reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
No właśnie dopisałam pytanie, czy można u nich zamówić, czy robią tylko dla rodziny i znajomych, tak jak napisali? Superowe mają pomysły!:tak:

trzeba do nich maila napisac, wycena indywidualna w zaleznosci od skomplikowania zamowienia no i trzeba znacznie wczesniej zamowic (przynajmniej orientacyjnie) bo kolejki sa dlugie, ja pewnie do konca miesiaca sie odezwe. pomysly pomyslami ale jakie wykonanie! kreatywny cukier to przy yasmin fuszerka ;P

Będę intensywnie myśleć nad tym tortem, bo są piękne! A smaczne? Jadłaś? Czy zamawialiście u nich ślubny??

Przez Was też już wpadłam w szał urodzinowy:-p Przekopałam net w poszukiwaniu zaproszeń i niestety- bryndza. Najładniejsze mają na allegro- Ci, których foty wkleiłaś z tymi "wild b-day". Niestety, na zagranicznych stornach można starcić głowę, a u nas bida jeśli chodzi o kreatywność:-/

Zastanawiam się nad motywem przewodnim, czymś, co mogłoby być na torcie, ew. motyw przewodni dekoracji..... Franek aktualnie jest wiernym fanem szczeniaczka uczniaczka, a poza tym preferencji brak. Przecież nie zrobię mu tortu z ulubioną zabawką- komórką!:-p

I kilka "ciekawostek" przy okazji :-)

Buciki chrzest roczek Swarovski + Pudełko GRAWER (1459609956) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

NARODZINY ROCZEK prezent URODZINY narodzin roczku (1444849802) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

DUZY tort MOTOR z pampersow chrzest roczek slub (1468361448) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

elwiwas jak dla mnie pomysł z basenem z kulkami jest świetny.. Tomek już teraz uwielbia taki basen z kulkami!!

u nas będzie jedna impreza, bo właściwie nie mamy kogo za bardzo zaprosić ;-)
no i myślę, czy robić w czwartek (tak jak wypadają urodzinki) czy w sobotę...

u nas nie będzie imprezy, bo nie mamy kogo zaprosić,pozatym do nas daleko, przyjadą tylko dziadkowie, będzie tort ( w niedziele)

u nas podobnie ,bedziemy my,chrzestna z mezem i dzieciakami i moze moi rodzice przyjada...zrobimy w sobote tak jak wypadaja urodzinki :)

justme5 jesli o motyw przewodni chodzi to moze jakies safari albo morskie klimaty?
a co do tortow to wiesc gminna niesie ze sa rewelacyjne ;)

dziewczyny niezłe jesteście z tym planowaniem...
u nas pewnie będzie tak, że ja upiekę tort a teściowa nagotuje i przywiezie :-) ale dopiero pierwszy raz o tym myślę bo Wy temat wyciągnęłyście

reklama
Do góry