reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kołatanie serca, arytmia?

reklama
Dziewczyny co się nie odzywacie? JA za 2 tygodnie mam nadzieję napóżniej urodzę- jestem w 38 tygodniu, ale serce tak szarpie, że ho ho.....dzisiaj aż pąłakałam z tego powodu:( bałam się, ze ie wytrzyma - nie wiem czemu- czy mi sie pogarsza, czy czuje,że poród juz blisko, czy mam jechać do szpitala czy nie....achhhh

Ostatanie dwa dni dosć nerwowe, bo w śrdoe i czwartek miałam starsznie wysokie ciśnienie 150/90 pojechałam na IP i odesłąali mnie do domu , następneg KTG było za wąskie i musiałam miec powtarzane - dopiero pozycja siedząca pomogła i mała zaczeła miec zróżnicowane tętno czyli nie wąskie- ach mówię Wam .........................już bym chciała urodzić i mieć ją w ramionach, a serce może i by zaczłęo dochodzić do siebie:(

Hej witam sie po dluzszej przerwie! widze ze niedlugo nam maluszek tu zawita! :-) to szarpanie to pewnie spowodowane stresem! ;-)
ja niestety po tych wszystkich akcjach jestem na Sotahexalu 3x 1/2, dosc czesto valerin mite i doraznie na relanium :confused2: wczoraj mialam malego kryzysa! ehhh.... cisnienie mialam jak na mnie wysokie bo skoczylo ponad 120/74 a pulsik raptem 51! :confused2::confused2::confused2: taka panika ze szok! :szok: najgorsze ze nie wiadomo jak to z glowy wygonic! serce narazie jest spokojne tylko mozg szfankuje! :-( dzisiaj mam zamiar sobie kupic syropek ktory bardzo pomaga na te nasze nerwy! i mozna go brac w ciąży jest w grupie leków A !!!! Neospasmina! jest to ziolowy preparat! :-) a wy jak tam???

Eve- no własnie dawno Cię nie było- nie wiem czy spowodowane- wiem, ze mam ocra zbardziej dosyć swoje stanu- jestem jak wieloryb- utyłam 18 kilo!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Ostatnie 4 w ciau 2 tygodni.....ach...

Eve to Ty wiecej leków niez ja bierzesz:rofl2:

Ale tętno to wolniutkie....:baffled:

ALe własnie chciałam napiac chyba główka bardziej u ceibie szwankuje niż serce, bo ciśnienei to superowe:) ja w czwartek miaąłm 150/90, ale się zdenrwowałam:(

Dzisiaj pogoda kompletnie nie dla mnie, ale od jutra ponoć ochłodzenie:)- mogłoby tak zostać do 6 czerwca.....no chyba ,ze urodzę wczęsniej- oby:laugh2: bo już:confused2::)

oj wiem ze z glowka zle ale u mnie to od urodzenia i mowia ze to nieuleczalne! :)))))) a tak na poważnie to jest najnormalniesza nerwica w moim przypadku! a dla mnie cisnienien powyżej 120 to juz katorga!!!! normalnie ma ~100 a nawet ponieżej wiec jak mam ponad 120 to jest to juz wstęp do wiekszych skoskow nawet do 140!!! :( ale mam to w nosie! wczoraj zakupilam sobie Neospaspine i jestem dzisiaj jak mlody bóg!! :p zarąbisty syropek polecam!!!!!! niedość ze spalam jak dzieciatko! to i teraz sie czuje dobrze! :) mam nadzieje ze tak juz zostanie bo nie chce pchac sie w leki przeciwlękowe! ehh... a ty spokojnie juz tak malo ci zostalo :) malenstwo za chwilke bedzie z tobą! a te 18kg co to jest! jak zachowasz dietke karmiacej i do tego cycek! wsio zejdzie! a i polecam pas poporodowy! :)

reklama
.:: NEOSPASMINA - lek uspokajający - AptekaOTC.pl - leki bez recepty ja tu nie widze w skladzie alkoholu! :) mam z reszta butelke przed nosem to tez nic tam nie ma o alkoholu i poza tym na BB na stronie poswieconej lekom dla ciezarnych jest w kategori lekow A!!! :)
a tak wyglada pas poporodowy Bobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artykuły dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki dla dzieci... on pomaga wskoczyc brzuszkowi na swoje miejsce!!!! ;)
no znalazlam ten ranking lekow! :) https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/leki_z_kategorii_a.html
znalazlam na opakowaniu ze preparat zawiera do 10% etanolu! to chyba nie duzo?! :)

Ostatnia edycja:
Do góry