reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Monia- to mamy to samo... najpierw nie spałam 4 noce przez gorączkę... od soboty wymioty okropne przez kaszel...u nas już drugi antybiotyk :-( ale te dziewczynki nam się męczą :-(((((( ja to teraz nawet nie wiem jaki jest dzień tygodnia,która godzina... dawno tak nie miałam..
ja też byłam z młoda w szpitalu na rotawirusy i tez myślałam żeby bliźniaki zaszczepić... dziś doktorowa zaleciła Laurze szczepionkę przeciw pneumakokom...ale kurcze powiem szczerze że nie znam się za bardzo a czytałam ze to ma największa skuteczność dla małych dzieciaków...

Palinka ja to się poważnie zastanawiam czy nie potrzymać małej w domu do wiosny. Na pewno jak się chłopcy urodzą to nie będę jej puszczała bo wiadomo, że z przedszkola różne choroby dzieci przynoszą ale teraz wiem że jak już zaczęła chorować, to za jakiś czas pójdzie na tydzień i tydzień antybiotyk i tak w kółko. Czyli i tak pewnie więcej czasu spędzi w domu :-( Dziś podjechałam do przedszkola za obiadki zapłacić i wychowawczyni mówiła, że 6 przedszkolaków ma ospę...

Kurcze cały dzień czuje jakby kot gdzieś nasikał ale ja nie mam kota :-/ ??

AGATAAAAAAA77 - śpijjjjjjjjjjjjjjjj :-D:-)

marylion74 - Gratulacje!

MoniaN - my po pol roku żlobka (do ktorego zresztą co poszła to wracała chora) zrezygnowaliśmy..

walawenderki - byle do 36tc.. już bliżej niz dalej..

Palinka24 - po tym jak majka co chwilę infekcje łapała to lekarz kazał zastanowić się nad szczeponką na pneumokoki, ale ona podobno tylko na wybrane szczepy działa.. no i tak zastanawiam się już rok. Na rotawirusa nie szczepiłam, moje dwie koleżanki zaszczpiły a dzieci i tak wylądowały w szpitalu pod kroplówką.. Z tego co pamiętam to te szczepionki są dość drogie..

MoniaN - .. może inhalacje byłyby lepsze? my zapalenie oskrzeli to miała inhlacje z pulmicortu i berodulu.. naprawdę pomagało. Antybiotyk dostała tylko raz, jak jej gorączka zejść przez 4 dni nie chciala..

karola79 - no ii kiedy ?? :-)

mamaMacka- to tylko 2 tygonie. Cóż to jest wobec tego co już wytrzymłaś? :-)

ewaw - - czyżbyś nie mogła do spania brzucha "ułożyć"? :-D

Ja już na oczy nie widzę od tego całodniowego czytania i śmigam spać.
Dobranoc

Marylion-gratulacje, gratulacje, gratulacje
Magic...dzizas, niech te problemy juz Ci dadza spokój:cool:

Ja jestem po morfologii potrzebnej do cc i moze dzisiaj sie dowiem czy do konca tyg mi zrobia, w innym razie nie widze zasadnosci abym tu kwitła ale i tak mnie juz nie wypisza:baffled:
Koszmarnie tesknie za domem Franiem i moim mezem.

AAAAAmówie Wam jestem juz zmeczona ciaza i tym czekaniem,
mam nadzieje ze oni nie czekaja az sie samo zacznie i wtedy mnie ciachną:no:

reklama
karola79
user-offline.png
-CZEKAJ SPOKOJNIE.
Witam Was już wstałam kurcze niewyspana jak cholera.
Miłego dnia.

Do góry