reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Milenka, właśnie jak malutkie, masz kogoś do pomocy? KArmisz piersią, czy mm?

Karola, buziaki, trzymaj się , już baaaardzo niedługo :*

Mnie już strasznie źle sie śpi, bardzo mi niewygodnie.

Trzymajcie się dziewczynki, miłej i spokojnej niedzieli.

Palinka, śliczny i zgrabny bzusiu. I chłopaki słodziutkie:)

Nie mam nikogo do pomocy ;(( malutkie sa grzeczne, ale czesto daja popalic... ja sciagam mleko i podaje im z butelki, ale tez 2-3 razy na dzien podaje im MM. ciezka sprawa z trojka, ale mysle,ze ni dlugo sie wprawie ;)

Paulinko sliczny brzusio i zdejcia USG... beda dwa przystojniaki!!!

reklama
Witam.Łał Paulinka super chłopcy:-)
Ja wstałam,mieszkanko posprzątane no to i wyć mi się nie chce;-)
Czytając Wasze wcześniejsze posty nie wiem o co chodzi.No ale nie jestem w temacie i nie będę się wypowiadała.
Miłej niedzieli,wielu wyzdrowień.:-)

Palinka24 - zgrabny brzuszek :) ale masz wyraźne zdjęcia, super :)) zdrówka dla córki.. ale się biedna załatwiła. A co do rozpakowywania to grudzień będzie należał do nas :-)

magicword - ja staram się nie czytać smutnych hstorii.. później mam przykre sny..

Milena23 - 4 kg? jesteś mistrzynią powrotu do formy :-) ja niestety przybrałam wszędzie..

Agata777 - tak do 20tc to hormony powinny być dla Ciebie łaskawe... ;-)

walawenderki - ja niestety mam tendencje do szybkiego przebierania. Dlatego mnie to nie dziwi że aż tyle już przytyłam.. Zazdroszczę tych 6 kg..

MoniaN - a na ten posiew długo się czeka? chyba najlepiej jak go zrobisz tuż przed badaniem..

u mnie 26tc :) suuuuuper:)

Ja dziewczyny będę przez jakieś najbliższe 1,5 tyg. rzadziej pisała.. mam te egzaminy, pisemny, a później jak go zdam to ustny przed 3 os. komisją. Dzisiaj mąż zawiózł na tydzień Maję do teściów żebym mogła się uczyć.. Przez godzinę płakałam, bo mam okropne wyrzuty że "wywiozłam" dziecko. Maja się cieszy, bo dziadziuś z nią na basen będzie chodził itp itd.. ale ja będę siedziała sama w pustym domu. Muszę się wziąć do roboty i się jakoś ostro uczyć, uczę się już od ponad miesiąca a nigdy nie miałam takich problemów z zapamiętanem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Taryfy ulgowej przez to ze jestem w ciąży na bank nie będę miała, więc biorę dupsko w garść, ograniczam neta i pochłaniam wiedzę :))

youstta...ja też,ale musiałam przeczytać jak zaczęłam to przeczytałam do końca...A z czego masz egzaminy? ;)
ja przytyłam tak : 5 kg, potem schudłam 7, a teraz przytyłam 2 kg - właśnie byłam na wadzę, dlatego dałam edycje.

Ostatnia edycja:
Hej kochane ja też nie wiem o co chodzi z tymi upomnieniami i moderatorami..to nie mozna pisać o czym sie chce??hmm dziwne..
Ja dzis humor nawet nawet, gdyby nie mój M który ma zwałe jakąś i juz zdążylismy sie pokłócić.

Palinka24 brzunio bardzo zgabny i nie za duży, na pewno córci tylko juz lepiej bedzie.Fajnie, ze mogłas zobaczyć dwóch chłopaków u mnie na żadnym usg, dolna córcia nie chce pokazać twarzy.

magicworld ja tez nie czytam smutnych historii w ciazy, wyznaje zasade "sekretu" ;-).Czytałyscie moze??

walawenderki super, ze masz juz wózeczek i do tego bardzo ładny :-).Ja jednak wole miec gondolki, bo wózek bedzie na dole w pokoju i dziewczyny bedą sobie w dzien spały w gondolkach i do kuchni ze mną jezdziły..

yogustta kciuki wielkie za naukę i egzaminy, ale dzieciaki mądre bedą jak matka taka pilna :-D.

Milenka uwielbiam wasze zdjęcia na fb, jakos mnie uspakaja widok tych maluszków po drugiej stronie.

u mnie niedzielne popołudnie na szczęście spokojne...Pisaliśmy list do Św.Mikołaja :-) a raczej pisaliśmy korektę do listu który już poszedł...marzeniem Laury była Barbi Syrenka ze świecącym ogonem jednak dziadek ubiegł Mikołaja i Młoda stwierdziła że nie ma co czekać piszemy drugi list wyjaśniający zaistniałą sytuacje i proszący o nowe zabawki..

youstta- podziwiam...mi by teraz go głowy chyba nic nie weszło... hihihi po porodzie zakładamy wątek Podwójne Mamy na Diecie :-) ja dziś się zajadam ciastem mniammmm

ewaw1- hihi córeczka sprytna :-) chce zrobić mamie niespodziankę i pokaże się dopiero po porodzie :-D

dzisiaj wstawałam z łóżka i taki cholerny ból w brzuch mnie złapał że nie wiem, trwało to może z pół minuty...a sam brzuch twardy jak skała się zrobił

dzisiaj się potwornie poryczałam ... podliczyliśmy wydatki i się załamałam...teraz wizyty będą częstsze, badania też i w ogóle ...
dowiedzieliśmy się że w lipcu albo sierpniu mamy wesele w rodzinie - moja kuzynka się hajta...

i poryczałam się też dlatego bo nie mamy kogo wziąć na chrzestnych ;-(

Ostatnia edycja:
Hej gwiazdki,

Mnie też samopoczucie szfankuje : leżę w łóżku i zdycham, mam nadzieje, że znów nie podłapałam jakiegoś choróbska. Bliźniaki kręcą się jakby miały adhd,co chwile czuje ucisk na żoładek lub pęcherz.

Paulinka - brzunio pierwsz klasa, wygrywasz złoty medal. Jednego rezerwujemy dla naszej córki :) to będzie takie koleżeństwo z brzuszkowa:-D:-D Ta Twoja Laura to agregatka, dobrze sobie to wszystko obmyśiła.dzieci to potrafią.

Tossa - nie martw się na zapas. Pamietaj - dzieciom się nie odmawia, więc znajdziesz chrzestnych na bank. ;-)

Youstta - od jutra dorzucam do diety budyń ;-)

Ewcia - ja kupiłam cały zestaw : gondolki, spacerówkę i foteliki.

Dziewczyny , macie już łóżeczka ??? Ja wciąż biję się z myślami , jak ułożyć maluchy po urodzeniu.

Ostatnia edycja:
reklama
hej, ja u gory mam 2 lozeczka a na dole bedzie jedno zeby w ciagu dnia sobie razem lezaly dziewczynki :)
walawenderki ja tez kupilam easywalkera :) a jaki masz kolor?? :)

u nas juz mega ciezko jest, na plusie 21 kg, stawy siadaja, spac nie idzie ;( a jeszcze dogadalismy sie z rodzicami ze wynajmiemy naszego szeregowca i na jakis rok przeniesiemy sie do nich a w miedzy czasie chcemy sie budowac wiec czeka mnie pakowanie wszystkiego co tam jeszcze zostalo.. no ale moze przynamniej te ostatnie dni szybciej mi mina...

Do góry