reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Monia- to mamy to samo... najpierw nie spałam 4 noce przez gorączkę... od soboty wymioty okropne przez kaszel...u nas już drugi antybiotyk :-( ale te dziewczynki nam się męczą :-(((((( ja to teraz nawet nie wiem jaki jest dzień tygodnia,która godzina... dawno tak nie miałam..
ja też byłam z młoda w szpitalu na rotawirusy i tez myślałam żeby bliźniaki zaszczepić... dziś doktorowa zaleciła Laurze szczepionkę przeciw pneumakokom...ale kurcze powiem szczerze że nie znam się za bardzo a czytałam ze to ma największa skuteczność dla małych dzieciaków...

Palinka ja to się poważnie zastanawiam czy nie potrzymać małej w domu do wiosny. Na pewno jak się chłopcy urodzą to nie będę jej puszczała bo wiadomo, że z przedszkola różne choroby dzieci przynoszą ale teraz wiem że jak już zaczęła chorować, to za jakiś czas pójdzie na tydzień i tydzień antybiotyk i tak w kółko. Czyli i tak pewnie więcej czasu spędzi w domu :-( Dziś podjechałam do przedszkola za obiadki zapłacić i wychowawczyni mówiła, że 6 przedszkolaków ma ospę...

Kurcze cały dzień czuje jakby kot gdzieś nasikał ale ja nie mam kota :-/ ??

AGATAAAAAAA77 - śpijjjjjjjjjjjjjjjj :-D:-)

marylion74 - Gratulacje!

MoniaN - my po pol roku żlobka (do ktorego zresztą co poszła to wracała chora) zrezygnowaliśmy..

walawenderki - byle do 36tc.. już bliżej niz dalej..

Palinka24 - po tym jak majka co chwilę infekcje łapała to lekarz kazał zastanowić się nad szczeponką na pneumokoki, ale ona podobno tylko na wybrane szczepy działa.. no i tak zastanawiam się już rok. Na rotawirusa nie szczepiłam, moje dwie koleżanki zaszczpiły a dzieci i tak wylądowały w szpitalu pod kroplówką.. Z tego co pamiętam to te szczepionki są dość drogie..

MoniaN - .. może inhalacje byłyby lepsze? my zapalenie oskrzeli to miała inhlacje z pulmicortu i berodulu.. naprawdę pomagało. Antybiotyk dostała tylko raz, jak jej gorączka zejść przez 4 dni nie chciala..

karola79 - no ii kiedy ?? :-)

mamaMacka- to tylko 2 tygonie. Cóż to jest wobec tego co już wytrzymłaś? :-)

ewaw - - czyżbyś nie mogła do spania brzucha "ułożyć"? :-D

Ja już na oczy nie widzę od tego całodniowego czytania i śmigam spać.
Dobranoc

Marylion-gratulacje, gratulacje, gratulacje
Magic...dzizas, niech te problemy juz Ci dadza spokój:cool:

Ja jestem po morfologii potrzebnej do cc i moze dzisiaj sie dowiem czy do konca tyg mi zrobia, w innym razie nie widze zasadnosci abym tu kwitła ale i tak mnie juz nie wypisza:baffled:
Koszmarnie tesknie za domem Franiem i moim mezem.

AAAAAmówie Wam jestem juz zmeczona ciaza i tym czekaniem,
mam nadzieje ze oni nie czekaja az sie samo zacznie i wtedy mnie ciachną:no:

reklama
karola79
user-offline.png
-CZEKAJ SPOKOJNIE.
Witam Was już wstałam kurcze niewyspana jak cholera.
Miłego dnia.

Do góry