reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Moja mama jest u nas zeby Franek widział sie z mezem codziennie, wpada tez dziadek co drugi dzien i zostaje na noc, wiec bawia sie tam na calego.
Jutro przywioza go do mnie ale po godzinie on sie tu nudzi i chce jechac ogladac samoloty:-Dwiec jada na lotnisko.

Ja bym sie do niego poprzytulała tak w nocy, jak do nas przychodzi, rety ten jego zapach:laugh2:
wskazan jako takich nie miałam ale po wczorajszym badaniu gin, okazało sie ze szyjka miekka, 2mm i rozw na prawie 2palce wiec za chinskiego boga mnie nie wypisza:crazy:
Teraz jeszcze przyszły wyniki i mam słabe zelazo wiec mnie faszeruja

Karola - jak Ty nie dasz rady to kto... Już niedługo i wszyscy będziecie razem. Widzę, że Franka od małego zarażacie samolotami :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, u nas tez pogoda do bani... ahhh tez juz mam serdecznie dosc tego wszystkiego... wrrr jeszcze 13 dni do wizyty i dowiem sie kiedy cc... :rofl2: jutro jade do kumpeli odwiedzic ja i jej blizniaki (maja jakies 2-3 tyg) :) ciekawa jestem czy faktycznie sa takie malusie jak na zdjeciach ;) moj maciek mial 4 kg jak sie rodzil az strach pomyslec jakie dziewczynki bede malusie...

dziewczynki jak ja wam zazdroszczę że już tak blisko finału jesteście :-)
tyle już za wami i kilka kilkanaście dni i dzieciaczki tulić będziecie...

ja dziś się zapomniałam i trochę pobiegłam....kurcze jakie to dziwnie uczucie biec....od tylu rzeczy się odzwyczaiłam..:-D ale też wpadłam w złe nawyki jem jak odkurzacz a przed ciążą tak się zdrowo odżywiałam...

walawenderki- mnie dziś takie bóle dziwne złapały brzucha ale zanim zdążyłam wstać po nospę to minęło ale ale wystraszyłam...

Rety jaaaaaaaaaakie nudyyyyyyyyyyyyyyyyy, nienawidze:no:
Cały dzien spałam wiec w nocy bede miala niezła jazde.
Nie zle, jak jechalam do szpitala w zeszlym tyg ok 04.00nad ranem, bylo 15 stopni, a w dzien ok20, jak stad wyjdziemy bedzie pewnie ok 5:baffled:eeeeeee i wstretna jesien.
W czwartek mam usg, ciekawe ile waża te moje smoki, moze wtedy dadza mi termin cc, skoro mam tendencje do przenoszenia ciazy.....chyba nie bede w niej jeszcze 4tyg???:szok::szok::szok:

walawenderki
user-offline.png
-pewnie przez sobotę i niedzielę zostanę,buuuuu.

reklama
Do góry