reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Magicworld strasznie mi przykro, że takie nieszczęścia cię spotkały :-( Czas leczy rany i wiem, ze być może barzdzo dużo go upłynie zanim dojdziesz do siebie. Dbaj o siebie i Maleństwo !!!! Jestem z Tobą !

Karola trzymaj się Kochana, dasz radę już niedługo :-) Super, że Franio nie ma problemu z wychodzeniem od mamusi :)

Palinka duuuuużo zdrówka dla małej!!!!

Walawanderki poszalałaś dziś:-) Ja z wózkiem jeszcze poczekam, szukam idealnego więc moze do grudnia ktoś taki wyprodukuje ;-)

Musze dokupić jeszcze jakieś pierdoły typu gruszka do nosa, potem pampersy i po kilka zestawów w rozmiarze 50 dla chłopców.
Dziewczyny tak naprawdę, to zastanawiam się czy warto te np. pajace w rozm. 50 kupować. Kurcze niby wiem jak szybko dzieci rosną ale nie mam pojęcia co zrobić ?

Ja po czwartkowej wizycie u gin. dostałam takiego kopa, że wiedząc że w poniedziałek mamy malowanie w domku, to ja głupia wypucowałam wszystko jak na Boże Narodzenie ;-) No i ledwo żyję ....ale i tak mam jakiś za...sty humor :-D

Wow 21 tydzień!!!! Już bliżej niż dalej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
karola79 - nie przejmuj się śmiertelnie poważnymi mamuśkami które nawet do forum nie mają dystansu i traktują nasze forum jak "kącik zadumy". Ręce opadają jak niektórzy mają mało dystansu do pewnych spraw... Nie opuszczaj nas :-)

...no aż mi się niemiło zrobiło jak "doczytałam" o co chodzi, myślałam że na tym forum raczej wszystkie jesteśmy przyjaźnie nastawione do siebie :no:

Ostatnia edycja:
Karola, no co Ty odwalasz ? Najpierw magicworld, teraz TY. Hej my nie potrzebujemy dodatowych wrażeń, nasze bliźniaki dostarczają nam wystarczająco, więc nie świruj;-).

Kurcze skoro to wątek o ciąży bliźniaczej to ja już więcej nie wspomnę o mojej Oli ;-)
Karola nie Ty pierwsza oberwałaś, bo mi na początku dostało się za to, ze nie edytuję swoich odpowiedzi tylko pisze nową ;-)

reklama
Kurcze skoro to wątek o ciąży bliźniaczej to ja już więcej nie wspomnę o mojej Oli ;-)
Karola nie Ty pierwsza oberwałaś, bo mi na początku dostało się za to, ze nie edytuję swoich odpowiedzi tylko pisze nową ;-)

Też to pamiętam :-D stwierdziłam że chyba ktoś jest nadgorliwy, dobrze że to olałaś...

Do góry