reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Witam wszystkich:-)

jestem tu całkiem nowa... jeszcze dobrze nie zapoznałam się ze stronką ale czytam temat czytam i chce napisać jak to u mnie...

Mam 81 dzień cyklu a wyniki testu (robiłam 3 ostatni jakiś tydzień temu) wychodzą negatywnie. Miewam nieregularne cykle, ale żeby coś takiego? To nigdy:-(

Bardzo pragniemy z mężem dziecka, staramy się prawie rok już. Wiem że ponoć jak test jest negatywny to nie mam co marzyć, ale nadzieja się mnie trzyma ciągle...

Jutro wizyta u gina, ciekawe co powie...

Tak bardzo bym chciała żeby to było to, ale mam przeświadczenie że testy są raczej miarodajne...

Sama nie wiem co myśleć mam:-:)-(
Witam cie. ja na szczęście mam regularne @ , mam już córeczkę 4 letnią, obecnie staramy się o drugie dzidzie to już 3 cykl i nic . Ostatnio spóżniła sie @ o dwa tygodnie ale w końcu dostłam @.
asiurekk trzymam za ciebie kciuki trzeba mieć nadzieje, napewno ci sie uda. Znajoma zaszła w ciąże po 12 latach starań, - to cud ale sie zdażają. pozdrawiam Cię i i życzę ci fasolki:tak::-D

reklama
Witam jestem nowa na tym wątku mam nadzieje że mnie przyjmiecie;-)
Mam mały problem ale zacznę od początku z moim mężem o dzidziusia staramy się 3 lata przeszłam już wiele badań takich jak histeroskopia, HSG, laparoskopia, badania hormonów i wszystko jest OK u mojego męża również, miałam też 3 inseminacje niestety nie udane. cykle mam regularne a nawet przez ostatnie pół roku miałam zawsze 30 dc o tej samej godzinie, a teraz niewiem co się ze mną dzieje ostatnią miesiączkę miałam 5 czerwca czyli 4 lipca powinnam dostac @ a jej do tej pory nie dostałam robiłam test 10 lipca ( w sobotę po poludniu) i wyszedł negatywny i nie mam objawów żebym miala ją dostac, natomiast mam kilka objawów ciąży takich jak sennośc ból brzucha ból na dole pleców czasami mdłości a i od wczoraj doszedł ból sutków, niewiem co robic do lekarza pójdę dopiero w czwartek bo teraz jestem na wczasach, dziewczyny co myslicie o moim przypadku?? Pozdrawiam

Mam mały problem ale zacznę od początku z moim mężem o dzidziusia staramy się 3 lata przeszłam już wiele badań takich jak histeroskopia, HSG, laparoskopia, badania hormonów i wszystko jest OK u mojego męża również, miałam też 3 inseminacje niestety nie udane. cykle mam regularne a nawet przez ostatnie pół roku miałam zawsze 30 dc o tej samej godzinie, a teraz niewiem co się ze mną dzieje ostatnią miesiączkę miałam 5 czerwca czyli 4 lipca powinnam dostac @ a jej do tej pory nie dostałam robiłam test 10 lipca ( w sobotę po poludniu) i wyszedł negatywny i nie mam objawów żebym miala ją dostac, natomiast mam kilka objawów ciąży takich jak sennośc ból brzucha ból na dole pleców czasami mdłości a i od wczoraj doszedł ból sutków, niewiem co robic do lekarza pójdę dopiero w czwartek bo teraz jestem na wczasach, dziewczyny co myslicie o moim przypadku?? Pozdrawiam
ja na Twoim miejscu zrobiła bym test z porannego moczu, jeśli nadal nic nie wykaże t idz do lekarza jak wrócisz z urlopu. Mam nadzieję że jednak Ci sie udało, pozdrawiam

Myśa dzieki za odpowiedź z urlopu wracam w srode a jak do czwartku nie dostane to pojde do lekarza mam nadzieje ze po dobre wiadomości pozdrawiam :)

Zrób bhcg pewność -100% po paru godznach:tak:
Trzymam kciuki za fasolkę:-)

no niestety dziewczyny wredna @ przyszla dzis więc dzidzi nie będzie:-( ja już trace nadzieje że kiedykolwiek bedą ją miała :-( dzięki za kciuki pozdrawiam

A tak na marginesie to poziomki miałysmy w ten sam dzień ślub :-) (07.07.2007r.)

a może mimo okresu warto przejść się do lekarza? nie lepiej dokładnie sprawdzić czy to nie ciąża, bądź czy to nie była ciąża?

I jak tofika, udało się?
U mnie klapa, kolejna miesiączka przyszł i właśnie się kończy, wyczekuję następnej owulacji...
Dzieki serdeczne za wsparcie dziewczyny, od razu tak mi się cieplej zrobiło :)

reklama
winia powodzenia.
tofika strasznie ciężko. Mój były lekarz , do którego chodziłam kilka lat bardzo mnie zawiódł. Nigdy mu tego nie wybaczę. Zmieniłam lekarza i jest ok.

Do góry