Dori sliczny ten komplecik! Uwazam tak jak Irlandia,dorzucisz biala szatke i bedzie super.Ja tez mam klopocik w co ubrac Franka na chrzest,bo to co ogladalam w sklepach nie przypadlo mi do gustu.Cos mu chyba uszyje..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magdalena - kolejny swietoszek wsrod nas
dori - komlecik jest bardzo ladny - ja tez nie zamierzam kupowac zadnych woalowych sukienek tylko cos praktycznego - biale, rozowe lub zolte - zalezy co znajde siostra mojego meza ubrala synka na niebiesko - bardzo ladnie sie prezentowal ;D
dori - komlecik jest bardzo ladny - ja tez nie zamierzam kupowac zadnych woalowych sukienek tylko cos praktycznego - biale, rozowe lub zolte - zalezy co znajde siostra mojego meza ubrala synka na niebiesko - bardzo ladnie sie prezentowal ;D
Magdaleona
Fanka BB :)
Magdalena super że wszystko gładko poszło.
Dori chyba można ubrać dziecko w różowe ciuszki, ważne żeby szatka była biała. Bardzo ładny komplecik!
Dori chyba można ubrać dziecko w różowe ciuszki, ważne żeby szatka była biała. Bardzo ładny komplecik!
Klamka zapadła Chrzest wyznaczony 7 października Wymarzyłam sobie by moja mama zrobiła Natalce taką białą sukienusię na drutach, bo bardzo mi się takie ręczne robótki podobają, zwłaszcza u dzieciaczków. Czy któraś z Was ma mozę wzór na taką sukienczkę, tak na rozmiar 74-80. Bardzo bym była wdzięczna.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Margarett to świetnie jak już wiecie kiedy będzie chrzest waszej perełeczki.
My cały czas mamy dylemat kiedy to zrobić.Bo czasy sa takie jak sa i brak kasy.
My cały czas mamy dylemat kiedy to zrobić.Bo czasy sa takie jak sa i brak kasy.
reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Witajcie - my również szykujemy się do chrzcin
Plany mamy na koniec września a przełom października , w przyszłym tygodniu idziemy ustalić termin do księdza.
Plany mamy na koniec września a przełom października , w przyszłym tygodniu idziemy ustalić termin do księdza.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.