reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

A mozesz wkleic zdjecie testu?

Ja tez poronilam w 5 lub 6 tyg ale tu sie tym nie przejmuja
nie2.gif

Mam nadzieje ze szybko uda Ci sie zaciazyc trzyma
trelemorele.gif
m

Niestety nie mam aparatu, ale już doczytałam instrukcję i napisali, że wynik jest negatywny jak ta kreska jest przesunięta. No nic, nie tracę nadziei. Będę miała jeszcze swoją fasolkę:)

reklama
Nie wiem czy to można nazwać staraniem, raczej "nie uważamy od 2 cykli";) Nie pilnuję dni płodnych, nie robię testów owu.

To mozna powiedziec ze "idziecie na zywiol"
serducho.gif

Ja jedynie obseruje sluz,ktorego jak narazie nie ma a to juz 16.d.c,bo chcemy miec jeszcze jednego malego baczka
glupia_minka.gif

witam serdecznie, dziewczyny mam pytanie - staramy się o maleństwo, nie ukrywam, że o niczym innym nie myślę. Dziś jest 37 dzień cyklu a ja nie mam okresu. cykle generalnie są 32 dniowe - regularne. Lekarz przepisał mi luteinę bo miałam torbiele. na dzień dzisiejszy czuję sie co najmniej dziwnie. Bardzo bolą mnie piersi, szczególnie sutki, mam okropne wzdęcia. w połowie cyklu miałam plamienia i zgagę co nigdy nie miało miejsca a najlepsze jest to, że robiłam trzy razy test i ani razu nie wyszedł pozytywnie :( jak myślicie, poradźcie mi co mam zrobić :(

Asiazuza powinnaś koniecznie zrobić badanie krwi. Szkoda kasy na testy - może tak się zdarzyć, że nie wychodzą. A jak długo miałaś to plamienie i który to był dzień cyklu?

Witam Was. Mam pytanie: @ miałam 30 stycznia, 15 lutego byłam u lekarza, a 16 lutego miałam pobieraną krew na betaHCG. Powiedzcie mi, czy będzie już wtedy prawidłowy wynik jeżeli jestem w ciąży? Bo tak czytam i czytam i wydaje mi się, że lekarz mnie za wcześnie wysłał.. Dodam, że wynik mam mieć we wtorek.

pewnie,ze za wcześnie-przecież 2 tyg po @ to Ty możesz mieć owulację a nie robić bete...chyba,ze ja zle terminy Twoje odczytalam...
30 stycznie mialaś 1d.c ???
bo jeśli tak to 16 lutego jest stanowczo za wcześnie na bete!

mi kobieta w labo.powiedziala ,ze 5 dni przed terminem @ mozna najwczesniej zrobić bete..

Ja robiłam betę 29 dni od 1 dnia miesiączki i wyszła 8 więc po tygodniu i tak musiałam powtórzyć, dodam że miałam monitorowany cykl i owulację w 15 dniu cyklu. Nie ma co się spieszyć bo można się rozczarować

reklama
Zdecydowanie za wcześnie , tak jak pisze mama05 to dopiero okolice owulacji były i na pewno beta nic niestety nie pokaże. Myśle że pod koniec miesiąca dobrze byłoby powtórzyć bete.

Do góry