reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
u nas sie rozlozyla impreza na dwa dni... ta gorsza czesc jest w sobotę.. a w niedziele mam nadzieję przyjemniejsza... jesli Lenonek dojedzie z mamą))
Agnieszka77
Fanka BB :)
U Nadii impreza urodzinowa 2 czerwca.Będzie podobnie jak w zeszłym roku.Sala zabaw dla dzieci,tort,przekąski, no i oczywiście dzieci :-) w wieku od 1,5 do 6 lat + Julka :-) Wieczór będzie dla dorosłych ;-),a dzieci pójdą spać
No właśnie dziewczyny. Czy ja jestem nienormalna że nie chcę alkoholu na urodzinach małego? Bo już usłyszałam, że po co w takim razie dorosłych zapraszam.
Wydawało mi się że miło będzie posiedzieć przy kawie/herbacie zjeść kawałek tortu pogadać. W sumie nie będzie tylko pięcioro dzieci a reszta sami dorośli.
Wydawało mi się że miło będzie posiedzieć przy kawie/herbacie zjeść kawałek tortu pogadać. W sumie nie będzie tylko pięcioro dzieci a reszta sami dorośli.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
u nas nie było alkoholu i uważam że było ok -takie typowe przyjęcie dla dzieckaNo właśnie dziewczyny. Czy ja jestem nienormalna że nie chcę alkoholu na urodzinach małego? Bo już usłyszałam, że po co w takim razie dorosłych zapraszam.
Ostatnia edycja:
Uważam, że jesteś jak najbardziej normalna i masz prawo mieć taką wizję urodzin Simonka. W końcu to nie kolacja w porze wieczornej, tylko pewnie spotkanie w ciągu dnia...! Jeśli tak postanowiłaś, to nie rozumiem, że ktokolwiek ma z tym problem....
reklama