reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

my łóżeczka mamy w pokoiku ale też tam się zmieścił nasz 2osoby fotel rozkładany więc najpierw będziemy spać u dzieciakó

co do cyfry dzwoniłam ale to co zaoferowali to niech sobie wsadzą ....

po nowym roku ma ruszyć u nas na osiedlu nowy dostawca kablówki i internetu więc w cenie abonamentu cyfry 55zł będziemy mieć kablówkę za 30zł i internet za 20 a obecny internet wtedy też wypowiemy

no my samochód wzięliśmy jak już w ciązy byłam i wzięliśmy kombi , co prawda nie jest wielkie ale zawsze większy ten bagażnik niż normalny

z mężem się śmiejemy że jak dzieci się z domy wyprowadzą to my spłacimy kredyt za mieszkanie i wreszcie zaczniemy żyć pełnią życia w wieku 55lat :D

Ostatnia edycja:
reklama
Youstta,jak Ty to robisz, ja żrem jak opętana i tylko 6kg na plusie, az strach pomysleć jak te dzieci się tam pomieszczą. jak chcesz odstąpić kilka kg to wezmę .
Milenka, trzymasz dziewczynki w jednym łóżeczku, czy masz dwa osobne?

Kochana w dzien mam na dole dwa koszyczki-moses baskets itam sobie spia, u nas w sypialni maja jedno lozeczko i narazie spia razem, a u siebie w nursery maja dwa cotbeds ale jeszcze w nich nie spia ;)

Cześć Dziewczynki...
ja się szykuje do lekarza... całą noc wymioty i okropny kaszel..mam już serdecznie dość..nie mogę patrzeć jak ona się męczy...

U nas chłopaki na początku będą w jednym łóżeczku :-)

Agatko a Ty co się nic nie odzywasz?

MamaMaćka- właśnie gdzie Ty masz te kg:-) na zdjęciach wyglądasz bosko :-)

wzięłam oddech i nabrałam dystansu do tej paranoi,
dzisiaj dowiem sie kiedy cc, trzymajcie kciuki.
A....i jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za wsparcie i opowiedzenie sie po stronie liberalnego miejsca do spotkan a nie inwigilacji kazdego postu. Jestescie superowe, ściskam i całuje

Hejka..za mną pierwsza nieprzespana noc..zgaga nie dawała mi spac normalnie i nic nie pomaga!!

Milenka co dostałas od lekarza na zgage i cofki?Moze jeszcze zdążysz mi odpowiedziec, bo do szpitala ide i poprosiłabym o ten specyfik.

Palinka idz koniecznie, to juz strasznie długo trwa..biedna córeczka..

yogustta wez ze soba nospe, jakby ból sie nasilił.

Tossa mi tez wczoraj poznym wieczorem brzuch falował jak szalony :-) suuuper uczucie!!

Ciekawe co u Karoli..o i już wiem :-).Trzymaj sie kochana..juz na mecie jestes!!

reklama
Karola79, super , że jesteś . Kciuki trzyma cała nasz trójka za Ciebie. Masz tu kopa wirtualnego na szczęście - koooooooooooop:-D Sciskamy mocno, napewno wszytsko bedzie ok.

Do góry