reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Najpiękniejszy bo wstawiłam zdjęcia z tego lepszego profilu Rocky od urodzenia ma jedno oczko i jedno uszko duzo mniejsze od drugiego więc nie jest idealnym Goldenem, ale za to nadrabia charakterkiem
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Świetny jest :-)A to mój brzydal:-) ROCKY:-)
ja-zolza, dubeltówka86 widzę że nie tylko ja jestem miłośniczka wielkoludów
Jak wróce z pracy to wkleje Wam moją potworzycę to się uśmiejecie jakie "miny" strzelała jak była szczeniakiem
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Madzioolka śliczny Labek, słodki ryjek ma, a oczka niewinne znam doskonale, Rocky jest mistrzem w tego typu spojrzeniu.
Szczególnie jak mi wszamał 2 pary nowiusieńkich bucików, bo pańci długo nie było w domciu
A jak się wabi Twoja sunia?
Szczególnie jak mi wszamał 2 pary nowiusieńkich bucików, bo pańci długo nie było w domciu
A jak się wabi Twoja sunia?
kasiawilde
Fanka BB :)
zołza, dubeltówka, madzioolka, larvunia prześliczne te Wasze bestie!!! jak ja bym chciała mieć psa!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mój potworek to Lila
A buciki to i ja straciłam niejedne, ale za każdym razem wybierała te skórzane, tanich z ccc nie ruszała :-)
A buciki to i ja straciłam niejedne, ale za każdym razem wybierała te skórzane, tanich z ccc nie ruszała :-)
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Mnie najbardziej zezłościł fakt, że nie maiłam okazji ich założyć dosłownie dwa dni po zakupie już ich nie było
A mój brzydal wyglądał tak jak go przywieźliśmy do domu
A mój brzydal wyglądał tak jak go przywieźliśmy do domu