reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzest, chrzciny, urodziny - formalności, lokale, torty

reklama
Hej. U nas chrzciny Lidki zbiegły się z Wielkanocą. Mieliśmy trochę problemów z lokalem i ostatecznie zrobiliśmy w Restauracji Floriańskiej. Może nie jest tam jakoś bardzo tanio , ale z tego co pamiętam nie zapłaciliśmy jakichś strasznych kokosów. Za to jedzenie - pycha, nie było problemów z przewijaniem , bo nam przygotowali w łazience stoliczek. Generalnie bardzo miło wspominam. Tu jest link
Restauracja Floriaska Krakw - live music Krakow

Z tego co wiem o.o Dominikanie prowadzą duszpasterstwo dla osób żyjących w związkach niesakramentalnych i u nich nie ma problemu. Wiem też, że znajoma rok temu chrzciła synka w kościele N.M.P Matki Kościoła i też nie miała większych problemów. Odkąd zmienił się tam proboszcz - ten kościół nabrał "ludzkiej twarzy", bo wcześniejszy prob. Sroka kategorycznie by nie ochrzcił i jak go znam to by zwyzywał rodziców :?

hej super pomysł a nie wiesz co to za firma? ja zamawiałam kiedyś tort u Starowicza na Stradomiu. w smaku obleciał za to wygląd miał fantastyczny - wielki różowy królik. zapłaciliśmy ok 80zł ale był dość ciężki. znajome chwaliły też galerie tortów artystycznych na Bożego Ciała

Ostatnia edycja:
Polecam cukiernie na ul. Krakowskiej 5 w Krakowie -Cukiernia pod Arkadami.
Mają smaczne torty i wykonują wszystkie rodzaje postaci z Bajek, oraz fajne torty ze zdjęciem maleństwa. Mają ładne przykłady na stronie cukierni. cukierniapodarkadami.pl

Ostatnia edycja:
Oglądnij sobie stronkę cukierniagornisiewicz -zamówiłem ,był lekki smaczny i zabawny i można przynieść swój rysunek

reklama
Polecam cukiernie na ul. Krakowskiej 5 w Krakowie -Cukiernia pod Arkadami.
Mają smaczne torty i wykonują wszystkie rodzaje postaci z Bajek, oraz fajne torty ze zdjęciem maleństwa. Mają ładne przykłady na stronie cukierni. cukierniapodarkadami.pl

Jestem oczarowana!!!
Ewa - dzieki za linka! Wszystkie pozostałe linki, które poprzedniczki wrzuciły - znam, bo od kiedy mam dzidzię to już 2 imprezki urodzinowe urządzałam. Niestety tamte torty do mnie nie przemawiają.
Te z Twojego linka - wyglądają bosko! Nie bardzo wiem na który sie zdecydować! Torty dla dzieki - mam chyba 5 typów! A jeszcze w artystycznych jest kilka boskich!!
Chyba tam zamówie, tylko boję się spytać o cenę :szok:

Do góry