reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chusty

dziewczyny powiedzcie mi... motacie dzieciolki na plecach juz??
Dzis pierwszy raz probowalam i kurde nie potrafie.... no boje sie ze mi mloda wyskoczy nagle
ona jak tylko poloze ja na plecy odginac mi sie chce do tylu. Tzn podpiera sie na rekach i glowe odchyla...
nie potrafie jej okielznac...
jak Wy sobie radzicie??

reklama
mi w chuscie poprostu wygodniej isc z 3 pietra z psem na spacer a psa mam nie wychowanego, ciaga na lewo i prawo.. latwiej mi nad nim zapanowac gdy mala w chuscie niz z wozkiem.

My kochamy sie chustowac ;-) Mloda spokojna jest, po ok 10 min zasypia w niej. Czasem jak wyspana to sie rozglada, lubimy to :tak:
Nadal jednak nie potrafie motac na plecach :sorry:

mrsmoon a jaka masz?
dubeltowka no to juz Wasza decyzja heheheh, mi bardzo wygodnie w chuscie jest :tak: i wole to niz schodzic po wozek do piwnicy z psem i dziecmi i targac go z piwnicy po schodach.... pozniej wyciagnac mloda na rece i schodzic po schodach w dol z psem i Fruciem u boku i mloda na rekach... a nie daj boze zakupy jeszcze mam to poraszka na calego a tak w chuscie cyk na dol, rece wolne i chyc na gore po spacerku ;-)
Ale fakt mloda lekka sie nei robi juz ;-)

larvuniu fajnie Wam, oby tak dalej, w chuście chyba nie czuć aż tak tego ciężaru? Ile Misia waży? Ja ostatnio z m-c temu zachustowałam Maję w domu i zasnęła po 10min:tak:ale chyba nie przepada za chustą, bo jak wiążę to się wyrywa...
mamy girasol miętę wodną, chusta sama w sobie super - bardzo miła i miękka, no i kolorystyka fajna
A plecaczek chyba jest dość trudny - bez pomocy drugiej osoby bym się na pewno nie odważyła

reklama
mrsmoon nie mam pojecia ile wazy :sorry: w listopadzie wazyla 7,600 ;p
no niby w chuscie sie ciezar rozklada fajnie ale ja mam i tak plecy skitrane i mnie biola nawet jak jej nei nosze...
ja na waszym miejscu bym nie sprzedawala, moze sie przyda jeszcze na wiosne/ lato?
kurcze ja bym mogla caly czas chustowac :-D

kurde pokaz jak ta chusta wyglada, moze na allegro sa takie? nie potrafie znalesc jaka to...

Do góry