reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Właśnie dzwoniła mama... zapalenie oskrzeli i kolejny antybiotyk...
Dziewczyny które mają już dzieciaczki czy szczepiłyście na coś dodatkowo swoje dzieciaki ? ( pneumokoki,rotwariusy)

reklama
Właśnie dzwoniła mama... zapalenie oskrzeli i kolejny antybiotyk...
Dziewczyny które mają już dzieciaczki czy szczepiłyście na coś dodatkowo swoje dzieciaki ? ( pneumokoki,rotwariusy)

tak pneumokoki z Julka, a male tez bedas szczepione na rotawirusy, roznica tylko tak za w UK wszystkie sa za friko :tak:

zdrowka dla WAS!!!

mamaMacka oj wierze kochana..ale tylko 16 dni, dasz rade,ty z tych dzielnych :-).Ja jeszcze tyle dni ojaaa..a juz mi zle i ciezko w kazdej pozycji.

walawanderki jak samopoczucie?

My dziś mielismy wizytę u dentysty, a w drodze powrotnej udało mi się zakupić pierwsze ciuszki dla bliźniaków. Ale słodkości ....
Jeszcze tylko obiadek zrobić i podsprzatnąc w mieszkaniu i będzie git. Dzień zleci.

marylion74
user-offline.png
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marylion - gratulacje!
Nie będę nadrabiać wątków,bo jestem za bardzo zdenerwowana i nie mam czasu...Napiszę w skrócie...Z powodu spraw rodzinnych nie wiem kiedy pojawię się na forum. Proszę żebyście się nie martwiły,że mnie nie ma :) Karola życzę,abyś jak wrócę na forum już była po porodzie!! Pozdrawiam was wszystkie!!

Ostatnia edycja:
reklama
Marylion gratulacje!!!!!!!

Palinka moja miała tylko obowiązkowe szczepienia :-( Bliźniaki na pewno będziemy szczepić na rotawirusy, bo nie chciałabym, żeby przechodziły to tak jak Ola a ponoć ta szczepionka zmniejsza objawy wirusa. Ola przy rotawirusie przez prawie 2 tyg miała straaaszną biegunkę i tyle czasu była na kroplówkach. Zdrówka dla córci!!!!!!!!!!!!!

Ja byłam dziś z Olą na kontroli i kurcze w oskrzelach nadal szmery a już 7 dni antybiotyk bierze i musi go jeszcze do piątku dostawać. Czyli w tym miesiącu nici z przedszkola po po takim czasie na antybiotykach organizm będzie wyjałowiony :-( Jestem wykończona przez nieprzespane noce. Ola ma takie napady kaszlu, że boję się zasnąć, bo mam schizy, że coś jej się stanie :-(

Byłam dziś w mieście z zamiarem kupienia pościeli do łóżeczek i byłam zszokowana cenami!!!! Kupiłam dla chłopców tylko kocyki a na allegro jeden kombinezon (drugi mam identyczny w domu :-) ) Cudowny kombinezon dla chłopca lub dziewczynki (1868534297) - Aukcje internetowe Allegro. No i reszta zakupów też odbędzie się przez allegro, jedak mimo kosztów wysyłki i tak jest taniej.

Karola daj znać na kiedy masz termin :-)

Do góry