reklama
Dziewczyny co się nie odzywacie? JA za 2 tygodnie mam nadzieję napóżniej urodzę- jestem w 38 tygodniu, ale serce tak szarpie, że ho ho.....dzisiaj aż pąłakałam z tego powodu bałam się, ze ie wytrzyma - nie wiem czemu- czy mi sie pogarsza, czy czuje,że poród juz blisko, czy mam jechać do szpitala czy nie....achhhh
Ostatanie dwa dni dosć nerwowe, bo w śrdoe i czwartek miałam starsznie wysokie ciśnienie 150/90 pojechałam na IP i odesłąali mnie do domu , następneg KTG było za wąskie i musiałam miec powtarzane - dopiero pozycja siedząca pomogła i mała zaczeła miec zróżnicowane tętno czyli nie wąskie- ach mówię Wam .........................już bym chciała urodzić i mieć ją w ramionach, a serce może i by zaczłęo dochodzić do siebie
Ostatanie dwa dni dosć nerwowe, bo w śrdoe i czwartek miałam starsznie wysokie ciśnienie 150/90 pojechałam na IP i odesłąali mnie do domu , następneg KTG było za wąskie i musiałam miec powtarzane - dopiero pozycja siedząca pomogła i mała zaczeła miec zróżnicowane tętno czyli nie wąskie- ach mówię Wam .........................już bym chciała urodzić i mieć ją w ramionach, a serce może i by zaczłęo dochodzić do siebie
Eve84
2 lata przerwy.....
Hej witam sie po dluzszej przerwie! widze ze niedlugo nam maluszek tu zawita! :-) to szarpanie to pewnie spowodowane stresem! ;-)
ja niestety po tych wszystkich akcjach jestem na Sotahexalu 3x 1/2, dosc czesto valerin mite i doraznie na relanium wczoraj mialam malego kryzysa! ehhh.... cisnienie mialam jak na mnie wysokie bo skoczylo ponad 120/74 a pulsik raptem 51! taka panika ze szok! najgorsze ze nie wiadomo jak to z glowy wygonic! serce narazie jest spokojne tylko mozg szfankuje! :-( dzisiaj mam zamiar sobie kupic syropek ktory bardzo pomaga na te nasze nerwy! i mozna go brac w ciąży jest w grupie leków A !!!! Neospasmina! jest to ziolowy preparat! :-) a wy jak tam???
ja niestety po tych wszystkich akcjach jestem na Sotahexalu 3x 1/2, dosc czesto valerin mite i doraznie na relanium wczoraj mialam malego kryzysa! ehhh.... cisnienie mialam jak na mnie wysokie bo skoczylo ponad 120/74 a pulsik raptem 51! taka panika ze szok! najgorsze ze nie wiadomo jak to z glowy wygonic! serce narazie jest spokojne tylko mozg szfankuje! :-( dzisiaj mam zamiar sobie kupic syropek ktory bardzo pomaga na te nasze nerwy! i mozna go brac w ciąży jest w grupie leków A !!!! Neospasmina! jest to ziolowy preparat! :-) a wy jak tam???
Eve- no własnie dawno Cię nie było- nie wiem czy spowodowane- wiem, ze mam ocra zbardziej dosyć swoje stanu- jestem jak wieloryb- utyłam 18 kilo!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnie 4 w ciau 2 tygodni.....ach...
Eve to Ty wiecej leków niez ja bierzesz
Ale tętno to wolniutkie....
ALe własnie chciałam napiac chyba główka bardziej u ceibie szwankuje niż serce, bo ciśnienei to superowe ja w czwartek miaąłm 150/90, ale się zdenrwowałam
Dzisiaj pogoda kompletnie nie dla mnie, ale od jutra ponoć ochłodzenie- mogłoby tak zostać do 6 czerwca.....no chyba ,ze urodzę wczęsniej- oby bo już
Ostatnie 4 w ciau 2 tygodni.....ach...
Eve to Ty wiecej leków niez ja bierzesz
Ale tętno to wolniutkie....
ALe własnie chciałam napiac chyba główka bardziej u ceibie szwankuje niż serce, bo ciśnienei to superowe ja w czwartek miaąłm 150/90, ale się zdenrwowałam
Dzisiaj pogoda kompletnie nie dla mnie, ale od jutra ponoć ochłodzenie- mogłoby tak zostać do 6 czerwca.....no chyba ,ze urodzę wczęsniej- oby bo już
Eve84
2 lata przerwy.....
oj wiem ze z glowka zle ale u mnie to od urodzenia i mowia ze to nieuleczalne! ))))) a tak na poważnie to jest najnormalniesza nerwica w moim przypadku! a dla mnie cisnienien powyżej 120 to juz katorga!!!! normalnie ma ~100 a nawet ponieżej wiec jak mam ponad 120 to jest to juz wstęp do wiekszych skoskow nawet do 140!!! ale mam to w nosie! wczoraj zakupilam sobie Neospaspine i jestem dzisiaj jak mlody bóg!! zarąbisty syropek polecam!!!!!! niedość ze spalam jak dzieciatko! to i teraz sie czuje dobrze! mam nadzieje ze tak juz zostanie bo nie chce pchac sie w leki przeciwlękowe! ehh... a ty spokojnie juz tak malo ci zostalo malenstwo za chwilke bedzie z tobą! a te 18kg co to jest! jak zachowasz dietke karmiacej i do tego cycek! wsio zejdzie! a i polecam pas poporodowy!
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
.:: NEOSPASMINA - lek uspokajający - AptekaOTC.pl - leki bez recepty ja tu nie widze w skladzie alkoholu! mam z reszta butelke przed nosem to tez nic tam nie ma o alkoholu i poza tym na BB na stronie poswieconej lekom dla ciezarnych jest w kategori lekow A!!!
a tak wyglada pas poporodowy Bobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artykuły dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki dla dzieci... on pomaga wskoczyc brzuszkowi na swoje miejsce!!!!
no znalazlam ten ranking lekow! https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/leki_z_kategorii_a.html
znalazlam na opakowaniu ze preparat zawiera do 10% etanolu! to chyba nie duzo?!
a tak wyglada pas poporodowy Bobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artykuły dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki dla dzieci... on pomaga wskoczyc brzuszkowi na swoje miejsce!!!!
no znalazlam ten ranking lekow! https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/leki_z_kategorii_a.html
znalazlam na opakowaniu ze preparat zawiera do 10% etanolu! to chyba nie duzo?!
Ostatnia edycja:
Podziel się: