reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Sylwia: Krzysiek nigdy nie był chcianym dzieckiem. cała miłość poszła na młodszego.

wrzuciłam to co mam z chrzcin na wątku zdjęciowym

reklama
kaska: to wspolczuje takiej tesciowej. i raacja: po co ona w ogole przyszla (tylko nerwowa atmsfera pewnie byla)

my planujemy w koncu te nasze chrzciny na sierpien (z duzo teraz wydatkow) a i z chrzestnymi tez ciagle mamy dylemat - ale, ku mojej uciesze, powoli sie cos klaruje :)

tylko kandydatka na chrzestna jest w 6 m. ciazy... nie boje sie przesadow tylko tego czy ona podjelaby sie tego bo troszke juz jej ciezko, a musiala by do nas przejechac jakies 100 km hmm, musze z nia o tym jak najszybciej porozmawiac

Patrycja nie miała jakiś typowo chrzcielnych ciuchów, tylko białe śpioszki i body i przydały się jej do chodzenia również po chrzcie. Teraz już z nich wyrosła ;)

reklama
ubranko po OLi trzymam ( kupiła je chrzestna ) może będzie jeszcze jakaś dziewczynka w rodzinie :)
już raz je pożyczaliśmy a teraz koleżanka ma dziewczynkę urodzić to może bedzie chciała

a Maksiu miał pożyczone od swojego starszego kuzyna i już oddał :)

Do góry