reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chrzest naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dori sliczny ten komplecik! Uwazam tak jak Irlandia,dorzucisz biala szatke i bedzie super.Ja tez mam klopocik w co ubrac Franka na chrzest,bo to co ogladalam w sklepach nie przypadlo mi do gustu.Cos mu chyba uszyje..

reklama
magdalena - kolejny swietoszek wsrod nas :)
dori - komlecik jest bardzo ladny - ja tez nie zamierzam kupowac zadnych woalowych sukienek tylko cos praktycznego - biale, rozowe lub zolte - zalezy co znajde :) siostra mojego meza ubrala synka na niebiesko - bardzo ladnie sie prezentowal ;D

Magdalena - witamy kolejnego Aniołka :) Zdjęcia w galerii pokazują jak pięknie wszyscy wyglądaliście :)

Dori ten komplecik jest super i też bym się nie zastanawiała :)

Magdalena super że wszystko gładko poszło.
Dori chyba można ubrać dziecko w różowe ciuszki, ważne żeby szatka była biała. Bardzo ładny komplecik!

Dzięki dziewczyny. W takim razie sprawa przesądzona. Po niedzieli wkleję zdjątka Klaudii i zobaczycie jak się prezentowała.

Klamka zapadła :) Chrzest wyznaczony :) 7 października :) Wymarzyłam sobie by moja mama zrobiła Natalce taką białą sukienusię na drutach, bo bardzo mi się takie ręczne robótki podobają, zwłaszcza u dzieciaczków. Czy któraś z Was ma mozę wzór na taką sukienczkę, tak na rozmiar 74-80. Bardzo bym była wdzięczna.

Margarett to świetnie jak już wiecie kiedy będzie chrzest waszej perełeczki.

My cały czas mamy dylemat kiedy to zrobić.Bo czasy sa takie jak sa i brak kasy.

rybcia - macie jeszce troche czasu :)
margarett - my mamy 24 IX , a z sukieneczka niestety nie pomoge ...

reklama
Witajcie - my również szykujemy się do chrzcin :)
Plany mamy na koniec września a przełom października , w przyszłym tygodniu idziemy ustalić termin do księdza.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry