reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

ale juz wiem co Staskowi kupie - kaganiec! własnie mnie 18 raz ugryzł w ramie...
a tak na powaznie - jezeli chcemy sie zapraszac nawzajem w Wawie to chyba trzeba kalendarz ustalić hę?

reklama
my w dziecięcym wariancie imprezy planujemy grilla - będzie ok 20 dzieci (+ rodzice) w wieku 1-4 lata i jakoś kiepsko widzę ten sajgon w domu :)

w wariancie dorosłym - czyt. impreza dla dziadków - ciacho w domu ;)

chrupcia :-D to chyba mojemu też przydałby się kaganiec :-D
a tak na poważnie to myślałyście o prezentach?

ja tylko wiem, że moi rodzice kupują boby car z kaskiem, przyczepką i ochraniaczami na buty :-D
nie wiem, co od nas.... hmmmm

elwiwas jak dla mnie pomysł z basenem z kulkami jest świetny.. Tomek już teraz uwielbia taki basen z kulkami!!

u nas będzie jedna impreza, bo właściwie nie mamy kogo za bardzo zaprosić ;-)
no i myślę, czy robić w czwartek (tak jak wypadają urodzinki) czy w sobotę...
u nas tez w czwartek:-D

nie wiem jak u Was ale u mnie jest taki zwyczaj ze dziecko wybiera jakis przedmiot na 1 urodinki.Np kladzie sie tel,ksiazke,sluchawki lekarskie,dlugopis,itp i co wybierze ten zawod bedzie wykonywal. Oczywiscie z przymrozeniem oka bo Wiki wybral rozaniec i kieliszek:-D
Takze w czwartek bedzie wybieranie gadzetu;-)w naszym towarzystwie a urodzinki w niedziele bo wiadomo kazdy (prawie) ma czas

Na razie niemysle za bardzo o urodzinkach bo jak dla mnie za wczesnie.Na prezent chcialabym zeby byla zrzutka rodzinna.Zobaczymy,czas pokaze:dry:

Afi Co do slubu/swiadkow to lubie 2 facetow za swiadkow bo bylam na takim weselu ze zamiast na mloda to wszyscy patrzyli na swiadkowa:szok:
nie podoba mi sie jak mlodzi jada sami autkiem i mlody kieruje:-D
Afi 30 km to chwilka,gorzej jakby bylo 300:-D
zaproszenia b.ładne,autko tez:-)

ale juz wiem co Staskowi kupie - kaganiec! własnie mnie 18 raz ugryzł w ramie...
a tak na powaznie - jezeli chcemy sie zapraszac nawzajem w Wawie to chyba trzeba kalendarz ustalić hę?

Good idea! W sumie w naszym przypadku (Stasia i Frania) to więcej niż wskazane!;-)

my w dziecięcym wariancie imprezy planujemy grilla - będzie ok 20 dzieci (+ rodzice) w wieku 1-4 lata i jakoś kiepsko widzę ten sajgon w domu :)

w wariancie dorosłym - czyt. impreza dla dziadków - ciacho w domu ;)

Jesooo. Awru, zbieraj już na to siły!!!!

u nas tez w czwartek:-D

nie wiem jak u Was ale u mnie jest taki zwyczaj ze dziecko wybiera jakis przedmiot na 1 urodinki.Np kladzie sie tel,ksiazke,sluchawki lekarskie,dlugopis,itp i co wybierze ten zawod bedzie wykonywal. Oczywiscie z przymrozeniem oka bo Wiki wybral rozaniec i kieliszek:-D
A co księża nie piją ? ;-)

Jednak zmieniam będzie jedna impreza bo tak myślałam i na rodzinnej były by max ze 4osoby więc bez sensu;
i u nas motywem przewodnim będą balony ;) taki banalny może pomysł ale myślę, że daje duże możliwości :)

a jak Wam się podoba pomysł ze stanów z pinatami ? (nie wiem jak to się piszę) Bo mi strasznie i jak Dorianek będzie starszy to mu taką zrobię :):)

reklama
a jak Wam się podoba pomysł ze stanów z pinatami ? (nie wiem jak to się piszę) Bo mi strasznie i jak Dorianek będzie starszy to mu taką zrobię :):)

nie wiem o co chodzi ;P jaki pomysł?

-----------------------

nie pomyslałam o motywie przewodnim na urodziny... u nas raczej bedzie jedna impreza. chyba że dziadkowie licznie przybedą z różnych stron polski ;)

Do góry