reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A jak Julcia, nie jest zazdrosna o siostry?
Ja dziś z M rozmawiałam o tym, ze trzeba to i tamto dla chłopców dokupić a Ola w płacz, ze teraz tylko wszystko dla dzidziusiów :-(
Wiem, ze ją rozpieściliśmy przez te 3 lata i nie wiem za bardzo jak z nią postępować.

Ostatnia edycja:
No to super :-)
U nas ciągle mała mówiła, że będzie pomagała i że Aleksik będzie z nią spał a teraz...."ja ich nie wpuszcze do mojego pokoju, bo to tylko mój pokój "
Mam nadzieję, że jej to przejdzie.

Spokojnej nocki mamuśki :-)*

Ostatnia edycja:
hello...
20111002543.jpg

Mój brzuch 28 tydzień- obwód na dzień 09.10.2011 - 104 cm. Przyrost wagi- + 15 kg.

20111007546.jpg20111007547.jpg
a oto i moje chłopaki :-)

Całą noc mnie jeszcze ,,rwało'' myślałam nawet żeby jechać na pogotowie..ale jakoś nad ranem ciągnięcie minęło... i teraz jest spokój...
Z Laurą masakra...latam za nią i wtykam jedzenie do buźki bo wczoraj przez wymioty,ogromny kaszel nic nie zjadła..

Milenka, właśnie jak malutkie, masz kogoś do pomocy? KArmisz piersią, czy mm?

Karola, buziaki, trzymaj się , już baaaardzo niedługo :*

Mnie już strasznie źle sie śpi, bardzo mi niewygodnie.

Trzymajcie się dziewczynki, miłej i spokojnej niedzieli.

Palinka, śliczny i zgrabny bzusiu. I chłopaki słodziutkie:)

Ostatnia edycja:
Karolciu - musisz jeszcze troszkę wytrzymać! Nie masz prawa odchodzić,bo ja jestem wasza to takim prawem Ty odejdziesz co?
Palinka - byłaś z małą u lekarza?A dał Ci jakieś leki?Nie wtykaj jej jedzenia na siłę jak już nie będzie chciała,bo zacznie wymiotować :/ A brzusiu jest przecudowny a chłopcy - myślę,że będziesz miała problem,bo wszystkie dziewczynki się na nich rzucą:)
Milena - ile Twoje skarby ważyły i mierzyły jak przyszły na świat? ;)

------
Witajcie przepraszam,że tak wczoraj znikłam,ale mój brat przyszedł i uznał,że skoro mojego M. nie ma to mnie porywa do kina i na pizze lub coś w tym stylu,więc poszliśmy do kina po tym jak się przygotowałam na film " To tylko sex " a potem wylądowaliśmy w KFC a potem przyszliśmy ok.23 do mnie do mieszkanka i pośmialiśmy się, pogadaliśmy i braciszek poszedł ok.3 nad ranem,bo wyjeżdżał dziś na tydzień...
Muszę wam się pochwalić,że widać mi już troszkę brzusio :) Miłego dzionka!:)

Magicworld- tak Kochana mamy leki ... ale ona jest tak zainfekowana że sporo czasu minie zanim to katarzysko ją puści...dziękuje :-) hihi będę strzegła chłopaków przed zauroczonymi dziewczynkami :-) hihi

Domi- Ty też już niedługo będziesz tuliła swoje dzieciaczki w ramionach .... a potem cała nasza reszta zacznie się rozpakowywać :-) hihihi

Magicworld- tak Kochana mamy leki ... ale ona jest tak zainfekowana że sporo czasu minie zanim to katarzysko ją puści...dziękuje :-) hihi będę strzegła chłopaków przed zauroczonymi dziewczynkami :-) hihi

To aż taką ma infekcje? Ja pierdziele to się męczy :(
Strzeż, strzeż! Hehehe. Dzisiaj wszystkie forumowiczki odpoczywają w ramionach swoim ukochanych a ja nie :( Muszę jakoś wytrzymać na szczęście co 3 tyg. będzie jeździł :p

Właśnie przeczytałam całego bloga Malinkaizi
I się poryczałam :( Tak kobietka tak bardzo,bardzo przeżywa stratę maleństwa :(

Ostatnia edycja:
reklama
Karolciu - musisz jeszcze troszkę wytrzymać! Nie masz prawa odchodzić,bo ja jestem wasza to takim prawem Ty odejdziesz co?
Palinka - byłaś z małą u lekarza?A dał Ci jakieś leki?Nie wtykaj jej jedzenia na siłę jak już nie będzie chciała,bo zacznie wymiotować :/ A brzusiu jest przecudowny a chłopcy - myślę,że będziesz miała problem,bo wszystkie dziewczynki się na nich rzucą:)
Milena - ile Twoje skarby ważyły i mierzyły jak przyszły na świat? ;)

------
Witajcie przepraszam,że tak wczoraj znikłam,ale mój brat przyszedł i uznał,że skoro mojego M. nie ma to mnie porywa do kina i na pizze lub coś w tym stylu,więc poszliśmy do kina po tym jak się przygotowałam na film " To tylko sex " a potem wylądowaliśmy w KFC a potem przyszliśmy ok.23 do mnie do mieszkanka i pośmialiśmy się, pogadaliśmy i braciszek poszedł ok.3 nad ranem,bo wyjeżdżał dziś na tydzień...
Muszę wam się pochwalić,że widać mi już troszkę brzusio :) Miłego dzionka!:)

Moja pierwsza corka wazyla 4400gr, a blizniaki Maia 2700 a Sophia 3300 ;)

Do góry