reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Milenka, właśnie jak malutkie, masz kogoś do pomocy? KArmisz piersią, czy mm?

Karola, buziaki, trzymaj się , już baaaardzo niedługo :*

Mnie już strasznie źle sie śpi, bardzo mi niewygodnie.

Trzymajcie się dziewczynki, miłej i spokojnej niedzieli.

Palinka, śliczny i zgrabny bzusiu. I chłopaki słodziutkie:)

Nie mam nikogo do pomocy ;(( malutkie sa grzeczne, ale czesto daja popalic... ja sciagam mleko i podaje im z butelki, ale tez 2-3 razy na dzien podaje im MM. ciezka sprawa z trojka, ale mysle,ze ni dlugo sie wprawie ;)

Paulinko sliczny brzusio i zdejcia USG... beda dwa przystojniaki!!!

reklama
Witam.Łał Paulinka super chłopcy:-)
Ja wstałam,mieszkanko posprzątane no to i wyć mi się nie chce;-)
Czytając Wasze wcześniejsze posty nie wiem o co chodzi.No ale nie jestem w temacie i nie będę się wypowiadała.
Miłej niedzieli,wielu wyzdrowień.:-)

Palinka24 - zgrabny brzuszek :) ale masz wyraźne zdjęcia, super :)) zdrówka dla córki.. ale się biedna załatwiła. A co do rozpakowywania to grudzień będzie należał do nas :-)

magicword - ja staram się nie czytać smutnych hstorii.. później mam przykre sny..

Milena23 - 4 kg? jesteś mistrzynią powrotu do formy :-) ja niestety przybrałam wszędzie..

Agata777 - tak do 20tc to hormony powinny być dla Ciebie łaskawe... ;-)

walawenderki - ja niestety mam tendencje do szybkiego przebierania. Dlatego mnie to nie dziwi że aż tyle już przytyłam.. Zazdroszczę tych 6 kg..

MoniaN - a na ten posiew długo się czeka? chyba najlepiej jak go zrobisz tuż przed badaniem..

u mnie 26tc :) suuuuuper:)

Ja dziewczyny będę przez jakieś najbliższe 1,5 tyg. rzadziej pisała.. mam te egzaminy, pisemny, a później jak go zdam to ustny przed 3 os. komisją. Dzisiaj mąż zawiózł na tydzień Maję do teściów żebym mogła się uczyć.. Przez godzinę płakałam, bo mam okropne wyrzuty że "wywiozłam" dziecko. Maja się cieszy, bo dziadziuś z nią na basen będzie chodził itp itd.. ale ja będę siedziała sama w pustym domu. Muszę się wziąć do roboty i się jakoś ostro uczyć, uczę się już od ponad miesiąca a nigdy nie miałam takich problemów z zapamiętanem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Taryfy ulgowej przez to ze jestem w ciąży na bank nie będę miała, więc biorę dupsko w garść, ograniczam neta i pochłaniam wiedzę :))

youstta...ja też,ale musiałam przeczytać jak zaczęłam to przeczytałam do końca...A z czego masz egzaminy? ;)
ja przytyłam tak : 5 kg, potem schudłam 7, a teraz przytyłam 2 kg - właśnie byłam na wadzę, dlatego dałam edycje.

Ostatnia edycja:
Hej kochane ja też nie wiem o co chodzi z tymi upomnieniami i moderatorami..to nie mozna pisać o czym sie chce??hmm dziwne..
Ja dzis humor nawet nawet, gdyby nie mój M który ma zwałe jakąś i juz zdążylismy sie pokłócić.

Palinka24 brzunio bardzo zgabny i nie za duży, na pewno córci tylko juz lepiej bedzie.Fajnie, ze mogłas zobaczyć dwóch chłopaków u mnie na żadnym usg, dolna córcia nie chce pokazać twarzy.

magicworld ja tez nie czytam smutnych historii w ciazy, wyznaje zasade "sekretu" ;-).Czytałyscie moze??

walawenderki super, ze masz juz wózeczek i do tego bardzo ładny :-).Ja jednak wole miec gondolki, bo wózek bedzie na dole w pokoju i dziewczyny bedą sobie w dzien spały w gondolkach i do kuchni ze mną jezdziły..

yogustta kciuki wielkie za naukę i egzaminy, ale dzieciaki mądre bedą jak matka taka pilna :-D.

Milenka uwielbiam wasze zdjęcia na fb, jakos mnie uspakaja widok tych maluszków po drugiej stronie.

u mnie niedzielne popołudnie na szczęście spokojne...Pisaliśmy list do Św.Mikołaja :-) a raczej pisaliśmy korektę do listu który już poszedł...marzeniem Laury była Barbi Syrenka ze świecącym ogonem jednak dziadek ubiegł Mikołaja i Młoda stwierdziła że nie ma co czekać piszemy drugi list wyjaśniający zaistniałą sytuacje i proszący o nowe zabawki..

youstta- podziwiam...mi by teraz go głowy chyba nic nie weszło... hihihi po porodzie zakładamy wątek Podwójne Mamy na Diecie :-) ja dziś się zajadam ciastem mniammmm

ewaw1- hihi córeczka sprytna :-) chce zrobić mamie niespodziankę i pokaże się dopiero po porodzie :-D

dzisiaj wstawałam z łóżka i taki cholerny ból w brzuch mnie złapał że nie wiem, trwało to może z pół minuty...a sam brzuch twardy jak skała się zrobił

dzisiaj się potwornie poryczałam ... podliczyliśmy wydatki i się załamałam...teraz wizyty będą częstsze, badania też i w ogóle ...
dowiedzieliśmy się że w lipcu albo sierpniu mamy wesele w rodzinie - moja kuzynka się hajta...

i poryczałam się też dlatego bo nie mamy kogo wziąć na chrzestnych ;-(

Ostatnia edycja:
Hej gwiazdki,

Mnie też samopoczucie szfankuje : leżę w łóżku i zdycham, mam nadzieje, że znów nie podłapałam jakiegoś choróbska. Bliźniaki kręcą się jakby miały adhd,co chwile czuje ucisk na żoładek lub pęcherz.

Paulinka - brzunio pierwsz klasa, wygrywasz złoty medal. Jednego rezerwujemy dla naszej córki :) to będzie takie koleżeństwo z brzuszkowa:-D:-D Ta Twoja Laura to agregatka, dobrze sobie to wszystko obmyśiła.dzieci to potrafią.

Tossa - nie martw się na zapas. Pamietaj - dzieciom się nie odmawia, więc znajdziesz chrzestnych na bank. ;-)

Youstta - od jutra dorzucam do diety budyń ;-)

Ewcia - ja kupiłam cały zestaw : gondolki, spacerówkę i foteliki.

Dziewczyny , macie już łóżeczka ??? Ja wciąż biję się z myślami , jak ułożyć maluchy po urodzeniu.

Ostatnia edycja:
reklama
hej, ja u gory mam 2 lozeczka a na dole bedzie jedno zeby w ciagu dnia sobie razem lezaly dziewczynki :)
walawenderki ja tez kupilam easywalkera :) a jaki masz kolor?? :)

u nas juz mega ciezko jest, na plusie 21 kg, stawy siadaja, spac nie idzie ;( a jeszcze dogadalismy sie z rodzicami ze wynajmiemy naszego szeregowca i na jakis rok przeniesiemy sie do nich a w miedzy czasie chcemy sie budowac wiec czeka mnie pakowanie wszystkiego co tam jeszcze zostalo.. no ale moze przynamniej te ostatnie dni szybciej mi mina...

Do góry