reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

coraz częściej przekonuje sie by małej kupić jednak ten rowerek biegowy na dzień dziecka, tylko moze doradzicie jakiś w rozsądnej cenie?

reklama
Ja dzis tez zamowilam tort, jagodowo-malinowy :-) z bita smietana :-)
do tego obrazek z Kubusiem PUchatkiem ( M taki zamowil) teraz sie zastanawiam, czy nie zadzwonic i nie zmienic na Boba budowniczdego...

Ja dzis tez zamowilam tort, jagodowo-malinowy :-) z bita smietana :-)
do tego obrazek z Kubusiem PUchatkiem ( M taki zamowil) teraz sie zastanawiam, czy nie zadzwonic i nie zmienic na Boba budowniczdego...

Jak masz możliwość, to pewnie, że Boba!!!

Alis, my też kupiliśmy dzisiaj właśnie ten, tez uważam, że jest bardzo fajny, do tego mamy szałowy kas, czarny mat:tak:

Ja właśnie zabieram się za pieczenie biszkoptu do żłoba.

Ostatnia edycja:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
My wczoraj przymierzaliśmy się do tego b'twina, ale dla nas za wysoki. Zakochaliśmy się w jdbug, ale także był za duży i dość ciężki. Wczoraj zamówiłam striridera (mam nadzieje, ze jutro bedzie pensja:wściekła/y:), aczkolwiek nie mieliśmy okazji przymierzyć się do niego, bo nigdzie w Krk go nie mają. Liczę, że będzie dobry:tak:.

Witam
Czy planujecie jakieś zabawy w domu dla dzieci na przyjęciu urodzinowym. Miałam nadzieję na zabawę w ogrodzie ale niestety zapowiadają ochłodzenie na weekend, więc wolę się zabezpieczyć.

Ja kupilam kregle w tym celu...zeby moze na chwile zajac dzieci czyms...chetniej zajeli sei dorosli hehe. Kregle takie plastikowe w supermarkecie a i tak kule sue tluka niesamowicie heheh
Dzieci zajely sie same soba..glownie to bylo wyrywanie sobie samochodu ( w ramach scislosci samochodu -jezdzika duzego do jezdzenia na nim :-)))

reklama
Witam
Czy planujecie jakieś zabawy w domu dla dzieci na przyjęciu urodzinowym. Miałam nadzieję na zabawę w ogrodzie ale niestety zapowiadają ochłodzenie na weekend, więc wolę się zabezpieczyć.
niestetu u nas prócz Tomka tylko jedno dziecko będzie.
właśnie obawiam się tego ochłodzenia, najwyżej chłopcy w domu się pobawią.

a! i zmieniłam obrazek na torcie :-) będzie Bob :-)

Do góry