reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusteczki bambino polecam - pampers odradzam

Martha ja uzywalam ich na początku<pampers sensitiv") jak moja mala sie urodzila tak do 2 mies balam sie ze inne mogą jaą uczulic chusteczki super gdyby nie ten zapach jak bylam u mamy to zawsze kupywlaam w biedronce Dada sensiitve superr i zapach mają piekny:tak:chociaz sensitive:-D:-D Potem jak malutka Podorsla przeszlismy na Bambino;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja musze sie przyznać, że Bambino jeszcze nie miałam, tak chwalicie dziewczyny to sie skusze chyba i jak mi sie obecne skończą to zakupie:-D:-D Obecnie używamy DADA sensitive.Bardzo sobie je chwalę:-)

Optyczka u nas w Hiszpani nie ma Biedronek i nie moge kupic DAda a uwielbiam te chusteczki:tak::tak::tak::-:)-(Te Sensitive są takie tłusciutkie fajne :-)..Wczoraj dzwonilam do mamy mówiła ze są teraz 4 paki w bierdronie za 12.99 szkoda napewno bym kupiła:-(No i jak mówie Bambino super nie mogee się ich nawąchac tak pieknie pachną:-D

Justa ja w poniedziałek właśnie nabyłam 4pak DADA wiec troche potrwa zanim mi sie skończą:-D:-D A tej Hiszpanii to zazdroszcze jak nie wiem co :-):-)Cieplutko, słoneczko grzeje ech....:cool:

Na ile wystarcza ci paczka???Moze zadzwnie do mamy i powiem jej zeby mi kupiła a jak przyjade za miesiac to odbiore? jak myslisz??:-DTy mieszkasz nad morzem??:cool2:Zazdroscisz mówisz hehe ja juz nie raz mam dosc tych upałów:-p:sorry::-p

Justa do morza to ja mam 100km echh...:-(Jeśli chodzi o chusteczki to tak różnie bywa, to zależy jak chłopaki mi sie brudzą,.:-D Zazwyczaj paczka na 6-7 dni wystarcza. Jeśli byłaś zadowolona z DADA to myśle że możesz poprosić mamę zeby Ci zapasy zrobiła za tą cene to darmocha jest:-):-) Pozdrawiam Anka.

Ja z początku używałam Pampera i córcia ciągle miała jakąs wysypkę, zmieniłam na Nivee to samo, po Johnsonie też ale mniej, aż w końcu kupiłam Bambino i Dada z biedronki i żadnych krostek nie ma ;-)

My również polecamy Bambino, są świetne i ładnie pachną. :-D:-) Zresztą i pozostałem produkty Bambino są fajne, szampon, mydlo, czy oliwka. Mały też nie ma od nich żadnych uczuleń. Zawsze więc robimy zapas, żeby nam starczyło na dłużej.
Zastępczo czasem braliśmy Pampersa - sensitiv, co prawda sprawdzać się sprawdzają, jednak nie mają tak fajnego zapachu. :sorry2:

reklama
Dzisiaj kupilam małemu chusteczki Huggies te niebieskie i jestem bardzooooo zadowolona;-) Swietnie nawilzone grube ładnie pachną wyciąg się jedna a nie kilka naraz jak w niektorych przypadkach:tak: goraco polecam:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Pozdrawiam Aneta;-)

Do góry