reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chrzest naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My mamy termin na 30 IX mamnadzieje ze tym razem juz nie bedziemy przekladac i wszystkim bedzie pasowac...
Margarett widzialam kiedys w ktoryms z miesiecznikow o dzieciach szablony ubranek..poszperam,moze jeszcze nie wyrzucilam.

reklama
Margarett przekopalam te gazety i niestety w tych co mam to nie znalazlam :( ale wpadl mi pomysl ze kiedys w empiku widzialam w dziale robotki reczne takie rozne broszurki i pisemka ze wzorami i szablonami.We wtorek bede w Galerii to moge zerknac i dac Ci znac czy cos tam jest jesli nic do tego czasu nie znajdziesz.

My ten wielki dzień już też mamy za sobą. Fotoreportaż:
Z mamą
dsc02235fr7.jpg

z tatą
dsc02232tw2.jpg

Z chrzestnymi
dsc02239xj8.jpg

Obecność Tygrysa była obowiązkowa
dsc02245fs4.jpg

Dajcie dotknąć
dsc02264av9.jpg

Polanie głowy calkiem mi się podobało, zwłaszcza ten księdza dzbanuszek mnie zaciekawił
dsc02270vl9.jpg

JUż ochrzczona
dsc02279gi6.jpg

Ja już chcę do domu
dsc02285iq7.jpg

Ogólnie rzecz ujmując było ok. W domu Klaudia była marudna, bo nigdy tylu ludzi nie widziała a do tego każdy jeszcze coś od niej chciał. Na szczęście trochę też pospała więc mogliśmy troszkę zająć się goścmi. W każdym razie mamy już w domu Aniołka.

Dori śliczne zdjęcia :) Klaudia wyglądała ślicznie :) mamusia zresztą też

Mój Kubuś też już powiększa grono aniołków :) chrzest mieliśmy w sobotę. Mały był bardzo grzeczny w kościele z zainteresowaniem rozglądał się w koło a najbardziej interesował go ksiądz :) W domu też był grzeczny nie przeszkadzała mu duża ilość gości i chałas bo było sporo dzieci :) kiedy przyszła pora na spanie bez problemu zasnął :)

DoriKlaudia wygladzla przeslodko :) a mama i tata uroczo ;) W ogole ta twoja cora to niezla laska :)
Idzia tak mamy chrzest w sobote :) indywidualny, cala ceramonnia trwac bedzie okolo 15 min.To bardzo dobre rozwiazanie jak sie ma liczna rodzine a i dzidzia sie nie zdazy znudzic.

dori - mala slicznie wygladala w tym kompleciku - a mialas watpliwosci :) mama i tata tez zadowoleni i usmiechnieci :)

rena - mam nadzieje ze beda zdjecia :)

Woow, Dori ślicznie wszyscy wyglądaliście. Gratulacje dla Klaudii za cierpliwość:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry