reklama
Kobita w sklepie, powidziala,że lepiej jest dla dziecka jak lezy na plasko, ze wzgledu na kregosłup i kark. Dodala, że niby na poczatku bekbusie nie powinny speczac wiecej niz 1,5 h w nosidełkach.
tak to prawda ! czytałam, słyszałam i popieram...
tak tak.. zgadzam się z tymi nosidełkami. Tylko że ja mam 2 wózki głębokie po Majce i w tym dzieciaki by jeździły przez te pierwsze 4 miesiące. Mi główne chodzi o to że ja w zime to tego głębokiego bliźniaczego wózka nie wykorzystam za bardzo.. sama nie wiem. Szkoda mi trochę i kasy i miejsca w domu na coś co do nie będzie do końca wykorzystane..
Ostatnia edycja:
AGATA777
Fanka BB :)
Przez nikogo nie płakałam.Głupie hormony szaleją chyba.
Dzisiaj na poprawę humoru mąż zabrał mnie do sklepu i kupił mi jeansy ciążowe,leginsy ciążowe i 2 golfiki.Troszkę mi lepiej.
KOCHAM WAS.
Dzisiaj na poprawę humoru mąż zabrał mnie do sklepu i kupił mi jeansy ciążowe,leginsy ciążowe i 2 golfiki.Troszkę mi lepiej.
KOCHAM WAS.
rainmanka
youstta moje urodziły sie w listopadzie i kupiłam wózek gondolki+spacerowe i w gondolkach bylismy dosłownie pare razy i ogolnie wózek stoi (moze któras chce kupic? w super stanie , mało uzywany - DorJan) bo mamy teraz zwykła spacerówke.
AGATA777
reklama
walawenderki
yousta - Tossa ma racje, szkoda kasy, jesli masz dwa pojedyncze i kogos do pomocy to nie ma sensu.
Agatka- zakupy poprawiaja humor , wiem cos na ten temat ;-)
Karola - gwiazdo nasza, Ty nam zazdroscisz, że My w domu. Szczerze, to ja zazdroszczę Ci , że jest już na finiszu, chętnie się z Tobą zamienie. Nawiązując do leżenia to fakt, najlepiej na boku, zwłaszcza lewym do jest większy dopływ powietrza do macicy. Spróbuj z podusza miedzy nogami.
Tosa, Paulinka - jakoś mało Waszych postów postów dziś.
Raimain- rodziłas przez cc , czy naturalnie ???
Agatka- zakupy poprawiaja humor , wiem cos na ten temat ;-)
Karola - gwiazdo nasza, Ty nam zazdroscisz, że My w domu. Szczerze, to ja zazdroszczę Ci , że jest już na finiszu, chętnie się z Tobą zamienie. Nawiązując do leżenia to fakt, najlepiej na boku, zwłaszcza lewym do jest większy dopływ powietrza do macicy. Spróbuj z podusza miedzy nogami.
Tosa, Paulinka - jakoś mało Waszych postów postów dziś.
Raimain- rodziłas przez cc , czy naturalnie ???
Podziel się: