reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Nie, nie zazdrościłam jej. Mimo to przez całą ciąże ją wspierałam.
Może i tak,ale ja po prostu nie rozumiem dlaczego tak jest,że niby jesteśmy takie same, a jednej od razu się udało zajść w ciąże mimo iż wpadła, a druga ma takie z****** życie. ( przepraszam za słownictwo )
Dbam o siebie, dbam o moich najbliższych,ale ja już nie mogę :( Nawet nie mam ochoty spotkać się ze znajomymi...Dobra nie zawracam wam już głowy.

spotkala Cie wielka tragedia wiec nie ma co sie dziwic, jak na swiat przyjdzie malenstwo to wszystko zacznie krecic sie wkoło niego i zla passa zniknie
teraz masz nas i mozesz tu wylewac wszystko co tylko chcesz

reklama
spotkala Cie wielka tragedia wiec nie ma co sie dziwic, jak na swiat przyjdzie malenstwo to wszystko zacznie krecic sie wkoło niego i zla passa zniknie
teraz masz nas i mozesz tu wylewac wszystko co tylko chcesz

I za to was uwielbiam :)
Moja najlepsza przyjaciółka wyjechała z Polski na kilka miesięcy,więc nie mam komu się wypłakać :(
Tak naprawdę to masz rację jak maleństwo przyjdzie na świat to nikt nie będzie ważniejszy od niego, będzie najważniejszą osobą w moim życiu...

I za to was uwielbiam :)
Moja najlepsza przyjaciółka wyjechała z Polski na kilka miesięcy,więc nie mam komu się wypłakać :(
Tak naprawdę to masz rację jak maleństwo przyjdzie na świat to nikt nie będzie ważniejszy od niego, będzie najważniejszą osobą w moim życiu...
tylko nie zapomnij blagam o mezu, ktory bardzo Cie kocha i potrzebujecie siebie nawza
jem

tylko nie zapomnij blagam o mezu, ktory bardzo Cie kocha i potrzebujecie siebie nawza
jem

Pewnie,że o nim nie zapomnę i on i maleństwo będą na 1 miejscu w moim sercu. To dzięki niemu nadal chcę urodzić,bo gdyby nie on już dawno bym się tak naprawdę poddała.

PS. mam pytanie dlaczego te suwaczki są takie durrrrne ? Przecież ja 8 rocznie mam za 2 miesiące :/

magicworld - trzymaj się jakoś, z każdym dniem teraz będzie coraz lepiej.. dbaj o siebie i będzie dobrze.. a teraz jesteś na L4? Odpoczynek ci się należy.. Siostra rzeczywiście wcześnie została mamą. A Ty z siostrą to jesteście bliźniaczki jednojajowe? Masz jeszcze rodzeństwo?

karola79 - czyli przy sprzyjających okolicznościach za tydzień o tej porze będziesz już miała maluchy obok siebie. A Franek bez problemu rozume że muszisz zostać w szpitalu?

Ja się zastanawiam nad sensem zakupu głębokiego wózka bliźniaczego tzn.czy nie kupić od razu lekkiego spacerowego... W sumie urodzę (tak planuję:) w drugiej połowie grudnia albo na samym początku stycznia. Na początku i tak te spacery będą króciutkie bo będzie zima no i sama z 3 dzieci nie będę wychodziła,tylko z mężem, a wózki mam po majce..
A jak przyjdzie wiosna i dłuższe spacery,to dzieci akurat w lekkiej spacerówce będą mogły jeździć..
Ne wiem, chyba na razie z wózkiem się wstrzymam..

Ostatnia edycja:
magic - zobaczysz życie potrafi nas zaskakiwać pozytywnie w najmniej oczekiwanym momencie !

ja wózek musze mieć bo jak sama zostanę to na dwa wózki nie dałabym rady

magicworld - trzymaj się jakoś, z każdym dniem teraz będzie coraz lepiej.. dbaj o siebie i będzie dobrze.. a teraz jesteś na L4? Odpoczynek ci się należy.. Siostra rzeczywiście wcześnie została mamą. A Ty z siostrą to jesteście bliźniaczki jednojajowe? Masz jeszcze rodzeństwo?
Ja mam nadzieję,że będzie coraz lepiej :) Dbam o siebie i to bardzo...Tak, jestem na L4 i niby najlepiej by było gdybym sobie załatwiała L4 do końca ciąży tylko kurcze ja tyle nie wytrzymam :( Tak, jesteśmy jednojajowe. Tak mam, brata tylko on nie zamierza w najbliższym czasie być w poważnym związku. Jest typem faceta,który lubi sobie popić w towarzystwie, lubi ostrą jazdę i w ogóle. A brat jest młodszy, ma 24 lata. ;)
Mnie życie zaskoczyło tylko raz - mój M. po wypadku po którym z samochodu nie zostało prawie nic - a on wyszedł z tego prawie bez szwanku - był poobijany, złamał brodą kierownicę i nadal ma w tym miejscu bliznę,ale to tylko to co mu się stało.

Youssta;
Moj m przywozi tu Frania i jest czad, lata po oddziale oglada, pyta a jak przychodzi czas lub mu sie nudzi mówi"tatuś, oć" i jada do domu, a wieczorem rozmawiam z nim przez tel. On wie ze jestem u Pani(nie wiem czemu tak to nazwał) mąz mu codziennie milion razy tlumaczy po co tu jestem i z czym to jest zwiazane. Bedzie dobrze, musi byc:)))

Dobry Wieczór :-( ale dzień...... od rana ciągnie mnie w pachwinie po prawej stronie... wzięłam2x nospę i ciągnięcie jest mniej odczuwalne ale jeszcze jest...leżałam do 15.00 bo miałam nadzieję że minie....

Laura cały dzień wymiotuje,nic nie je....katar leje się z nosa z buźki.... niech ten dzień się już kończy...

Strasznie się za wami stęskniłam..nawet nie miałam chwili czasu żeby odpalić kompa:-(
Trzymajcie się dziewczynki!! do jutra..

reklama
dziewczyny, musze się Wam przyznać - uzależniłam sie od tego forum :-DWłasnie przyjechałam z zakupów i zamiast pomagac M wnosic rzeczy to ja od razu do kompa.
Kupilam bryke dla maluchów (Easy walker )i foteliki (maxi cosi), a jutro jade po reszte, bo juz miejsca nie bylo w samochodzie, żeby spakować więcej.:-D
Byla promocja wiec nie traciłam czasu, wyrwalam kobicie sprzed nosa. Myslalam , że mi oczy wydłubie, no cóz i tak jej nie spotkam wiecej co mi tam. Trzeba bylo dzieciom wynagrodzic matczyne placz.
Yousta ja miałam takie samo pytanie, czy jest sens kupowac gondoli, czy od razu spacerówke, bo moj termin jest na luty, zwlaszcza, ze mam mozliwosc wpecia fotelików do ramy wozka.
Kobita w sklepie, powidziala,że lepiej jest dla dziecka jak lezy na plasko, ze wzgledu na kregosłup i kark. Dodala, że niby na poczatku bekbusie nie powinny speczac wiecej niz 1,5 h w nosidełkach.
Lecę na dól pomóc M. Porobie zdjęcia to same ocenicie.
Ale jestem podjarana :-D:-D

Do góry