reklama
AGATA777
Fanka BB :)
Dziewczynki co tak cichutko?
Karola79 mam nadzieję , że ja następna po Tobie będę :-). Najbardziej się boję co by w szpitalu wcześniej nie wylądować bo nie wiem jak bez synka wytrzymam . Aby do przyszłego czwartku ,a wtedy mam mieć zdjęty pessar , dostaję błogosławieństwo jak to ginka powiedziała :-) i chyba termin cc ustalimy . Ułożenie dzieci miałam na ostatnim usg takie samo jak Ty , ale nawet jakby się odwrócili to sn tylko wtedy jak bym ja się uparła bo cc jednak bezpieczniejsze podobno .
Ale ostatnio się ciężko zrobiło ledwo się ruszam , wszystko boli , nogi puchną ( też macie z tym problem ? ) , ale już niedługo :-).
Ale ostatnio się ciężko zrobiło ledwo się ruszam , wszystko boli , nogi puchną ( też macie z tym problem ? ) , ale już niedługo :-).
karola79 - a Franek u Twojej mamy został? Jakbyś tam miała leżeć jeszcze przyszły tydzień to trochę długo.. nie dziwię się że się nudzisz i tęsknisz, zwłaszcza że chyba nie masz jakoś specjalnie wskazań do leżenia w szpitalu.. Może się uda jeszcze w tym tyg.. Trzymam kcuki..
ja mam dziurę zamiast mózgu i dobrze nie jest... ale walczę, mam jeszcze tydzień. Na dodatek jakoś taki ten brzuch mam dziwny od wczoraj.. trochę mnie boli. Jak nie przestanie to będę musiała jechać do lekarza..
Ja też tęsknię.. Majka ma tam u dziadkow atrakcje, to jedyne małe dziecko w rodzinie męża i tam wszyscy są nią zachwyceni.. to tylko tydzień, a później już jej nie oddam wcale :-) Dobrze że jesty Skype
ja mam dziurę zamiast mózgu i dobrze nie jest... ale walczę, mam jeszcze tydzień. Na dodatek jakoś taki ten brzuch mam dziwny od wczoraj.. trochę mnie boli. Jak nie przestanie to będę musiała jechać do lekarza..
Ja też tęsknię.. Majka ma tam u dziadkow atrakcje, to jedyne małe dziecko w rodzinie męża i tam wszyscy są nią zachwyceni.. to tylko tydzień, a później już jej nie oddam wcale :-) Dobrze że jesty Skype
Moja mama jest u nas zeby Franek widział sie z mezem codziennie, wpada tez dziadek co drugi dzien i zostaje na noc, wiec bawia sie tam na calego.
Jutro przywioza go do mnie ale po godzinie on sie tu nudzi i chce jechac ogladac samolotywiec jada na lotnisko.
Ja bym sie do niego poprzytulała tak w nocy, jak do nas przychodzi, rety ten jego zapach
wskazan jako takich nie miałam ale po wczorajszym badaniu gin, okazało sie ze szyjka miekka, 2mm i rozw na prawie 2palce wiec za chinskiego boga mnie nie wypisza
Teraz jeszcze przyszły wyniki i mam słabe zelazo wiec mnie faszeruja
Jutro przywioza go do mnie ale po godzinie on sie tu nudzi i chce jechac ogladac samolotywiec jada na lotnisko.
Ja bym sie do niego poprzytulała tak w nocy, jak do nas przychodzi, rety ten jego zapach
wskazan jako takich nie miałam ale po wczorajszym badaniu gin, okazało sie ze szyjka miekka, 2mm i rozw na prawie 2palce wiec za chinskiego boga mnie nie wypisza
Teraz jeszcze przyszły wyniki i mam słabe zelazo wiec mnie faszeruja
ja TO za przeproszeniem dupe juz ciagne za soba bo ledwo chodze.Karola79 mam nadzieję , że ja następna po Tobie będę :-). Najbardziej się boję co by w szpitalu wcześniej nie wylądować bo nie wiem jak bez synka wytrzymam . Aby do przyszłego czwartku ,a wtedy mam mieć zdjęty pessar , dostaję błogosławieństwo jak to ginka powiedziała :-) i chyba termin cc ustalimy . Ułożenie dzieci miałam na ostatnim usg takie samo jak Ty , ale nawet jakby się odwrócili to sn tylko wtedy jak bym ja się uparła bo cc jednak bezpieczniejsze podobno .
Tez miałam miec juz konkretny termin cc ale stwierdzili ze skoro jestem pod okiem i w tzw pogotowiu porodowym to jescze poczekaja, a ja nprawde mam dosc.
Dawaj znac
Ochhh Karola,Cordoba jak fajnie, ze juz finish, wielkie kciuki za was!!ja chyba wysiadam, nie dam rady juz w tej ciązy dłużej :-(,kolejna noc z problemami,wczoraj w szpitalu okazało sie, ze mam anemie, a jak prosiłam o badanie wczesniej to mówili, ze nie potrzeba..wieczorem zgaga i cofki, zakończyo sie to wymiotami..Milenka niestety nie zdazyłam przeczytać przed szpitalem o tym leku, a on pewnie tylko na recepte..Jedyna pocieszająca wiadomosc to, ze dziewczyny po 1300 mają, główkowo leżą i chyba mają gdzies matki narzekania ;-).
Palinka24
Ewuś- widzisz jak szybko dziewczynki dogoniły moich chłopaków ? :-) ja miałam anemie ....ale teraz póki co wyniki już są w normie...
faktycznie cisza dziś u nas :-) u mnie za oknem deszczyk ,,posikuje''
zaczęłam czytać o pieluszkach ekologicznych i tak nie mogę skończyć bo Laura ciągle chce coś jeść:-) chyba wraca do siebie..
a miałam się zapytać jakie polecacie aparaty fotograficzne? ja się kompletnie nie znam :-) a mój aparat szlag trafił....Laura wczoraj po cichu robiła zdjęcia swojej barbi jak pływała.....
faktycznie cisza dziś u nas :-) u mnie za oknem deszczyk ,,posikuje''
zaczęłam czytać o pieluszkach ekologicznych i tak nie mogę skończyć bo Laura ciągle chce coś jeść:-) chyba wraca do siebie..
a miałam się zapytać jakie polecacie aparaty fotograficzne? ja się kompletnie nie znam :-) a mój aparat szlag trafił....Laura wczoraj po cichu robiła zdjęcia swojej barbi jak pływała.....
AGATA777
reklama
walawenderki
Hej laski,
U nas też jakiś dziwny dzień, pewnie przez tą pogode. Jesień nadchodzi wielkimi krokami :-) Pomyslec, że jeszcze 2 tygodnie temu było tak cieplutko i do tego ten brzuch, jakoś mnie tak dziwnie ciągnie...
Ewcia- super wieści. Oby tak dalej
Paulinka - my mamy Lumix i jesteśmy zadowoleni. Jesli dobrze pamietam to jest strona internetowa skąpiec.pl i tam jest duży wybór.
Youstta - do książek kochana
Tossa, Monia - gdzie się podziewacie
U nas też jakiś dziwny dzień, pewnie przez tą pogode. Jesień nadchodzi wielkimi krokami :-) Pomyslec, że jeszcze 2 tygodnie temu było tak cieplutko i do tego ten brzuch, jakoś mnie tak dziwnie ciągnie...
Ewcia- super wieści. Oby tak dalej
Paulinka - my mamy Lumix i jesteśmy zadowoleni. Jesli dobrze pamietam to jest strona internetowa skąpiec.pl i tam jest duży wybór.
Youstta - do książek kochana
Tossa, Monia - gdzie się podziewacie
Podziel się: