walawenderki
Fanka BB :)
Biedna Oleńka, cukiereczku wyzdrowiej w końcu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magicworld- tak Kochana mamy leki ... ale ona jest tak zainfekowana że sporo czasu minie zanim to katarzysko ją puści...dziękuje :-) hihi będę strzegła chłopaków przed zauroczonymi dziewczynkami :-) hihi
Karolciu - musisz jeszcze troszkę wytrzymać! Nie masz prawa odchodzić,bo ja jestem wasza to takim prawem Ty odejdziesz co?
Palinka - byłaś z małą u lekarza?A dał Ci jakieś leki?Nie wtykaj jej jedzenia na siłę jak już nie będzie chciała,bo zacznie wymiotować :/ A brzusiu jest przecudowny a chłopcy - myślę,że będziesz miała problem,bo wszystkie dziewczynki się na nich rzucą
Milena - ile Twoje skarby ważyły i mierzyły jak przyszły na świat?
------
Witajcie przepraszam,że tak wczoraj znikłam,ale mój brat przyszedł i uznał,że skoro mojego M. nie ma to mnie porywa do kina i na pizze lub coś w tym stylu,więc poszliśmy do kina po tym jak się przygotowałam na film " To tylko sex " a potem wylądowaliśmy w KFC a potem przyszliśmy ok.23 do mnie do mieszkanka i pośmialiśmy się, pogadaliśmy i braciszek poszedł ok.3 nad ranem,bo wyjeżdżał dziś na tydzień...
Muszę wam się pochwalić,że widać mi już troszkę brzusio Miłego dzionka!