reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczynki :) sama nie wiem gdzie te kg ale chyba wszystko w brzuchu :) ja sie dzisiaj paskudnie czuje :( brzucho boli, kosci miednicy i biodra bola tak ze mama musiala mi dzisiaj nawet majtki zakladac bo juz nie moglam sie podniesc i nachylic :( ohhh jeszcze 18 dni musze wytrzymac i bedzie 36+ i bede mogla bezpiecznie rodzic... choc powiem wam ze marzy mi sie zeby juz urodzic.. :(((((

walawanderki my mamy brazowe gondolki i czarna spacerowke a foteliki mamy maxi cosi pebble lapis blue :)

reklama
mamaMacka oj wierze kochana..ale tylko 16 dni, dasz rade,ty z tych dzielnych :-).Ja jeszcze tyle dni ojaaa..a juz mi zle i ciezko w kazdej pozycji.

walawanderki jak samopoczucie?

hej dziewczynki :) sama nie wiem gdzie te kg ale chyba wszystko w brzuchu :) ja sie dzisiaj paskudnie czuje :( brzucho boli, kosci miednicy i biodra bola tak ze mama musiala mi dzisiaj nawet majtki zakladac bo juz nie moglam sie podniesc i nachylic :( ohhh jeszcze 18 dni musze wytrzymac i bedzie 36+ i bede mogla bezpiecznie rodzic... choc powiem wam ze marzy mi sie zeby juz urodzic.. :(((((

walawanderki my mamy brazowe gondolki i czarna spacerowke a foteliki mamy maxi cosi pebble lapis blue :)

Leż, Leż i jeszcze raz leż. Zapomnij o jakim kolwiek pakowniu. Mnie na te nieszczęsne bóle pomaga kąpiel w wodzie. Może spróbuj...

wanna chetnie tylko pytanie jakim dzwigiem mnie pozniej wyciagnac ;) teraz wlasnie sobie w kominku napale i posiedze kolo niego zeby sie wygrzac i bedzie ok :)

ojoj... moja mama pojechała z małą do lekarza...ja wysiadam...serce wali mi jak szalone i ledwo na oczy widzę...chyba to było za dużo jak dla mnie to chorowanie małej,zarwane noce ciągłe bieganie...mam po prostu dość....

nawet zjedzone dwie torebki żelków nie pomogły...na poprawę nastroju... :-((

Hejka..za mną pierwsza nieprzespana noc..zgaga nie dawała mi spac normalnie i nic nie pomaga!!

Milenka co dostałas od lekarza na zgage i cofki?Moze jeszcze zdążysz mi odpowiedziec, bo do szpitala ide i poprosiłabym o ten specyfik.

Palinka idz koniecznie, to juz strasznie długo trwa..biedna córeczka..

yogustta wez ze soba nospe, jakby ból sie nasilił.

Tossa mi tez wczoraj poznym wieczorem brzuch falował jak szalony :-) suuuper uczucie!!

Ciekawe co u Karoli..o i już wiem :-).Trzymaj sie kochana..juz na mecie jestes!!

Ewus Ranitidine ;)

karola79
user-online.png
-kciuki mooocccnoooo zaciśnęte:-)

reklama
Do góry