reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusteczki bambino polecam - pampers odradzam

nie polecam nivea i Johnson- córka miała uczulenie,
za to te z rosmana używam od 2,5 roku i są najlepsze poza tym że na końcu są bardzo mokre ale ja po prostu je wyciskam :-)

reklama
:-)my używamy pampersow zielonych ale tylko do dupci, bo kiedys wytarlam Zosi nimi buzke to odrazu jej wyszly krostki. te z rossmanna tez sa ok i naprawde tanie bo 4,99 dzidzus tez moga byc..
a nie odradze zadnych bo uzywam tylko tych

Pampers sensitive jak dla Mnie smierdzą... u nas strzalem w 10 okazaly się wlasnie Bambino super nawilzone i pie,knie pachną.

Bambino, rossman, dzidziuś, ale nie dlatego, że są jakieś wyjątkowo ekstra...tylko nie odbiegają jakością a są znacznie tańsze.
Najlepsze dla mnie to te nivei pure- granatowe- ale drogie, a bambino też umyje i łądnie pachną:tak:

Martha Mnie najbardziej drazni zapach w Pampersach"sensitive":baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry