reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a zwierzak

On jest bardzo zazdrosny o Emilkę i śmieszy mnie jak ona przyjdzie do mnie się przytulić i za chwilę on wciska nochala między nas, żeby zaraz wpakować dupsko na kolana, normalnie cyrk bo on jest wielgachny a zachowuje się jak szczeniak:-D

reklama
Ta stronka co podała Zolza jest ok. W wiekszości przypadków sama deklarujesz kwotę i może to być nawet 5 zł i nie tylko stała deklaracja ale tez jednorazowa tylko.
Parę linków:
woj. śląskie
mix TERIER WALIJSKI gryziony, potrzebne deklaracje na hotel

Albert - olbrzym o gołębim sercu. Przeżył piekło. Potrzebuje rehabilitacji.
jeśli masz trochę czasu to możesz poszukać piesa w swojej okolicy tutaj
Psy do adopcji / znalezione
Tu pisze jak zostać wirtualnym opiekunem Adopcje Malamutów [pl:jak.pomoc:adopcje]
tu można sobie wybrać piesa
Adopcje Malamutów [pl:malamuty.do.adopcji]

Uff... przeczytałam przezremontowe zaległości.
Moja kicia została jako mała kulka znaleziona przy śmietniku przez moją koleżankę i cudem odratowana. Jak, że tam był już kot i się nie akceptowały, dla młodszego futrzaka był potrzebny nowy dom. I tak to już 7 lat bodajże.
Na psa niestety z uwagi na pracę nie mogę sobie pozwolić.
Szczura miałam będąc nastolatką, przychodził na wołanie jak pies. Chodziłam z nim na spacery trzymając na ramieniu. Natomiast wcześniej były chomiki - również prowadzane na smyczy ;-)

Forever - chomiki na smyczy?? Dobre :-D

A moja psica jest genialna - puszcza głośne bąki i udaje, że to nie ona ;-) Puści bąka, to obraca łepek i patrzy zdziwiona na swój zadek :-p :-)

A moja psica jest genialna - puszcza głośne bąki i udaje, że to nie ona ;-) Puści bąka, to obraca łepek i patrzy zdziwiona na swój zadek :-p :-)

To moja jest lepsza - puści i ucieka bo jej śmierdzi :-) a najlepszy patent zrobiła jak puściła pierda podczas snu, ale takiego głośnego że sama się obudziła, przestraszyła i uciekła :-D

reklama
To moja jest lepsza - puści i ucieka bo jej śmierdzi :-) a najlepszy patent zrobiła jak puściła pierda podczas snu, ale takiego głośnego że sama się obudziła, przestraszyła i uciekła :-D

He he mój pies kiedyś też puścił tak głośno bąka ,że sam się go przestraszył...niezły ubaw z niego był.A on zdziwiony z czego się tak śmiejemy...:-D

Do góry