reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

aga - to super !!!

u nas impreza planowana na ogrodzie w połowie czerwca więc może uda się w tym roku z pogodą :tak:

reklama
u nas sie rozlozyla impreza na dwa dni... ta gorsza czesc jest w sobotę.. a w niedziele mam nadzieję przyjemniejsza... jesli Lenonek dojedzie z mamą:)))

U Nadii impreza urodzinowa 2 czerwca.Będzie podobnie jak w zeszłym roku.Sala zabaw dla dzieci,tort,przekąski, no i oczywiście dzieci :-) w wieku od 1,5 do 6 lat + Julka :-) Wieczór będzie dla dorosłych ;-),a dzieci pójdą spać :-p

U nas obojętna pogoda, urodziny będą w domu w gronie rodziny i mojej przyjaciółki z dzieciakami, 3-letni Kubuś i 6-miesięczna Oleńka (oby się tylko jej bąble nie rozchorowały!).

No właśnie dziewczyny. Czy ja jestem nienormalna że nie chcę alkoholu na urodzinach małego? Bo już usłyszałam, że po co w takim razie dorosłych zapraszam.
Wydawało mi się że miło będzie posiedzieć przy kawie/herbacie zjeść kawałek tortu pogadać. W sumie nie będzie tylko pięcioro dzieci a reszta sami dorośli.

No właśnie dziewczyny. Czy ja jestem nienormalna że nie chcę alkoholu na urodzinach małego? Bo już usłyszałam, że po co w takim razie dorosłych zapraszam.
Wydawało mi się że miło będzie posiedzieć przy kawie/herbacie zjeść kawałek tortu pogadać. W sumie nie będzie tylko pięcioro dzieci a reszta sami dorośli.
u nas nie było alkoholu i uważam że było ok -takie typowe przyjęcie dla dziecka:tak:

Ostatnia edycja:
Uważam, że jesteś jak najbardziej normalna i masz prawo mieć taką wizję urodzin Simonka. W końcu to nie kolacja w porze wieczornej, tylko pewnie spotkanie w ciągu dnia...! Jeśli tak postanowiłaś, to nie rozumiem, że ktokolwiek ma z tym problem....

Podpisze sie pod justme. U nas impreza zaczyna sie o 16.30 a jak dzieciaki pojda spac, to moze jakas zubrowke sie otworzy, choc zobaczymy, bo jutro z rana wyjezdzamy, wic musimy byc fit :-)

Edziook, u nas były 2 imprezy i na jednej uraczyliśmy się po lampce wina, ale nikt nawet nie wspomniał o większej ilości czy mocniejszym alko
mi się jakoś urodziny dziecka nie kojarzą z alko

reklama
Również podpisuję się pod tym co napisała JustMe :) U nas alko też nie będzie, zwyczajnie nie pasuje mi to aby obok tortu stała wódka :/

Do góry