reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

afi - takie coś wypchane cukierkami, zawiesza się to np na drzewie i dziecko musi rozwalić pałką by cukierki się posypały ;) i to ma kształ np jakies postaci z bajki

reklama
elwi ja wiem ze jestem nienormalna ale mi sie pinaty zawsze z jednorozcami kojarza (bo taki zwykle maja ksztalt) a to nasuwa tylko jedno skojarzenie ;)

[video=youtube;8OeDauLeQ3A]http://www.youtube.com/watch?v=8OeDauLeQ3A[/video]

Dziewczyny,mam takie pytanko,bo nie mogę nigdzie w necie znaleźć.Chodzi o chrzciny i zaproszenia.Na chrzestnych wybraliśmy osoby wolne(nie w związku małżeńskim) i tak-chrzestny ma dziewczynę,a chrzestna nie ma nikogo.I dylemat-czy pisać na zaproszeniach z osobą towarzyszącą czy nie ? Dodam,że o ile dziewczynę chrzestnego dobrze znam,to nie wiem,kogo mogłaby zabrać chrzestna.Dla mnie to impreza rodzinna,więc wolałabym uniknąć "obcych"osób.Doradzicie?:sorry2:

najlepiej to tak jak pisze nataliak, chociaż wydaje się mi że jeśli nie ma chłopaka to powinna przyjśc sama, gdyż tak jak piszesz to zazwyczaj impreza typowo rodzinna więc dziwnie by to wyglądało jakby przyszła z kolegą...ale to moje zdanie!

Ja znalazłam nawet pinatę do kupienia na jakiejś polskiej stronie z przebraniami, dekoracjami itp. mi się to też podoba i na kolejne urodziny będziemy nad tym myśleć!:tak:

reklama
Do góry