reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

youstta
user-online.png
-tak w znieczuleniu,tylko nie wiem jeszcze jakim.

reklama
Karola79 mam nadzieję , że ja następna po Tobie będę :-). Najbardziej się boję co by w szpitalu wcześniej nie wylądować bo nie wiem jak bez synka wytrzymam :( . Aby do przyszłego czwartku ,a wtedy mam mieć zdjęty pessar , dostaję błogosławieństwo jak to ginka powiedziała :-) i chyba termin cc ustalimy . Ułożenie dzieci miałam na ostatnim usg takie samo jak Ty , ale nawet jakby się odwrócili to sn tylko wtedy jak bym ja się uparła bo cc jednak bezpieczniejsze podobno .
Ale ostatnio się ciężko zrobiło ledwo się ruszam , wszystko boli , nogi puchną ( też macie z tym problem ? ) , ale już niedługo :-).

karola79 - a Franek u Twojej mamy został? Jakbyś tam miała leżeć jeszcze przyszły tydzień to trochę długo.. nie dziwię się że się nudzisz i tęsknisz, zwłaszcza że chyba nie masz jakoś specjalnie wskazań do leżenia w szpitalu.. Może się uda jeszcze w tym tyg.. Trzymam kcuki..
ja mam dziurę zamiast mózgu i dobrze nie jest... ale walczę, mam jeszcze tydzień. :crazy: Na dodatek jakoś taki ten brzuch mam dziwny od wczoraj.. trochę mnie boli. Jak nie przestanie to będę musiała jechać do lekarza..

Ja też tęsknię.. Majka ma tam u dziadkow atrakcje, to jedyne małe dziecko w rodzinie męża i tam wszyscy są nią zachwyceni.. to tylko tydzień, a później już jej nie oddam wcale :-) Dobrze że jesty Skype :)

Moja mama jest u nas zeby Franek widział sie z mezem codziennie, wpada tez dziadek co drugi dzien i zostaje na noc, wiec bawia sie tam na calego.
Jutro przywioza go do mnie ale po godzinie on sie tu nudzi i chce jechac ogladac samoloty:-Dwiec jada na lotnisko.
Ja bym sie do niego poprzytulała tak w nocy, jak do nas przychodzi, rety ten jego zapach:laugh2:
wskazan jako takich nie miałam ale po wczorajszym badaniu gin, okazało sie ze szyjka miekka, 2mm i rozw na prawie 2palce wiec za chinskiego boga mnie nie wypisza:crazy:
Teraz jeszcze przyszły wyniki i mam słabe zelazo wiec mnie faszeruja

Karola79 mam nadzieję , że ja następna po Tobie będę :-). Najbardziej się boję co by w szpitalu wcześniej nie wylądować bo nie wiem jak bez synka wytrzymam :( . Aby do przyszłego czwartku ,a wtedy mam mieć zdjęty pessar , dostaję błogosławieństwo jak to ginka powiedziała :-) i chyba termin cc ustalimy . Ułożenie dzieci miałam na ostatnim usg takie samo jak Ty , ale nawet jakby się odwrócili to sn tylko wtedy jak bym ja się uparła bo cc jednak bezpieczniejsze podobno .
Ale ostatnio się ciężko zrobiło ledwo się ruszam , wszystko boli , nogi puchną ( też macie z tym problem ? ) , ale już niedługo :-).
ja TO za przeproszeniem dupe juz ciagne za soba bo ledwo chodze.
Tez miałam miec juz konkretny termin cc ale stwierdzili ze skoro jestem pod okiem i w tzw pogotowiu porodowym to jescze poczekaja, a ja nprawde mam dosc.
Dawaj znac

Ochhh Karola,Cordoba jak fajnie, ze juz finish, wielkie kciuki za was!!ja chyba wysiadam, nie dam rady juz w tej ciązy dłużej :-(,kolejna noc z problemami,wczoraj w szpitalu okazało sie, ze mam anemie, a jak prosiłam o badanie wczesniej to mówili, ze nie potrzeba..wieczorem zgaga i cofki, zakończyo sie to wymiotami..Milenka niestety nie zdazyłam przeczytać przed szpitalem o tym leku, a on pewnie tylko na recepte..Jedyna pocieszająca wiadomosc to, ze dziewczyny po 1300 mają, główkowo leżą i chyba mają gdzies matki narzekania ;-).

Ewuś- widzisz jak szybko dziewczynki dogoniły moich chłopaków ? :-) ja miałam anemie ....ale teraz póki co wyniki już są w normie...

faktycznie cisza dziś u nas :-) u mnie za oknem deszczyk ,,posikuje''

zaczęłam czytać o pieluszkach ekologicznych i tak nie mogę skończyć bo Laura ciągle chce coś jeść:-) chyba wraca do siebie..
a miałam się zapytać jakie polecacie aparaty fotograficzne? ja się kompletnie nie znam :-) a mój aparat szlag trafił....Laura wczoraj po cichu robiła zdjęcia swojej barbi jak pływała.....

reklama
Hej laski,
U nas też jakiś dziwny dzień, pewnie przez tą pogode. Jesień nadchodzi wielkimi krokami :-) Pomyslec, że jeszcze 2 tygodnie temu było tak cieplutko i do tego ten brzuch, jakoś mnie tak dziwnie ciągnie...

Ewcia- super wieści. Oby tak dalej
Paulinka - my mamy Lumix i jesteśmy zadowoleni. Jesli dobrze pamietam to jest strona internetowa skąpiec.pl i tam jest duży wybór.
Youstta - do książek kochana :-D
Tossa, Monia - gdzie się podziewacie:-D

Do góry