reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczynki :) sama nie wiem gdzie te kg ale chyba wszystko w brzuchu :) ja sie dzisiaj paskudnie czuje :( brzucho boli, kosci miednicy i biodra bola tak ze mama musiala mi dzisiaj nawet majtki zakladac bo juz nie moglam sie podniesc i nachylic :( ohhh jeszcze 18 dni musze wytrzymac i bedzie 36+ i bede mogla bezpiecznie rodzic... choc powiem wam ze marzy mi sie zeby juz urodzic.. :(((((

walawanderki my mamy brazowe gondolki i czarna spacerowke a foteliki mamy maxi cosi pebble lapis blue :)

reklama
mamaMacka oj wierze kochana..ale tylko 16 dni, dasz rade,ty z tych dzielnych :-).Ja jeszcze tyle dni ojaaa..a juz mi zle i ciezko w kazdej pozycji.

walawanderki jak samopoczucie?

hej dziewczynki :) sama nie wiem gdzie te kg ale chyba wszystko w brzuchu :) ja sie dzisiaj paskudnie czuje :( brzucho boli, kosci miednicy i biodra bola tak ze mama musiala mi dzisiaj nawet majtki zakladac bo juz nie moglam sie podniesc i nachylic :( ohhh jeszcze 18 dni musze wytrzymac i bedzie 36+ i bede mogla bezpiecznie rodzic... choc powiem wam ze marzy mi sie zeby juz urodzic.. :(((((

walawanderki my mamy brazowe gondolki i czarna spacerowke a foteliki mamy maxi cosi pebble lapis blue :)

Leż, Leż i jeszcze raz leż. Zapomnij o jakim kolwiek pakowniu. Mnie na te nieszczęsne bóle pomaga kąpiel w wodzie. Może spróbuj...

wanna chetnie tylko pytanie jakim dzwigiem mnie pozniej wyciagnac ;) teraz wlasnie sobie w kominku napale i posiedze kolo niego zeby sie wygrzac i bedzie ok :)

ojoj... moja mama pojechała z małą do lekarza...ja wysiadam...serce wali mi jak szalone i ledwo na oczy widzę...chyba to było za dużo jak dla mnie to chorowanie małej,zarwane noce ciągłe bieganie...mam po prostu dość....

nawet zjedzone dwie torebki żelków nie pomogły...na poprawę nastroju... :-((

Hejka..za mną pierwsza nieprzespana noc..zgaga nie dawała mi spac normalnie i nic nie pomaga!!

Milenka co dostałas od lekarza na zgage i cofki?Moze jeszcze zdążysz mi odpowiedziec, bo do szpitala ide i poprosiłabym o ten specyfik.

Palinka idz koniecznie, to juz strasznie długo trwa..biedna córeczka..

yogustta wez ze soba nospe, jakby ból sie nasilił.

Tossa mi tez wczoraj poznym wieczorem brzuch falował jak szalony :-) suuuper uczucie!!

Ciekawe co u Karoli..o i już wiem :-).Trzymaj sie kochana..juz na mecie jestes!!

Ewus Ranitidine ;)

karola79
user-online.png
-kciuki mooocccnoooo zaciśnęte:-)

reklama
Do góry