reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
jak nie to jak karola tu wpadnie na forum to dopiero będą panie na literkę K fruwać :-)
niech ją tną i w końcu maluchy będą z nią ! :-) mam nadzieję że tak będzie :-)

Palinka - jakie niedługo ??? kobieto jeszcze tyle tygodni !!! ocipieję !

Tossa... no nie długo :-) widać to na suwaczkach:-) z tygodnia na tydzień jesteśmy coraz bliżej .....hihihi

Jejku, tak się cieszę że Karola będzie tuliła już dziś Tosię i Stasia :-) hihi

Gwiazdy moje, mam juz kroploweczke, sexy lokalna koszuline i ok 12-13stej cc.
Do uslyszenia jak tylko odpale kompa.
Kocham Was, dugam sie jak ch..........j:))))))))))))))))))))))))))

Gwiazdy moje, mam juz kroploweczke, sexy lokalna koszuline i ok 12-13stej cc.
Do uslyszenia jak tylko odpale kompa.
Kocham Was, dugam sie jak ch..........j:))))))))))))))))))))))))))

Karola jestem z Toba!! bede myslec o Tobie, o Was. mam nadzieje,ze wszytsko pojdzie zgodnie z planem. juz nie moge sie doczekac zobaczyc maluszki!! sorry za tego boeing na FB ale kochana w tym stanie to gdzie my do Cessny :p

Karola wreszcie wielki dzień - pamiętam jak dziś jak szłam na cc i jakie temu towarzyszą uczucia:tak: Oj mamusie - same ciekawe momenty przed wami!
A ja życze Karoli żeby dzieciaczki były tak grzeczne żeby mogła nas często odwiedzać na BB:-D

Karola trzymam kciuki
dzięki dziewczyny za porady u mnie ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówjkowa to chyba dobrze tylko nie wiem czy jednojajowa czy dwujajowa ale zapytam lekarza na następnej wizycie to chyba mi powinien powiedzieć dziewczyny u mnie objawy zaczynają się nasliać mdli mnie i chyba zaczną się wymioty mam nadzieje że nie bo tego nie zniosę miłego dnia

reklama
miki to masz najbezpieczniejszą formę ciąży bliźniaczej :-) bo każde dziecię jest w swoim domku :-)
jak dwukosmówkowa to inaczej dwujajowa chyba że coś pokręciłam przez ciążowe rozmiękczenie mózgu :-)
ja mam dwuowodniową dwukosmówkową i jest to ciąża dwujajowa :-) akurat u nas jest parka :-)

Do góry