reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chusty

Ja ostatnio się zamotałam w zimowej kurtce i jak już skończyłam to byłam tak spocona, że musiałam się rozwiązać zmienić ciuchy włożyć lżejszą kurtkę i zamotać na nowo:eek: Nie ma opcji włożyć zimową kurtkę jak nie ma mrozu przynajmniej u mnie;-)

reklama
larvuś my z myślą o zimowych spacerkach bez wózka kupilismy nosidło, wygodniejsze i mniej zachodu, łatwo się nakłada na kurtkę, nie ma tylu warstw do motania i przede wszystkim może nosić tata, bo w chuste za żadne skarby się nie da zamotać, a z nosidłem paradował dumny jak paw, ze dziecię ma na sobie :-D

Chustujemy sie w domu w razie potrzeby, bo tu z kolei chusta niezastąpiona ze względu na mocne motanie. W nosidle jest luz przy cieniutkim ubranku dziecka, więc w domu odpada i sprawdza sie wyłącznie przy kombinezoniku/kurtce w nasyzm przypadku.

kochane ale tu spokój, czyżbyście odłożyły chysty, nosidła na czas zimowy?

mrsmoon przepraszam Cię, że jakoś tak ominłęłam ten topic ostatnio i nie zauważuyłam pytania, więc śpiesze juz z odpowiedzią...mamy nosidło cybex 2.go Nosidełko 2.GO i bardzo sobie chwalę, od kiedy Hanka jest większa, nosi się wyśmienicie i w domu, plecki dobrze dolegają i są prościutkie, nasze świąteczne noszenie poniżej na dowód ;-)
nosidłowo.JPG

ja odstawilam....
no nie potrafie sie nie spocic zanim zamotam sie no i mam wrazenie w tej mojej zimowce ze materialu mi brakuje :sorry2:
ale juz nie moge doczekac sie wiosny ;-)

no i pięknie larvuniu, mamy szczęście że na razie zima wygląda jak wygląda, ale nawet w zaspach zdecydowanie lepiej w chuście niż z wózkiem

dzieki
to jak ladna pogoda to moge tak chodzic, bo jak bedzie piździc to nie dam rady sie omotac na kurtke, brakuje mi materialu :sorry2: 4,7 m mamy i dzis zamotalam sie pod kurtkę...

reklama
Do góry