reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Tossa- masz racje, czasy są cięzkie... Czemu myslisz, że Twoja kuzynka może odmówić ? Jak coś to weźmiesz jedną z Nas na matkę chrzestną i po problemie;-)

MamaMacka- my mamy gondolki i foteliki czerwone, a spacerówkę czarną.A Wy ??? Oj nie zazdroszczę Ci tego pakowania i bólu stawów. Znam ten ból, ja czekam na wizytę u fizjoterapeuty,bo kręgosłup mi siada i cos nie tak z miednicą a to dopiero 21 tydz. Za to zazdroszczę Ci końcówki ciązy i cało dobowej pomocy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
kuzynka się będzie hajtać dopiero :-)
poza tym jak weźmiemy 2 osoby czyli małżeństwo to też obciążenie dla tych osób ...i tak źle , tak nie dobrze ..echhh
może jaKOś sam się ten problem rozwiąże jak będa już dzieciaczki

Tossa - jestem pewna ,że Twoja mądra i zorganizowana głowa coś wymyśli. Inaczej nie byłabyś Tossa z BB :-)
Ja mam zamiar poprosić - brata i jego partnerke na chrzestnych dla jednego a dla drugiego mojego męża siostrę z mężem.

walawenderki a jak cały zestaw to full wypas, mi tez bardzo sie ta bryka podobała :-).Ja tez dwa łóżeczka, a na dole wózek i leżaczki bedą.

Tossa bierzesz jakis magnez na te twardnienia?U nas tez cos krucho z kasą,duzo wydatków,opłat..nawet nie chce mysleć o tym.

mamaMacka gdzie ty masz te kg?!Na zdjęciach szczuplutka jestes bardzo,chyba wszystko w brzusio poszło.Nie przesadz z pakowaniem!!

ewaw1 biorę biorę już od ponad miesiąca biorę

o opłatach wolę nie myśleć plus 2 kredyty - szok...
jeszcze mnie z cyfry + wku... ostatnim rachunkiem, bo niby się skończyła jakaś mega promocja na canal + i ostatni rachunek do...bali prawie 90zł i jeszcze się dziwią czemu nie przedłużam umowy z nimi !!! nie dość że wcale nie mają taniej oferty to jeszcze jak jest niepogoda albo silniejszy wiatr to nie mamy co oglądać w tv bo tak sygnał nam rwie !
no i tym sposobem od listopada zostaniemy przy 4 kanałach tv :-)

Ewciu,nam udało się kupić ten wózek za naprawdę dobre pieniadze, sklep rozwiązał umowę z easy walker i chcieli pozbyć się ze stanu ostatnich rzeczy.
Do nas też dociera ile wydatków nas czeka, zwłaszcza, że pieniądze na które liczyłam od pracodawcy nigdy nie ujrzą mojego konta:-)
Czycham na promocje, dziś wypatrzyłam butelki i podgrzewacz z Tummee tippee od 30 -50 % taniej. Więc na dniach muszę kupić.

kobitki dzieci z Wami w sypialni,czy od razu do swoich ??? Ja chyba musze połozyć je w jednym na poczatku, bo dwa łóżeczka mi się nie zmieszczą, a potem rozdzielę je.
Tyle miesięcy byli ze soba, wiec moze te kolejne 3 -4 wytrzymają

Ostatnia edycja:
ewaw1 biorę biorę już od ponad miesiąca biorę

o opłatach wolę nie myśleć plus 2 kredyty - szok...
jeszcze mnie z cyfry + wku... ostatnim rachunkiem, bo niby się skończyła jakaś mega promocja na canal + i ostatni rachunek do...bali prawie 90zł i jeszcze się dziwią czemu nie przedłużam umowy z nimi !!! nie dość że wcale nie mają taniej oferty to jeszcze jak jest niepogoda albo silniejszy wiatr to nie mamy co oglądać w tv bo tak sygnał nam rwie !
no i tym sposobem od listopada zostaniemy przy 4 kanałach tv :-)

Tossa zadzwoń do cyfry i powiedz, że rezygnujesz, bo ktoś Ci polecił tańszy abonament z konkurencji. Powinno zadziałać, bynajmniej u mojej znajomej zadziałało.Zaoferowali jej dobra promocje.

reklama
walawenderki no to fajnie, ze udało ci sie z ta ofertą.U mnie w pokoju zmiesciły sie dwa łóżeczka i komoda, ale czesc naszych ubran trzeba było upchnąc w pudełkach z ikei.Jesli nie da sie dwóch, zawsze mozesz kupić jedno wieksze 140x70?

Tossa my tez kredyt na samochód(oczywiscie za mały dla nas, bo nie spodziewalismy sie bliźniaków),ubezpieczenie tutaj jak połowa samochodu,tona rachunków, my mamy n-ke i placimy 68zl..rewelacji nie ma :-/.No ale mozesz sie pocieszyc, ze i tak nie bedziesz miała czasu na tv ;-).

Do góry