reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża biochemiczna

U mnie bólu za bardzo nie było, no może w pierwszy dzień mocniejszy ból . A dziś już prawie nic. Delikatne plamienie . Myślałam, że dłużej to potrwa bo przy wcześniejszych poroniniach krwawienie było dłuższe i bardziej intensywne . No i ból okropny .
U mnie beta szybko spadała. Poziom wyjściowy to 83 a po krwawieniu chyba 20.
Może zrób tak betę dla pewności i powtórz po 48h

reklama
U mnie krwawienie przyszło w dniu spodziewanej miesiaczki, ale wcześniej były różowe i brunatne plamienia. Krwawienie trwało 5 dni, tyle samo ile mój normalny okres. Gdybym nie zrobiła bety, to bym nawet nie wiedziała o ciaży... to się stało w pierwszym cyklu starań.

U mnie krwawienie przyszło w dniu spodziewanej miesiaczki, ale wcześniej były różowe i brunatne plamienia. Krwawienie trwało 5 dni, tyle samo ile mój normalny okres. Gdybym nie zrobiła bety, to bym nawet nie wiedziała o ciaży... to się stało w pierwszym cyklu starań.
Rozumiem, że ciaza biochemiczna?

Dziewczyny powiedzcie mi jaki kolor krwi mialyscie. Ja dostalam duzego krwawienia 7 dni po owulacji gdzie byly starania o ciaze. Krew byla czysto czerwona. Pierwsze krwawienie przy porannej toalecie zawiesiste rozowe. Takie jak mialam przy poronieniu. Nastepne juz piekna zywa czerwien. Bez skrzepow i innych farfocli.
Niewiem czy to poronienie biochemiczne czy jakis problem inny. Wizyta u lekarza za 10 dni dopiero.
Na razie jeden dzien, ile potrwa to zobaczę.
W nocy jak leze to czuje jak by w jajniku cos sie przesuwalo pod skora. To nie boli, raczej takie przyjemne jak by ruchy dziecka. Ale sie zastanawiam co to moze byc. Jakieś problemy z jajnikami i stad to krwawienie? Cos mi tam peklo?

Do góry