reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzest, chrzciny, urodziny - formalności, lokale, torty

Już na innym forum był taki temat - torty dla dzieci. Jedna mama polecała właśnie stronę po prostu tortydladzieci, ale ja nic stamtąd nie wypróbowałam :) I ciężko byłoby mi się zdecydować na jakąkolwiek cukiernię, bo mi ślinka cieknie na praktycznie wszystkie ciasta ;) W rezultacie kupiłam tort - Barbie (prawdziwy hit dla dziewczynek, wcale się nie nudzi :)).

reklama
hej :)
my naszego smyka chrzciliśmy na koniec pażdziernika, jesli chodzi o kościol to wybraliśmy Arke - najwieksza porażka, oczywiście przez kazanie o homoseksualistach i aborcjach ...- nie ma to jak wyczucie na chrzcinach!! prócz nas były jeszcze 4 dzieciaczki,
natomiast impreza była super!! gorąco polecam hotel swing przy ul. Dobrego Pasterza - obok aqa parku, obsluga - klasa !! jedzenie - nie do przejedzenia, bez ograniczenia jak to jest gdzie indziej - rozważalismy błękitna lagunę - śliczna, ale porcje wydzielone i dodatkowo trzeba płacić za napoje.. w swingu tego nie było!! bez ograniczeń i naparwde tyle jedzenia jak na weselu, a cenowo wcale nie najdrożej! do tego tort zrobili taki jak chcieliśmy i kącik zabaw dla małych dzieci - a było pare szkarbów był kącik do zabawy! naparwdę polecam!!! :) ps - pytajcie o pana Janusza, do obsługi - jest rewelacyjny !!! :):):)

Dziewczyny ja zamawiam tutaj cozatort.pl jestem bardzo zadowolona! Koleżanka mi poleciła i tak juz od dwóch lat zamawiam.Za 2 tyg.urodziny mojego synka, trzecie:) i zastanawiam sie jaki?? Już miał autko, a teraz...nie moge się zdecydować. Pozdrawiam

Dziewczyny, pomozcie

Szukam informacji ile dalyscie na chrzest ksiedzu w kosciolach:
- w Tyncu
- U Franciszkanow
- Piotra i Pawla
- Karmelitow

I druga sprawa, poradzcie jeszcze jakies miejsca mile a nie mega drogie na impreze z okazji chrztu..Ma byc kameralnie - 8 osob i nie chce przeplacac.
Interesowaloby mnie stare miasto i ewentualnie okolice Tynca.

Czesc dziewczyny,

czy ktoras z Was wybrala na chrzest opactwo w Tyncu?
Nie jestesmy malzenstwem, a slyszalam, ze oni nie robia z tym problemow, to prawda?

Druga kwestia, korzystalyscie moze z restauracji w hotelu Tynieckim?

Jesli ktos mial stycznosc, prosze o info:-)

hej
my rozważaliśmy Tyniec ale ostatecznie wybraliśmy Ojców tak więc co do formalności w Tyńcu nic Ci nie mogę powiedzieć. Jeśli natomiast chodzi o restaurację w Tyńcu to wybraliśmy się tam kiedyś na obiad i mają całkiem smaczny żurek :) z tego co pamiętam a reszta jedzenia też niczego sobie. Mi smakowało.
pozdr

Basiek, a Wy tam mieliscie chrzest?
Powinnam isc do proboszcza? Jakos sie umowic czy isc z ulicy?
I jesli chcialabym w swieta wielkanocne to chrzcza w niedziele czy moze sobote/pon?
Z gory dziekuje za pomoc!

Jasne, po weekendzie sie wybieram.
Dzięki!:tak:

Ale jesli jeszcze ktos mial stycznosc, niech smialo pisze. Informacji nigdy za dosć :-)

reklama
Do góry