reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
tak tak.. zgadzam się z tymi nosidełkami. Tylko że ja mam 2 wózki głębokie po Majce i w tym dzieciaki by jeździły przez te pierwsze 4 miesiące. Mi główne chodzi o to że ja w zime to tego głębokiego bliźniaczego wózka nie wykorzystam za bardzo.. sama nie wiem. Szkoda mi trochę i kasy i miejsca w domu na coś co do nie będzie do końca wykorzystane..

Ostatnia edycja:
youstta jeśli zakładasz że zawsze z kimś będziesz wychodzić na spacer, żeby jedna osoba miała jeden wózek to pewnie że nie ma sensu jak masz już głębokie...

Przez nikogo nie płakałam.Głupie hormony szaleją chyba.
Dzisiaj na poprawę humoru mąż zabrał mnie do sklepu i kupił mi jeansy ciążowe,leginsy ciążowe i 2 golfiki.Troszkę mi lepiej.
KOCHAM WAS.

youstta moje urodziły sie w listopadzie i kupiłam wózek gondolki+spacerowe i w gondolkach bylismy dosłownie pare razy i ogolnie wózek stoi (moze któras chce kupic? w super stanie , mało uzywany - DorJan) bo mamy teraz zwykła spacerówke.

weekend w szpitalu masakra, mam juz dosc na szczescie nie mam juz kroplówki wiec wygodniej troche ale baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chce do domu:((((
Aby do poniedziałku moze jakies dobre wiesci o terminie cc

karola79
user-offline.png
Wytrzymasz skarbie;-)

reklama
yousta - Tossa ma racje, szkoda kasy, jesli masz dwa pojedyncze i kogos do pomocy to nie ma sensu.
Agatka- zakupy poprawiaja humor :-D, wiem cos na ten temat ;-)
Karola - gwiazdo nasza, Ty nam zazdroscisz, że My w domu. Szczerze, to ja zazdroszczę Ci , że jest już na finiszu, chętnie się z Tobą zamienie:-D. Nawiązując do leżenia to fakt, najlepiej na boku, zwłaszcza lewym do jest większy dopływ powietrza do macicy. Spróbuj z podusza miedzy nogami.
Tosa, Paulinka - jakoś mało Waszych postów postów dziś.
Raimain- rodziłas przez cc , czy naturalnie ???

Do góry