reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Kinga specjalnie dla Ciebie: ciekawość to pierszy stopień do ... >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
a my wlasnie rozpoczelismy przygotowania.
chcemy chrzcic malego 12 sierpnia (sobota) na popoludniowej mszy zeby nie w taki upal, maly ciezko je znosi :(
ale zalatwiania... uh, musimy zaswiadczenie doniesc bo chrzest nie w naszej parafii bedzie i potrzebna jest zgoda naszego proboszcza,
zasw. chrzestnych ze moga nimi zostac itp...
juz sie denerwuje, tak to przezywam wszystko

kinga sorry dipiero teraz zobaczyłam twojego posta:
po pierwsze na chrzcinach zgodnie z moim życzeniem nie było żadnego alkoholu, ale przecież dla chcącego nic trudnego więc ojciec pawła i jego dziadek wychodzili chlać przed lokal........ku*** czy to tak trudno uszanować,że to uroczystość religijna( ja np nie jestem wierząca a uszanować to potrafię)i ten jeden dzień można by się wstrzymać z piciem ?
potem pawła ojciec wyciągnął pawła jego brata i ojca chrzestnego do pubu na bilarda, by jak się domyślam oficjalnie uchlać się z powodu chrztu wnuczki
po drugie 5letni brał pawła wyrwał mi wózek i zapieprzał z nim z prędkością komety , następnie go puścił, tak,że zastrzymał się on na klombie do kwiatów i podskoczył tak,że omal nie wywrócił się z jagódką, całą sytuację widziała jego matka i nawet uwagi mu nie zwróciła....
wogóle ten mały to diabeł wcielony, jego matka, dorosła kobieta nie umie zupełnie zająć się wychowaniem, a potem dziwi się, czemu ja tam nie przychodzę...przepraszam, ale jak ja mam słuchać tysiąca mądrych rad odnośnie karmienia, opieki i wychowania, o tym jak to bardzo jestem wyrodna, bo nie chcę dać zamknąć się w domu i zrezygnować ze studiów i w dodatku mieć oczy do okoła głowy aby pilnować, czy mały diabeł właśnie nie maltertuje mi dziecka to kurwica mnie trafia

a ja w dupę natłukła... Chociaż to takie niepedagogiczne... Ale mój tata mówił, ze dpua nie szklanka... :)

reklama
Do góry