reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny

Kinga specjalnie dla Ciebie: ciekawość to pierszy stopień do ... >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
a my wlasnie rozpoczelismy przygotowania.
chcemy chrzcic malego 12 sierpnia (sobota) na popoludniowej mszy zeby nie w taki upal, maly ciezko je znosi :(
ale zalatwiania... uh, musimy zaswiadczenie doniesc bo chrzest nie w naszej parafii bedzie i potrzebna jest zgoda naszego proboszcza,
zasw. chrzestnych ze moga nimi zostac itp...
juz sie denerwuje, tak to przezywam wszystko

kinga sorry dipiero teraz zobaczyłam twojego posta:
po pierwsze na chrzcinach zgodnie z moim życzeniem nie było żadnego alkoholu, ale przecież dla chcącego nic trudnego więc ojciec pawła i jego dziadek wychodzili chlać przed lokal........ku*** czy to tak trudno uszanować,że to uroczystość religijna( ja np nie jestem wierząca a uszanować to potrafię)i ten jeden dzień można by się wstrzymać z piciem ?
potem pawła ojciec wyciągnął pawła jego brata i ojca chrzestnego do pubu na bilarda, by jak się domyślam oficjalnie uchlać się z powodu chrztu wnuczki
po drugie 5letni brał pawła wyrwał mi wózek i zapieprzał z nim z prędkością komety , następnie go puścił, tak,że zastrzymał się on na klombie do kwiatów i podskoczył tak,że omal nie wywrócił się z jagódką, całą sytuację widziała jego matka i nawet uwagi mu nie zwróciła....
wogóle ten mały to diabeł wcielony, jego matka, dorosła kobieta nie umie zupełnie zająć się wychowaniem, a potem dziwi się, czemu ja tam nie przychodzę...przepraszam, ale jak ja mam słuchać tysiąca mądrych rad odnośnie karmienia, opieki i wychowania, o tym jak to bardzo jestem wyrodna, bo nie chcę dać zamknąć się w domu i zrezygnować ze studiów i w dodatku mieć oczy do okoła głowy aby pilnować, czy mały diabeł właśnie nie maltertuje mi dziecka to kurwica mnie trafia

a ja w dupę natłukła... Chociaż to takie niepedagogiczne... Ale mój tata mówił, ze dpua nie szklanka... :)

reklama
Do góry