reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny

Ironia, zachował się jak dziecko a nie ksiądz... A chciałam tylko porozmawiać i zrozumieć jego argumenty...

No coż, obejdzie się bez niego...:)

reklama
Czytam Wasze posty i stwierdzam, że naprawdę miałam więcej szczęścia niż rozumu ( Aestima - Twoja historia jest straszna wręcz i z takich właśnie przyczyn z kościołem jako instytucją mi nie po drodze więc rzadko tam bywam ) - ksiądz a raczej ojciec poprosił tylko o kopię aktu urodzenia Młodej no i o dane oczywiście rodziców i chrzestnych :tak:. A cenowo - jako, że ksiądz nie był "u siebie" dałam mu książkę ze "wspólnej" branży ( b. się ucieszył ) a po uroczystości poprosił obecnych o ofiarę na remont kościoła do koszyczka - ja dałam 50 zł, było parę ładnych 10 zł. W księdze parafialnej gdy się podpisywałam była wpisana kwota 50,00 zł w rubryce powyżej czyli tak ludzie dają.

wstawiam obiecane fotki z wczorajszych chrzcin Tymcia
P1060567.jpgP1060570.jpgP1060573.jpgz kościoła i z rodzicami chrzestnymi (chyba widać podobieństwo - moja starsza o 2,5 roku siorka)
a poniżej śliczny torcik
P1060634.jpgP1060644.jpg
Tymcio w garniturku
P1060647.jpg
tutaj już w restauracji :D
P1060705.jpgSPA57946.jpgSPA57951.jpgSPA57957.jpg

Ostatnia edycja:
Ivonka - pięknie wyglądałaś a Pati uśmiech bezcenny, ja sobie ściągnęłam parę butelek laktatorem a i pokój mieliśmy gratis nad restauracją do karmienia i przewijania więc było git :-)

reklama
Do góry