reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

tylko nie zepsuj sobie imprezy
tzn niech ona ci jej nie zepsuje wiesz
po co sobie cos wygarniać w dniu swieta twjego malucha ale rozumiem jak cie totalnie wkurzy to nie ma rady ::)

reklama
a przy rodzince bedzie zgrywała kochną babunię wiem wiem moja tesciowa tak sie zachowuje w stosunku do mnie tu mi dogryza a jak sa moi rodzice to kocha mnie jak córke
wnerwia mnie to strasznie ale ja o jej zachowaniu powiedzilaam mojej mamie w domu nie przy niej

ale załatwiłam krawcową- kupiłam materiał i ona teraz siadła i szyje Piotrkowi koszulę i spodenki na jutro. odbiór jutro o 9,00. kochana jest

my juz po. duszno było strasznie, ale i tak uważam, że było ok.
nie biorąc pod uwagę, oczywiście, zachowania teściów. zaczęło si od piątku, kiedy to o 17.30 miałam nalot teściowej. przyszła się zapytać jak tam przygotowania. zero zainteresowania dzieckiem, nawet do niego nie podeszła. przylazł z nią szwagier. a w sobotę - zachowanie teścia w ogóle pomijam. a brat przyszedł z dziewczyną mimo że był proszony sam. a teściowa całą imprezę siedziała odwrócona od nas i od Piotrka, nie podeszła do Piotrka, nie mówiąc o tym żeby go wziąć na ręce. cała jej uwaga była zwrócona na młodszego syna i jego pannę.
przepraszam - wyżaliłam się.
Piotrek nie płakał w ogóle, z zainteresowaniem śledził każdy ruch księdza. przy polewaniu głowki o mało karku nie skręcił, bo chciał koniecznie widzieć co robi ksiądz. no i udało mu się dwa razy ziewnąć. ;D
cieszę się, że był tylko chrzest, bo nie wyobrażam sobie Piotrkaw taki upał przez całą mszę.

mówiłam - nie zapraszaj - ja juz resztki kultury w takich przypadkach straciłam.

u nas Chrzty sa w niuedzielę razem z mszą - pewnie mogłabym uprosić -ale nie czuję potrezby (w kościele u nas jest zawsze chłodno :) )

Kasia - trzymaj się

reklama
wnuka nie miec na rekach?
wszystko wszystkim ale nie tego nie zrozumiem
a czemu ona taka jest w stosunku do piotrka,przeciez to dziecko i zawsze dziecko jest kochane

Do góry