokalna koszuline i ok 12-13stej cc.
Do uslyszenia jak tylko odpale kompa.
Kocham Was, dugam sie jak ch..........j:))))))))))))))))))))))))))

Gwiazdy moje, mam juz kroploweczke, sexy lokalna koszuline i ok 12-13stej cc.
Do uslyszenia jak tylko odpale kompa.
Kocham Was, dugam sie jak ch..........j:))))))))))))))))))))))))))

Karola jestem z Toba!! bede myslec o Tobie, o Was. mam nadzieje,ze wszytsko pojdzie zgodnie z planem. juz nie moge sie doczekac zobaczyc maluszki!! sorry za tego boeing na FB ale kochana w tym stanie to gdzie my do Cessny :p

Karola wreszcie wielki dzień - pamiętam jak dziś jak szłam na cc i jakie temu towarzyszą uczucia:tak: Oj mamusie - same ciekawe momenty przed wami!
A ja życze Karoli żeby dzieciaczki były tak grzeczne żeby mogła nas często odwiedzać na BB:-D

Karola trzymam kciuki
dzięki dziewczyny za porady u mnie ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówjkowa to chyba dobrze tylko nie wiem czy jednojajowa czy dwujajowa ale zapytam lekarza na następnej wizycie to chyba mi powinien powiedzieć dziewczyny u mnie objawy zaczynają się nasliać mdli mnie i chyba zaczną się wymioty mam nadzieje że nie bo tego nie zniosę miłego dnia

reklama
miki to masz najbezpieczniejszą formę ciąży bliźniaczej :-) bo każde dziecię jest w swoim domku :-)
jak dwukosmówkowa to inaczej dwujajowa chyba że coś pokręciłam przez ciążowe rozmiękczenie mózgu :-)
ja mam dwuowodniową dwukosmówkową i jest to ciąża dwujajowa :-) akurat u nas jest parka :-)

Do góry